2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Geçmiş olsun canım oyy bizimde yaklaşıyor asi ama bize verem aşısı dendi başka ne aşılar oldu

Maşallah uyku düzeni çok iyi prensesin

Aşı için gittik. Aşı yok! 10 güne ancak gelirmiş.
canım biz hasta diye birkaç gün geç olcaz aşıyı, sıkıntı olur mu diye birkaç kişi ile görüştüm . Hepatit b nin gecikmesi 1 ay olsa bile sıkıntı değilmiş, kan ve vinsellik yoluyla bulaşırmış, bu süreçte kan verilmediği sürece sıkıntı olmaz dediler. Merak etme oyüzden

Kızlar sütünüzü buzdolabında nasıl muhafaza ediyorsunuz. Benim bir göğsü emerken diğerinden damlıyor boşa gitmesin diye biberonu tutuyorum baya süt doluyor buzdolabına atıyorum ama sabah ki sütün üstüne ekleme yapsam sorun olur mu tadı falan bozulur mu yoksa ayrı mı muhafaza etmeliyim

Kızlar 2 aylık ası ıcın onceden hemsırenızu arıyıp sorun yapılması gereken bısey var mı dıye . Cok zormus her ayagını kıpırdattıgında cok kotu aglıyor bu 2. Agrı kesıcı verısım

Evet soothie emzik. Sonradan 0+ ay emzik de aldık ama daha küçük olmasına rağmen onu değil soothie istedi. Bazen hala almıyor belki sizinki alır diye demiştim de sen zaten denemişsin :)

Gunaaydinn ❤❤ bizde aylik kontrol icin doktordaydik. Asimizi da orda olduk devletin yaptigi her asi ozellerde de ucretsiz dediler. 1100kg almisiz 1ayda boyumuzda 3cm uzamis masallah . Herseyimiz iyi cok sukur❤
Oy maşallah geçmiş olsun aşısı

Geçmiş olsun canım. Bişey çarpmıştır yüzüne siz farketmemişsinizdir belki bişeyin fermuarı sapı filan. Morluk gibi duruyor uzaktan geçer bence

Oyy minik kuzu yaa kiyamam hemen gecse bari etkisi ins atesi cikmaz

Sağol canım.duzelir inşallah.duzelmez diye çok korkuyorum.

Ay sağol canım içime su serptin valla.insallah dediğin gibi olur.fitili bilerek kullanmadım prospektüsünde emzirirken kullanılmaz yazıyor.icime sinmedi.bu arada geçen gün dikisimden kan geldi bayağı bir.açılmış mıdır acaba.senin başına geldi mı böyle bişey.korkumdan doktora da gidemedim muayene edecek diye.20 günlükken gittim hem elle hem de vajinal ultrasonla kontrol etti canım yanmıştı çünkü.

Kızlar benim kızım iki kaşının ortasında alnında kalp iziyle doğdu.bana çok sevimli geldi hiç takilmadim ama etraftan sinirimi bozuyorlar aaaa lekesi mı var geçecek mı iyi bari falan diyorlar.doktor bir yaşına kadar geçer dedi ama kalıcı olursa kızımla dalga geçerler diye çok üzülüyorum.daha önce böyle bişey gördünüz duydunuz mu etrafınızdan.

Benim bebeğimin de göz kapağında ve iki kaşının ortasında lekesi var ultrason çekildi içeriden bişiy yok geçer dedi doktor hiç takılmadım bazen rengi sönüyor ağladığında ise çok kırmızı leke oluyor

Aynen cok syukur❤❤ bende bilmiodum bugun ogrendim diger asilarida yaptrcam

Evet soothie emzik. Sonradan 0+ ay emzik de aldık ama daha küçük olmasına rağmen onu değil soothie istedi. Bazen hala almıyor belki sizinki alır diye demiştim de sen zaten denemişsin :)

Emzik ben de veriyorum ya sıkıntı olmaz inşallah sadece uykuya dalmasına fayda ediyor sonra zaten kendisi çıkarıyor

Bi an once gecsin insallah canim bilgim yok❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…