Herkeze günaydın sütünü sağanlara bi sorum olacak ya sütünüzü boşalana kadarmi sagiyosunuz yoksa belli bi süremi ben sağıyorum 5 dakika sonra bitiyo resmen bugün ısrarla 20 dk sagacam dedim yine 5dk bitti biraz boş boş çekti sonra yine gelmeye başladı ama bu seferde göğsüm inanılmaz yumuşadi sanki sadece deri var
Kızlar napıyorsunuz nasılsınız? Bebişleriniz nasıl? Anne olunca buraya bakamıyorum hatta telefonu elime alamıyorum çünkü ne zaman bir boşluk bulsam popomun üzerine otursam kızım durmuyor :) Ev işlerine de hafiften başladım. Gözüm kiri görmezdi aylardır şimdi eski enerjime yaklaştım gözüme giriyor evdeki en ufak dağınıklık :) Bu arada 40ımız çıkmak üzere kanamam neredeyse hiç yoktu bugün regl gibi başladı acaba gerçekten regl mi görüyorum? Siz de böyle oldu mı?
Gunaaydinn ❤❤ bizde aylik kontrol icin doktordaydik. Asimizi da orda olduk devletin yaptigi her asi ozellerde de ucretsiz dediler. 1100kg almisiz 1ayda boyumuzda 3cm uzamis masallah . Herseyimiz iyi cok sukur❤
Kizlar profil resmimi sizin icin cektim..kizimin gozunde bisey cikmisti..dra gondermistim.cizmise benziyor dedi.bi krem soledi.aldik 3 gundur kullaniyoruz hic azalmadi gecmedi..bugunde sanki o gozu biraz sis gibi..tekrar resim attim ama gormedi..telas yaptim biraz..
Leke degil bu arada.dogumdan 10 gun sonra filan cikti..ne olabilir
Kizlar profil resmimi sizin icin cektim..kizimin gozunde bisey cikmisti..dra gondermistim.cizmise benziyor dedi.bi krem soledi.aldik 3 gundur kullaniyoruz hic azalmadi gecmedi..bugunde sanki o gozu biraz sis gibi..tekrar resim attim ama gormedi..telas yaptim biraz..
Nasılda duyuyor sıpa kardeşinin sesini kodlanmış resmen :)) bazen ben bile duymuyorum kendi bebeğimin sesini :)) ayy işte o da çocuk ki daha abi değil ki o ne bilir abiliği ya yerim yok canım hiç yeşilli falan bi kakamız olmadı her daim sarı boya gibi