ben sabah yanima aliyorum o zamanda emzirme yastiginda yatiriyorum onu cok seviyor saat 10 a kadar uyuyor 7 de kalkinca bazen 9Bende dikkat ediyorum.yanlarina destek yapiyorum..kendi donduruyo cunku .
Ben lazer yaptırdım ama yaptırmadan da çok yoktu zaten hele bu kadar nerdee :)) inşaallah dökülürler yoksa üzülürüm kızıma :))bnmkinde kil yok anasina cekmis benimde bikini bolgem ve koltuk altimdan baska yerde kil yok dogustan sari tuy gbi incecik jiletle alsam bile yine oyle cikiyo insallah yanilmiyorumda bana cekmistir
Dokulur canim daha..bizimki sari tugude yok.ama saclari dokuluyo az az.Dökülüyor bizimkinin biraz arkaları açılmış yattığı yerler :)) ama dökülmesi gereken o kadar çok tuyu var ki alnında sırtında kulaklarında onlar duruyorken saçına noluyorsa
dokulur merak etme canim oyle kalmazBen lazer yaptırdım ama yaptırmadan da çok yoktu zaten hele bu kadar nerdee :)) inşaallah dökülürler yoksa üzülürüm kızıma :))
Bende süt gaz bez üstüne az daha süt rutininden sonra atıveriyorum yatağına 1-2kere gazdan uyuyamadığında kendi tarafıma aldım masajla uyudu, babasına güvenemiyorum zira beni bile ezecek uyurkenKizlar rezene icmeye basladim.galib etki etti.. dun kizim 1 den 5 e kadar hic uyanmadi :)
Gerci esimle aramizda yatti..bizim yatagi seviyor . Alismasin filan diyolar ama napim kiyamiyorum. Sizin bebisler hep besigindemi yatiyo..
Aslinda yanimda yatmasi daha rahat ih ih edince kalkip besige uzanmak bile zor geliyo
sağol teyzesıı❤❤❤ esım ben yesıl gözlü. benım aılede babam ablam abim yeşil annem ve dıger ablam mavı kuzum eşimin annesı yesılın baska tonu babası ve ıkı kardesı kahve. yanı suanlk annemın gözune cekmıs görunuyo:) goz bebegı etrafındakı beyaz harelerı cokk su sıra oyuzden okyanus gb gorunyo. parlak bir mavi. tam rayına oturur sanırım bı ıkı aya da :) yesılden umudumz azaldı mavı kalck gbmasallah allah esirgesin ne kadar tatli suphanallah gozlerinin rengine bin masallah annesi kimin gozu renkli
swnin meleğine de maşallahhh subhanallah annesıı cokguzel uyuyor kuzucukk gözler kocaman cekık onun daamasallah allah esirgesin ne kadar tatli suphanallah gozlerinin rengine bin masallah annesi kimin gozu renkli
Canım ben de aynı durumdayım. Gece yatmadan önce bir biberon veriyorum mecbur uyumuyor çünkü. Akşamdan sonra ne yazık ki sütüm azalıyor ve huysuzlanıyor. Ben de senin gibi vicdan azabıyla veriyorum ama ben kendim hiç ama hiç içmemişim anne sütü hep mamayla beslenmişim çok şükür bomba gibiyim bir eksiğim yok sağlığım da yerinde :) böyle düşünerek az da olsa teselli oluyorum en nihayetinde diğer öğünler hep anne sütü alıyor bebeklerimizYa ne güzel demişsin mama zehir değil benim etrafında 1 gün bile anne sutu almayan bebekler var ama ben mama vermek zorunda olduğum halde zehir gözüyle bakanlardanım sanırım mama vermemek için sürekli emzirmeye çalışıyorum oğlumda bende yıpranıyoruz ama mamaya hala iyi gözle bakmayı öğrenemedim
Aynı soruyu akşam banyosundan sonra eşime sordumKızlar ya bebeğimi yıkadık Bugün bayağıdır dikkatimi çekiyor benim bebek bildiğiniz esmer hatta bayağı da tüylü sıpa alnında kulaklarında kuyruk sokumunda tüyleri falan da var neyse ama bu bebek esmer olmasına rağmen elleri ve ayakları gayet beyaz bariz ton farkı var elleri ayakları neden esmer değil bu bebemin :))
44 günlük oldu oğlum yaklaşık 20 gündür düzenli canımBen de bunu merak ediyorum ne zaman duzeldi de senin canım başından beri böyle cnki 2aylık olck 5gune
Benimde uyuyor hep gogsumde omzumda ama mecbur yerine aliyorum ben. Ben deli yatarim valla Rabbim korusun ❤ ben dun kiz arkadasimla avm yaptim arabayi kullanip gittim hemdeee Allah imm ne buyuk mutlulukmusss :)))Ay benimde dibimde ama ne bilim daha iyi uyuyorum bende yanimda olunca..hatta gogsumde uyuyor cok gazi varsa..
Bende de sepet besik var biz kendimiz almadik zaten 6.ayda odasina gecicek diye arkadasimiz vermistiBen sirf goruntu acisindan sepet besik aldim..gunduzleri yatiyo. Ama anne yani olanlar daha kullanisli olurdu gercekten
Bende 40 gün kadar emmişim sonra mamayla beslenmişim canım ama benden çok daha uzun süre anne sütü alan ablam ve kız kardeşim benden çok hasta olurlar bağışıklığım onlardan daha kuvvetli. Elbette sadece anne sütü vermek istiyoruz ama olmayınca mamada kurtarıcımız aç kalmasından iyidirCanım ben de aynı durumdayım. Gece yatmadan önce bir biberon veriyorum mecbur uyumuyor çünkü. Akşamdan sonra ne yazık ki sütüm azalıyor ve huysuzlanıyor. Ben de senin gibi vicdan azabıyla veriyorum ama ben kendim hiç ama hiç içmemişim anne sütü hep mamayla beslenmişim çok şükür bomba gibiyim bir eksiğim yok sağlığım da yerinde :) böyle düşünerek az da olsa teselli oluyorum en nihayetinde diğer öğünler hep anne sütü alıyor bebeklerimiz
benım de duzelse keske cnkı bazen gecelerı ustum ıslanıyor. rezene vs ıcmıyorum ztn yetıyor dıye ama kımyon ıcıyorum gazımı engellesn dye acaba o da mı sut yapıyor bazı yerlerde boyle bılgılr var44 günlük oldu oğlum yaklaşık 20 gündür düzenli canım
Bende anne yani var bisey olsa elim hemen üstünde her mikirdanmasina direk bo gözüm onda bakıyorum çok kullanışlı gerçektenBen sirf goruntu acisindan sepet besik aldim..gunduzleri yatiyo. Ama anne yani olanlar daha kullanisli olurdu gercekten
ben cok pısmanım anneyanı alıcaktım basta sonra bır ıkı kısı dedı 5,6aylkken ordan dusme olayları olur yatagna gecme vs ama okdr sanmıyorum kapanan ları da var bambu aldm estetık acıdan da begendm dıye ama anneyanı alırdım ha bunnla da rahat mıyım rahatm ama mesela dun belım e sancılar grdı egılırken gece kızımı koyarken kıtlendım cokzor koydum bambuya. 2.ye olursa anneyanı alıcam mutlakaa ılerde. arkadasımız bende anneyanı duruyo al ıstersendedı ama busfer bambubosa alınms olck dye ıstemedm esım de ıstemez dye:)Bende anne yani var bisey olsa elim hemen üstünde her mikirdanmasina direk bo gözüm onda bakıyorum çok kullanışlı gerçekten
Umarım gerek de kalmaz canm.. ben acaba çok mu gazlı diye sesli düşündüm onda bile kv bütün bebeklerde gaz olur dedi ve konuyu kapattı :)) zaten ben de gaz şikayeti olmayan bebek duymadım. Doğdukları dönem nedeniyle hem gıdada hem çevrede bir sürü zararlı şeye maruz kalıyorlar o yüzden en azından bebekken bir şey vermiyim diyorum
Bende geçen kanguruya koyarak iş yaptım artık o benim kurtarıcımKızlar yenidoğan aparatıyla kullandım şimdi kanguruyu, 3 yıldır takmamıştım. Oğlum şuan çok sevdi ve uyudu içinde.. ergonomik ben de çok rahatım. En azından ortalığı topladım o kucağımdayken. Momfortbaby markası, almak isteyen varsa bi göz atsın derim
tesekkur ederiz canim annesine cekmis bende renkli olur diye bir umut bekledimswnin meleğine de maşallahhh subhanallah annesıı cokguzel uyuyor kuzucukk gözler kocaman cekık onun daa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?