2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar hamilelik boyunca geceleri uyuyamadım 3 4 ü buluyordu bebekte uyku saatlerini belirlemiş sanırım asla 12 den 1 den önce uyumuyor sabah 8 de tam olarak uyanıyor bir türlü çekemiyorum öne napcam bilmiyorum kızımı akşam 10 da yatırıyoruz biz yatana kadar 1 oluyor çok yoruluyoruz..

Canım bende aynı durumdaydım biliyorsun bi ayda yaklaşık 6 kez fln mama verdim çok sıkıştığında vs benim bebeğim de kilo alimi gayet iyi vermemek için direniyorum ben hala o duruma düşünce bende zehir veriyo gibi hissediyorum psikolojik olarakta cikiyo insan
Aynen canım, umarım bu direnişin galipleri biz oluruz :) Çok üzülüyorum daha çok küçükler en azından 6 ayı tamamlasak belki vicdanen biraz rahatlayabilirim

canım.bunu sana mı baska arkadasıma mı.yazdım.hatırlamıyorum ama bnu bana dr.um.demişti ve sızlerle paylastım anne memesı bebekelr ıcın bır kaçış yolu sancısı varken de emer uykusu varken de ksrnı agrırken de ruhanı ıhtıyacı oldugu anda da ve memede kızmasının aglamasının sebebı aynı anda gazları oluyor kaka yaomaya calısıyorlar. ben de cok cabaladım bazı anlarda o da emerken aglıyor kzııyordu ama mama vermedım sıkınca süt goruyorsan verme ztn mememız onların sıgınagı. cok sevındım tabıkı mamaya mecbur olanlar vermelı ama sütün varken verme bıdaha masallah bebişinee ❤
İnşallah canım mücadelemi vereceğim bakalım umarım galibi meme çıkar :) ❤️

Masaah kuzum.❤❤bugun bizde kontrolden geldik 1100g almisiz.bende merak ediodum mama da vermedigimden ac diye vucdan yapiyodum cunku bana cok zayif geliyor boyu uzamis baya :) ay ne guzel bana maflor plus verdi baktim o daha vok reflu ve ishal icinmis. Yetmezse etkili veririz dedi :KK43:
Maşallah canım size de ❤️ Bizimki de çok kilolu değil birazcık yanaklandı sadece 56 cm olmuşuz :) Ben biogaiaya kuzenimin tavsiyesiyle başlamıştım doktorum da iyi yapmışsınız diyerek ek takviye verdi. Zinco bitkiselmiş birlikte kullanılabilirmiş.

ben de hep 28 günde bir olurdum, 2 gündür hemen hemen bitmekte olan kanamam arttı, ama adet kadar da deil. Acaba ben de adet olmuş olabilir miyim kiiiiii

canım ben de okadar istiyorum ki, uykuda neyi denk getirirse cuk cuk emen çocuk emziğe öyle bi öğürüyor ki, ilk günler almıştı sonra tamamen reddetti

Nasıl emziriliyor tersten canım, üzerine eğilerek mi?
maşallah canım . Bende 70 le hamile kaldım 13 kg aldım, 2 kg kaldı diye seviniyordum ki anamın yanına gidince 15 günde 2 kg aldım :) şimdi de hiç verebileceğimi sanmıyorum iştahım arttı

neden gergin değiştiriyorsun canım?
Oglum beze pek yapmayi sevmiyor havalandira havalandira yapiyor cnm alt degiatirme ortusu bile fayda eymiyor

Kızlar benim kızım iki kaşının ortasında alnında kalp iziyle doğdu.bana çok sevimli geldi hiç takilmadim ama etraftan sinirimi bozuyorlar aaaa lekesi mı var geçecek mı iyi bari falan diyorlar.doktor bir yaşına kadar geçer dedi ama kalıcı olursa kızımla dalga geçerler diye çok üzülüyorum.daha önce böyle bişey gördünüz duydunuz mu etrafınızdan.

Canım benim sağ bacağımda pembe Doğum lekesi var bayada büyü ve gururla taşıyorum Allah’ın lutfu olarak görüyorum tedavisi var yaptırmıyorum.buda benim farkım diyorum ve çok seviyorum. Geçmezse bile hem tedavisi var hemde bebeğin sevebilir onu. Boşver milleti alay edecek bişey illa bulurlar canım

Merhaba tatlı anneler ❤️ Biz bugün ilk ay kontrolümüzden geldik. Hani bebeğimin doymamasından yakınıyordum bayadır, birkaç gündür mama desteğine başlamak zorunda kalmıştım günde 1 öğün olmak kaydıyla. Bebeğim 25 günde 1200 gr almış. Doktor diyetisyene gönderirim kız seni böyle giderse dedi.. :) Sütüm yetiyormuş kesinlikle mama verme dedi. Mamayı herhangi tok bir bebeğe de versen içer dedi. Bu dönem bebeğin ne istediğini anlaması güç bir dönem dedi. Bebekler sancısı varken de aranır dedi. Ki bizimki biraz gazlı maalesef. Biogaia kullanıyorduk, ayriyeten zinco yazdı. Çok zor durumda kalırsanız ikisini bir verin dedi. Biogaia en hafif olanıymış. D vitaminini 1.5 yaşına kadar kullanıyormuşuz. Günlerdir bebeğime yetemiyorum diye ağlanıyordum, mama verirken sanki çocuğuma zehir veriyormuş gibi vicdan yapıyordum. Halbuki ben hiç anne sütü içememişim, annemin sütü olmamış hep mamayla büyümüşüm çok şükür bir eksiğim yok ama işte yine de o psikolojiye bürünüyordum. Ama yersizmiş şimdi ağlasa da aransa da mama verip çocuğun midesini mamaya alıştırmayacağım inşAllah. Benim durumumda olanlara belki bir yol gösterir ; sütümüz yetiyor hanımlar elhamdulillah :)) ❤️❤️

Maşallah bebeğine canım. Sütünün yetmişine sevindim bende senin gibi yetmediğini düşünüyordum iyi oldu.

Kimyonu toz halinde mi tane halinde mi kullanıyorsun peki? Ben kimyonu sevmiyorum pek bebeğe de ağır gelir diye korkuyorum da kendimi zorlayıp içerim artk bu aralar gaz problemimiz arttı

Canım ben çay olarak içemedim balın içine kimyon karıştırıp öyle yedim üstüne de su içtim

Uzun zaman oldu kızlar bebekler ve sizler umarım iyisinizdir. Okadar zor günler geçirdim bi kısmına sait olup destek oldunuz oğlum yb.cikti o donen babamda kalp krizi geçirdi uzun bir yoğun bakım süreci yaşadı hastaneden cıktı oğlumla ziyaretine gitmek istedik gelmeyin kızım bebeği çıkarma dışarı dedi haftaya biz gelicez zaten görmeye dedi tamam dedim keşke dinlemeseydim bebegimin 40i çıktığı gunun akşamı babama gidecektik ilk ziyaretine cikicakti oğlum ama babam ogün tekrar fenalaştı kalbi durdu tekrar çalıştırdılar ve mide kanaması gecirdi elektro şok etkisiyle uyuttular babami gidip gordum neolur bizi birakma diye yalvardım kolunu oynattı derin bir nefes aldı ertesi gün hakkın rahmetine kavuştu bugün tam 24 gün oldu babam gideli torununu göremedi ben babamı canlı kanlı göremedim hergün kendime lanet ediyorum neden girmedim diye dünya okadar boş hayat okadar kisaki allah hicbirinize bu acıyı vermesin annenizin babanızın kıymetini bilin her anınızı olumsuzlestirin okadar cok fotoğrafım varki aptal aptal ama babamla 20 tane var yok hepinizden babacigima dua istiyorum adı ismet daha 60 yaşındaydı babacığım...

Canım başın sağolsun allah sabır versin çok zor. Allah rahmet eylesin cennetine alsın.

Oglum beze pek yapmayi sevmiyor havalandira havalandira yapiyor cnm alt degiatirme ortusu bile fayda eymiyor
Kızım da alt değiştirme örtüsünü hiç kirletmezdik oğlumun maşallahı var altını açınca ya çiş ya kaka illa her yer batıyor

Kızım da alt değiştirme örtüsünü hiç kirletmezdik oğlumun maşallahı var altını açınca ya çiş ya kaka illa her yer batıyor
Benimki de altı açılınca illaki bişeyler yapıyor. Ama benimki kız biyolojik olarak çok fazla bi yer batıramıyor:-):-):-)

Benim kizimda oyle yaa :) ne zaman acsam o zamami bekliuor resmen. Bi gun basimdan ayagima tum heryer kaka olmustu :) dun dokttor tartilmasi icin bezi bile cijarttirdi. Once hafif kaka yapti mendil alip sileyim derken bir cisini yapti ki orda tum ust bas gitti :))

deneyimli annelere bi sorum olucak. temizleme pamuğu olarak baby&me mi yoksa ipek mi tavsiye edersiniz?

Maşallah canım size de ❤️ Bizimki de çok kilolu değil birazcık yanaklandı sadece 56 cm olmuşuz :) Ben biogaiaya kuzenimin tavsiyesiyle başlamıştım doktorum da iyi yapmışsınız diyerek ek takviye verdi. Zinco bitkiselmiş birlikte kullanılabilirmiş.
Ben de bunu kullanmicam galiba. Zaten 1aydir kullanmadim bisey olmadi sabredebilirsem 2ay daha masaj vs ile deneyecegim

Benim kizimda oyle yaa :) ne zaman acsam o zamami bekliuor resmen. Bi gun basimdan ayagima tum heryer kaka olmustu :) dun dokttor tartilmasi icin bezi bile cijarttirdi. Once hafif kaka yapti mendil alip sileyim derken bir cisini yapti ki orda tum ust bas gitti :))
Benimki o işi babasına yaptı:-) beyaz tşirt bir anda altın sarısı oluverdi.:-):KK3:

Uzun zaman oldu kızlar bebekler ve sizler umarım iyisinizdir. Okadar zor günler geçirdim bi kısmına sait olup destek oldunuz oğlum yb.cikti o donen babamda kalp krizi geçirdi uzun bir yoğun bakım süreci yaşadı hastaneden cıktı oğlumla ziyaretine gitmek istedik gelmeyin kızım bebeği çıkarma dışarı dedi haftaya biz gelicez zaten görmeye dedi tamam dedim keşke dinlemeseydim bebegimin 40i çıktığı gunun akşamı babama gidecektik ilk ziyaretine cikicakti oğlum ama babam ogün tekrar fenalaştı kalbi durdu tekrar çalıştırdılar ve mide kanaması gecirdi elektro şok etkisiyle uyuttular babami gidip gordum neolur bizi birakma diye yalvardım kolunu oynattı derin bir nefes aldı ertesi gün hakkın rahmetine kavuştu bugün tam 24 gün oldu babam gideli torununu göremedi ben babamı canlı kanlı göremedim hergün kendime lanet ediyorum neden girmedim diye dünya okadar boş hayat okadar kisaki allah hicbirinize bu acıyı vermesin annenizin babanızın kıymetini bilin her anınızı olumsuzlestirin okadar cok fotoğrafım varki aptal aptal ama babamla 20 tane var yok hepinizden babacigima dua istiyorum adı ismet daha 60 yaşındaydı babacığım...

İçim acıdı okurken.. Allah rahmet eylesin canım size de sabır versin inşallah. Dua edeceğim

Back
X