2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Gunaydin kizlar
bsebse bizde pazartesiden beri maflor plus kullanıyoruz iki gundur sanki guzel cikariyor gazinj masallah birkac gune etki edermis ya

Kizlar rezene icmeye basladim.galib etki etti.. dun kizim 1 den 5 e kadar hic uyanmadi :)
Gerci esimle aramizda yatti..bizim yatagi seviyor . Alismasin filan diyolar ama napim kiyamiyorum. Sizin bebisler hep besigindemi yatiyo..
Aslinda yanimda yatmasi daha rahat ih ih edince kalkip besige uzanmak bile zor geliyo

Sağol canım tavsiyelern için bende dikkat edim bakım geçecek mi

Gunaydin kizlar
bsebse bizde pazartesiden beri maflor plus kullanıyoruz iki gundur sanki guzel cikariyor gazinj masallah birkac gune etki edermis ya
Yaa oyle mii. Ya kimi gorduysem herkese ishal ve reflu icin verilmis daha cok. O yuzden gaz olarak etkili degil diye biliyorum ama bilemedim simdi

Ben hic yatirmiyorum. Valla bogarim onu yada uyur kalirim diye. Benim karsimda besikte zTen 2 adim hemen gidip geliyorum:)

Evhamdan veren var canim inan. Biraz bilgisizlik, yanlis yonlendirme, emzirmekten yorulma mamaya yoneltiyor. Ama senin durumun farkli canim bebek kilo almamis tabi ki mama vereceksin. Kendini suclama.

Canim Aranizda yatirmani onermem. Kendi yanina yatirabilirsin ama biraz daha buyumesini bekleyebilirsin beraber uyumak icin. Anne yani besikler var Ben ondan kullaniyorum yanyana uyuyormus gibiyiz ama tabi o kendi yataginda oldugundan guvenli oluyor

@Kartanesii8892 kuzum bende de oyle. Hatta oyle gorunce kalkani cok pismis gibi geliyor bi igrenti geliyor :))
aynen kuzuu ya :) üşniyorum yıkamaya. ya bu kalkanla meme ucu sabit kalıp korunuyor ya aksam ped le yatsam bıgece dedım 5dkda ucum acıdı yamuldu bıde söylemesı ayıp benım.ucum çok fazla bırılerı varken emzıreym ki sevmiyorum mecbur kalınıyo ama bazen. hemen nazar oluyrum kv dıyo 3cocuk dogurdum bende oyle uc yok nazar oluyosn dye. hep kalkan mı kullanıcam yaa takmadıgım zaman acımasj nezaman gecer acaba ve bu uç emzirmeyı bırakınca normale doner mı kızlar

Kızlar dün akşam 10 gibi Alyayı uyuttum eşim cıkalım dedı kayınvalideme Bıraktık o da dünden razı Zaten bazı sorunlarımız olmuştu Ama torununa çok iyi bakar şu sıra aramız da iyi eskisinden daha çok dikkat ediyor benimle konuşurken karışmalarını bıraktı Çok şükür 2 saat boyunca birçok şey yaptık araba kullanmayı çok özlemişim bıraz kullandım yemek yedık yürüyüş yaptık fln çok iyi geldi Çıkmak artık iki üç günde bir böyle yapacağız uzun süre Tok kalabiliyor zaten artık kızım büyüdkce gaz aglamaları da bitti gb. Biz gitmeden 10 dakika öncesinde uyanmış sesimi duyar duymaz yalanıp ağlamaya başladı :)

Canım çok kalkan kullandığın için o kadar ucu çıkmış kalkan vakum görevi görüyor hatta sütten boğuluyor yazıyorsun ya vakum görevi gördüğü için gereğinden çok süt üretiyor ben sadece 3 gün kalkan kullandım yara olmadığına inandığımda bıraktım bence kullanmana gerek yok ama sen bilirsin tabi =) göğüs pedi kullanıyorum çok süt ürettiğinde ama artık ihriyacı kadar üretiyor

Benim oğlumda sesimi duyduğu an kocaman açıyor ağzını başkasının kucağında olsa bile =)

Ne güzel bırakıp bir saat bile olsa çıkıp hava almak eşimle zaman geçirmeyi özledim, bebek öncesi kimsemiz yoktu hep eşimle takılıyorduk onunla o kadar çok zaman geçirmişim ki biraz da varlığına alışmışım, şimdi işimiz gücümüz bebek oldu bi işe yolcularken bi de akşam işten geldiğinde hoşgeldin deyip yüzüne bakıyorum adamın ondan başka yok :)) üzülüyorum da bu duruma aslında tabiki bebeğimiz bambaşka sevgisi ama dün eşim sinemaya ne zaman gideriz falan diye sordu bensiz de gitmez biliyorum, ayın 1 haftasında şehir dışında zaten, bebeğimiz hemen büyüsün sosyalleşmeye onu da katalım

Ben düzenli olarak Doğumdan itibaren hergun içiyorum rezene etkisi var mı yok mu bilmiyorum :)) bebeğim kuvozde kalınca şey dedim koynundan ayırmayacağım hele bi gelsin eve dedim oyle de oldu bebiş kucağımıxa alıştı hep kalbimin üzerinde uyuyor :)) yatak odamızda park beşik var ama sor kaç defa yattı diye 3-5 kere ancak yatmıştır sadece, geceleri dediğin gibi kalkmaya üşeniyorum sürekli mızırdanıyor emziği düşünce ağzından falan, ben de şey yaptım yatak odamda bi berjer var onu akşamları kendi yatağıma dayıyorum ucunu, üzerine bebeğin reflü yatağını koyuyorum onda yatırıyorum bilseydim böyle güzel bişiy olacağını anne yanı beşiklerden alırdım gözümü açar açmaz onu görmek Harika :) sabahları eşim işe gidince bebeğimi yanıma alıyorum reflü yatağının yanlarında koruma minderleri var o yüzden üzerine gitmek pek mümkün değil sanki, eşimle aramıza koyamıyoruz eşim deli yatar ve asla uyanmaz ona güvenmem ben ortada yatıp bebek benim yanımda olur eğer yatağa alacaksam bu şekilde bizde :)

Benimkidr fazlaymis benide emzirirken gorem herkes cok sanslisim bem cok sikinti cektim diyip duruyodu. Kalkan kullanmadigim her an ezilmeye mahkum malesef

Benim yatak odam dar oldugu icin besik ayak ucumuzda. Yatagin yan taraflarina alinamiyor. Bazen cok derin uykudaysa yatiriyorum besigine ama genellikle bizim yatakta. Dedigin gibi ih ih diyor kalkip yatmam uykuya dalmam cok zor oluyor. Sarilip uyumuyorum benim kokuma alismasin diye uzerine donup ezme ihtimalim de yok genis yatak zaten nerde oyle deriiiin uyku .Uyku egitimleri de 4.aydan itibaren basliyor diye kendimi rahatlatiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…