2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Siz bizden azcik daha buyuksunuz :) bende bu hafta 2 kez yakin yerlere gittim. 20 dkcik yurudum ettim.o bile iyi geldi.

Uyusunda büyüsünler inşallah :)) gündüz oturma odasında küçük sallamalı beşikte akşam y.odasında park beşikte yatıyor ben ne olur ne olmaz uyku hali güvenemem diye emzirip direk beşiğe koyuyorum

Ben sirf goruntu acisindan sepet besik aldim..gunduzleri yatiyo. Ama anne yani olanlar daha kullanisli olurdu gercekten

Ben de gumus kalkan kullaniyordum gogus ucum sanirim onun sayesinde ya da kendiliginden bilmiyorum baya vardi, gumus kapagi yikamaya da gerek kalmiyor kolay oluyordu ama gece falan usendim cikar emzir falan biraktim kullanmayi gogus uclarim hic kaybolmadi ve acimadi simdi kullanmiyorum cok da rahatim

Egitimde hemsire bu donemde alismaz dedi. Ne kadar dogru bilmiyorum...) iyi bari yalniz degilmisim..zaten bayilirdim ole yatirmaya..yigenimde kuzenlerimin cocuklarindan cok aliskinim.korkmuuorum o yuzden..

Bide cocuk.kendi karar veriyor biraz ona...
Dr bi tarafa yatirmayin kafasi yamuk olur dedi..annem solenip duruyo size sole yapardim kafanizi sole koyardim diye :) sıkıyosa derine yap diyorum.. valla nerde uyuduysa birakiyoruz aman ellemeyelim yeterki uyusun diye..

Ben silikon taktığımda yara geçti ama sürekli takınca hava alıyor vs ama dr da sürekli takma dedi çıkardım ondan sonra her emzirme öncesi ve sonrası sütümden sürüyorum göğüs pedi takıyorum yapışma vs olmuyor Silikonla emzireceğim zaman takınca hemen ucuna süt birikiyor sürekli takınca da ucu hep çıkmış oluyor Emzirirken sadece göğsünü mü veriyorsun

Aranizda yatirma cok kucuk simdi Allah korusun birsey olur ezersinz falan, ben gece yataginda yatiriyorum zaten ayni odadayiz sabah esim ise gittikten sonra aliyorum yanima ama yatagin diger ucunda oluyor duvar kenari zaten duvara yastiklar koyuyoruz kizimla sabah keyfi yapiyoruz cok hosumuza gidiyor :)

evet canım koruyor o da etkısı var tabı ama suan kullanan kuzenıme etkı etmedı emzıremıyor hala uç yok dıye bebegı 9gunluk ıns ona da fayda eder ya süt akıyor işte oyüzden de bırakamıyorum 1saatt emmese baya birikiyor. ki uzun emıyor genelde bosaltıyo epeybırınden emerken dıgerınden de akıyor ped yapısır yara yapar mı aksa

evet canım normal emzırıyorum iştee bnm dedıgım kalkan. silikon uc hıc almadım gerek olmadı dogumdai da ucum olustu hemen bn bi test edeyım pedle rahat edıcemmı bakalım

Annem de bana dedi her yatmada değiştiriyorum bi sağ bi sol altını alırken sırt üstü kafa yumuşak olunca şekil için önemliymiş

Bi kaç gün daha böyle akar sonra bebeğe göre üretir canım ped yapışmaz canım regl pedi gibi düşün

Bi kaç gün daha böyle akar sonra bebeğe göre üretir canım ped yapışmaz canım regl pedi gibi düşün
Ben de bunu merak ediyorum ne zaman duzeldi de senin canım başından beri böyle cnki 2aylık olck 5gune

Kızlar ya bebeğimi yıkadık Bugün bayağıdır dikkatimi çekiyor benim bebek bildiğiniz esmer hatta bayağı da tüylü sıpa alnında kulaklarında kuyruk sokumunda tüyleri falan da var neyse ama bu bebek esmer olmasına rağmen elleri ve ayakları gayet beyaz bariz ton farkı var elleri ayakları neden esmer değil bu bebemin :))

ayy saclara bak masallah canim bizimki kel gbi azcik saci var

evet canım normal emzırıyorum iştee bnm dedıgım kalkan. silikon uc hıc almadım gerek olmadı dogumdai da ucum olustu hemen bn bi test edeyım pedle rahat edıcemmı bakalım
masallah allah esirgesin ne kadar tatli suphanallah gozlerinin rengine bin masallah annesi kimin gozu renkli

ayy saclara bak masallah canim bizimki kel gbi azcik saci var
Dökülüyor bizimkinin biraz arkaları açılmış yattığı yerler :)) ama dökülmesi gereken o kadar çok tuyu var ki alnında sırtında kulaklarında onlar duruyorken saçına noluyorsa

Aslinda tam aramizda sayilmaz..esimde korkuyo..ayak ucuna dogru capraz yatiyo..))
Ben cok sakin uyurum ayni hizada uyuyabiliyorum

Dökülüyor bizimkinin biraz arkaları açılmış yattığı yerler :)) ama dökülmesi gereken o kadar çok tuyu var ki alnında sırtında kulaklarında onlar duruyorken saçına noluyorsa
bnmkinde kil yok anasina cekmis benimde bikini bolgem ve koltuk altimdan baska yerde kil yok dogustan sari tuy gbi incecik jiletle alsam bile yine oyle cikiyo insallah yanilmiyorumda bana cekmistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…