2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
bnmkinde kil yok anasina cekmis benimde bikini bolgem ve koltuk altimdan baska yerde kil yok dogustan sari tuy gbi incecik jiletle alsam bile yine oyle cikiyo insallah yanilmiyorumda bana cekmistir
Ben lazer yaptırdım ama yaptırmadan da çok yoktu zaten hele bu kadar nerdee :)) inşaallah dökülürler yoksa üzülürüm kızıma :))

Dökülüyor bizimkinin biraz arkaları açılmış yattığı yerler :)) ama dökülmesi gereken o kadar çok tuyu var ki alnında sırtında kulaklarında onlar duruyorken saçına noluyorsa
Dokulur canim daha..bizimki sari tugude yok.ama saclari dokuluyo az az.
Ya kizlar bebisleriniz iki gozunude tam aciyomu..benim kiz bir gozunu kisiyo..ilk bisey var sandim ama istese acabiliyo..baska bisey yoktur dimi..genelde kisik bakiyo sag gozuyle..ben bosami evhamlaniyorumki

Bende süt gaz bez üstüne az daha süt rutininden sonra atıveriyorum yatağına 1-2kere gazdan uyuyamadığında kendi tarafıma aldım masajla uyudu, babasına güvenemiyorum zira beni bile ezecek uyurken zaten benim kız uyanırken pek mızlamıyor direk basıyor çığlığı duymamak mümkün değil açken ben , ben değilim modunda...
Bir de ben bugüne kadar hiç yatırdığım gibi bulmadım kafa sürekli dönüyor yan da yatıramıyorum yüzüstü dönecek diye böylede kusarsa diye korkuyorum. Napsam bilemedim

masallah allah esirgesin ne kadar tatli suphanallah gozlerinin rengine bin masallah annesi kimin gozu renkli
sağol teyzesıı❤❤❤ esım ben yesıl gözlü. benım aılede babam ablam abim yeşil annem ve dıger ablam mavı kuzum eşimin annesı yesılın baska tonu babası ve ıkı kardesı kahve. yanı suanlk annemın gözune cekmıs görunuyo:) goz bebegı etrafındakı beyaz harelerı cokk su sıra oyuzden okyanus gb gorunyo. parlak bir mavi. tam rayına oturur sanırım bı ıkı aya da :) yesılden umudumz azaldı mavı kalck gb

masallah allah esirgesin ne kadar tatli suphanallah gozlerinin rengine bin masallah annesi kimin gozu renkli
swnin meleğine de maşallahhh subhanallah annesıı cokguzel uyuyor kuzucukk gözler kocaman cekık onun daa

Canım ben de aynı durumdayım. Gece yatmadan önce bir biberon veriyorum mecbur uyumuyor çünkü. Akşamdan sonra ne yazık ki sütüm azalıyor ve huysuzlanıyor. Ben de senin gibi vicdan azabıyla veriyorum ama ben kendim hiç ama hiç içmemişim anne sütü hep mamayla beslenmişim çok şükür bomba gibiyim bir eksiğim yok sağlığım da yerinde :) böyle düşünerek az da olsa teselli oluyorum en nihayetinde diğer öğünler hep anne sütü alıyor bebeklerimiz

Aynı soruyu akşam banyosundan sonra eşime sordum eller neden beyaz ve neden sadece saçlar dökülüyor bizde lazeremi göndersek dedik vücuttakiler için

Ay benimde dibimde ama ne bilim daha iyi uyuyorum bende yanimda olunca..hatta gogsumde uyuyor cok gazi varsa..
Benimde uyuyor hep gogsumde omzumda ama mecbur yerine aliyorum ben. Ben deli yatarim valla Rabbim korusun ❤ ben dun kiz arkadasimla avm yaptim arabayi kullanip gittim hemdeee Allah imm ne buyuk mutlulukmusss :)))

Bende 40 gün kadar emmişim sonra mamayla beslenmişim canım ama benden çok daha uzun süre anne sütü alan ablam ve kız kardeşim benden çok hasta olurlar bağışıklığım onlardan daha kuvvetli. Elbette sadece anne sütü vermek istiyoruz ama olmayınca mamada kurtarıcımız aç kalmasından iyidir

44 günlük oldu oğlum yaklaşık 20 gündür düzenli canım
benım de duzelse keske cnkı bazen gecelerı ustum ıslanıyor. rezene vs ıcmıyorum ztn yetıyor dıye ama kımyon ıcıyorum gazımı engellesn dye acaba o da mı sut yapıyor bazı yerlerde boyle bılgılr var

kızlar bizim saclar dökulmedı hatta uzuyor gunden gune uzayanlar dökulcek mı acaba kızım sarı dıye mı anlayamıyorum dökuldüğünü acava arka kısmı baya uzundu önlere nazaran sımdı hepsı dha da uzadı

Bende anne yani var bisey olsa elim hemen üstünde her mikirdanmasina direk bo gözüm onda bakıyorum çok kullanışlı gerçekten
ben cok pısmanım anneyanı alıcaktım basta sonra bır ıkı kısı dedı 5,6aylkken ordan dusme olayları olur yatagna gecme vs ama okdr sanmıyorum kapanan ları da var bambu aldm estetık acıdan da begendm dıye ama anneyanı alırdım ha bunnla da rahat mıyım rahatm ama mesela dun belım e sancılar grdı egılırken gece kızımı koyarken kıtlendım cokzor koydum bambuya. 2.ye olursa anneyanı alıcam mutlakaa ılerde. arkadasımız bende anneyanı duruyo al ıstersendedı ama busfer bambubosa alınms olck dye ıstemedm esım de ıstemez dye:)

B bence91 kuzum bana da doktor maflor plus verdi. Arastirdim pek etkili degilmis gazda. Zaten yetmezse daha etkilisini veririm dedi ama kullanmiuorum ben de. Daha hic kullanmadim masajlar sicak bezler torbalar vs simdilik
Umarım gerek de kalmaz canm.. ben acaba çok mu gazlı diye sesli düşündüm onda bile kv bütün bebeklerde gaz olur dedi ve konuyu kapattı :)) zaten ben de gaz şikayeti olmayan bebek duymadım. Doğdukları dönem nedeniyle hem gıdada hem çevrede bir sürü zararlı şeye maruz kalıyorlar o yüzden en azından bebekken bir şey vermiyim diyorum

Bende geçen kanguruya koyarak iş yaptım artık o benim kurtarıcım

swnin meleğine de maşallahhh subhanallah annesıı cokguzel uyuyor kuzucukk gözler kocaman cekık onun daa
tesekkur ederiz canim annesine cekmis bende renkli olur diye bir umut bekledim bizde renkli goz hic yok esim tarafi hep kahve esim ve ben de kahve bennim annem ablam yesil ama bzm kizda bekledimde kahve onunkide annesi babasi gbi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…