2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canım e devlete gir iş görememezlik yaz ödeme kısmına bak yatmıştır o direkt yatıyor diye biliyorum.

Kızlar napıyorsunuz nasılsınız? Bebişleriniz nasıl? Anne olunca buraya bakamıyorum hatta telefonu elime alamıyorum çünkü ne zaman bir boşluk bulsam popomun üzerine otursam kızım durmuyor :) Ev işlerine de hafiften başladım. Gözüm kiri görmezdi aylardır şimdi eski enerjime yaklaştım gözüme giriyor evdeki en ufak dağınıklık :) Bu arada 40ımız çıkmak üzere kanamam neredeyse hiç yoktu bugün regl gibi başladı acaba gerçekten regl mi görüyorum? Siz de böyle oldu mı?

Ben bittiğini anlayana kadar sağıyorum iyice boşalınca öyle yumuşuyor benimde öne doğru eğilince yada mesela sol tarafı sağarken sol dirseğimi yere dayayıp hafif soluma uzandığımda gelen sütte artış oluyor birde ufak şişlikler oluyor göğsümde onlara parmağımla basıyorum yani ben sağmıyorum resmen çamaşır gibi sıkıyorum kuzumun boğazından 1 damla fazla süt geçsin diye

Gunaaydinn ❤❤ bizde aylik kontrol icin doktordaydik. Asimizi da orda olduk devletin yaptigi her asi ozellerde de ucretsiz dediler. 1100kg almisiz 1ayda boyumuzda 3cm uzamis masallah . Herseyimiz iyi cok sukur❤
Maşallah canım fındığa.. bunu bilmiyordum teşekkür ederim bilgi için

büyük oglum illa odasında yatagında yatmak istiyor ne babayla ne benle uyumuyor huysuzlanırsa gece benim yanıma geliyor odasıyla yatak odası da yan yana azcık aglasa bebek hop o da ayakta bakalım alışor inş zamanla xanım dikkat edince gercekten daha az kusuyorlar ben de fark ettim mesela dediğin gibi emdikten sonra biraz kıpırdatmazsan gazını cıkarıp yatırırsan vs ama bizim abiden fırsat olmuyor bunlara mesela demin ben bebegi emzirirken o sekerlikteki sekerleri bardaga lavaboya boca etmiş dsha yeni kahvaltı yapıyprum düşün,brnve ben de boşa diyet yapıyorum sırf yapım esimin pımpırıgı gitsin diye o taktı kafaya alerjiyi bakalum inş yoktur da rahatlarız bence benim oglumunki de reflü sizin arada yeşil mukuslu dışkı oluyor mu ?

Arkadaslar 18 günlük oldu bugün bebegim .4 gün önceye kadar sürekli büyük çişini yapan şimdi 4 gündür yapmıyor iki gündürde baya zorluyo ıkınıyo kızarıyo ama yok.gazını felan çok çıkarıyo ama çişini yapmıyor.yapması için yapabileceğim bişey varmı .zeytinyagı içir diyolar ama küçük diye korkuyorum .

Gunaaydinn ❤❤ bizde aylik kontrol icin doktordaydik. Asimizi da orda olduk devletin yaptigi her asi ozellerde de ucretsiz dediler. 1100kg almisiz 1ayda boyumuzda 3cm uzamis masallah . Herseyimiz iyi cok sukur❤
Masallah bebegine canim
Kalca ultrasonu cekildiniz mi gittiğinizde

Maşallah canım yavruna

Canim Dr gidin bu kadar uzun çiş yapmaması normal değil

Gunaydin kizlar
40 i cikan arkadaslarim bebeklerinizin gece uykusu ne alemde duzene girdi mi
Hani derler ya 40 i cikinca geceye doner uykusu diye biz gündüz iyiyiz gece 2 3 saat uyanik kalıyoruz genelde

Maşallah canım. evet bana da söylediler ücretsiz olduğunu ama ben sağlık ocağını tercih ettim. Oradaki ebemiz çok daha ilgili.

Kalca icin 2aylik da yapiliyor dediler bize kuzum onumuzdeki ay kalca goz ve asilar icin gitcez yine. Saol guzek teyzesi ❤ siz nasilsiniz❤
Bizimde cuma var aşımız dr da cagirdi bir aylikken ama olcumune falan mi baktı sadece sarilik vs. Baktilar mi
Saglik ocaginda ölçüm oluyor zaten baska biseyine bakmıyorlarsa götürmeyi düşünmüyorum ben kalca icin gideriz artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…