2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
tesekkur ederiz canim annesine cekmis bende renkli olur diye bir umut bekledim bizde renkli goz hic yok esim tarafi hep kahve esim ve ben de kahve bennim annem ablam yesil ama bzm kizda bekledimde kahve onunkide annesi babasi gbi
Yeter ki sağlıklı olsunlar canım hepimizin Bebekleri çok güzeller maşallahhh benim ablamın gözleri yeşil eniştem kahve Eniştemin annesi kardeşi renkli ama ablamın iki çocuğu kahverengi şimdi üçüncüye hamile oğlu olacak o da bir umut sarısın mavi~yesıl olur Belki diyor 3.de o coksever renklı goz kendı de yesıl ya dedm kasma aa saglıkla al da

Aç kalacagina ben veriyorum hic vicdanda yapmadim bilmiyorum ben mi duygusuzum sonucta var olsaneyse ama sut olmayincada napalim bizimki iki dakika emip birakiyor oyuzden sagiyorum birdamla bile gelmedi zaman oluyor emse getirir azda olsa ama makina okadar cekiyor iste

Benim aklima hic gelmedi disari ciktimizda hemen mama aliyoruz evde bulunsun bazen bir damla süte muhtac oluyoruz nekadar guzel mama yetisiyor ) ama oyle gorenler duyunca annelimden suphe duydum aklima bile gelmemisti

Bende anne yani var bisey olsa elim hemen üstünde her mikirdanmasina direk bo gözüm onda bakıyorum çok kullanışlı gerçekten
Bende çok pişman oldum anne yanı almadığım için sırf görünüşü için bambu sepet beşik alanlardanım hamile arkadaşlarıma direk anne yanı beşik alın diyorum

Kızlar ben emzirme sürecinde fazla terliyorum günde 2-3 atlet değiştirip hemen hemen hergun de duşa giriyorum bi emzirmede gene atletim sırılsıklam oluyor, bu durumdan rahatsız oluyorum rollon kullansak bebeğin emmesi sırasında kokusunu alır mı kötü mu olur bilemiyorum

Zahmeti ayrı ama mamayla beslemenin sürprizi yok ve düzenli ve ev dışında rahat:)
Alışacağız emzirmeye de canım:)
haklısın canım dışarda rahattır mama,dışarda her an gögüslerini çekiştiren milletin içinde memee süt diye sana yapışacak bi kuzu olacak hazırlıklı ol,bıraktırma kısmına hiç deginmeyelim

Ben de senin gibi çok terliyorum. İlk zamanlar hic rollon kullanmadım ama son 2 haftadır dayanamadım kullanıyorum en azından koltuk altım çok terleyip kokmuyor artık. Yves Rocher rollonlari alüminyum ve paraben içermiyor. Değişik kokuları var. Ben narlısını kullanıyorum. Bebeğim hiç etkilenmedi ama her bebekte bu durum değişebilir. Bir de Sebamedin rollonu alüminyum içermiyor. Bunlara bak istersen

Ya belki saçma gelecek ama oğluşum televizyondan gözünü alamiyo sanki izliyo açmayım diyorum ama buseferde ben cok sıkılıyorum göz gelişimine bi zararı olurmu aceba kafaya takacak şey mi yok bende bu seferde buna taktım resmen psikolojimle kendi kendime oynuyorum

Kızlar sağdığımız sütü önce buzdolabında soğutup sonra mı buzluğa atıyorduk

En azından dışarı çıkacağım zamanlarda kullansam bile yeter diye düşünüyorum kokmuyorumdur aslında sürekli fırsat buldukça duş alıyorum üzerimi değiştiriyorum psikolojik olarak sanırım, bi bakayım canım dediklerine, bi de terlemeyi önleyici driclor varmış bende ona bakıyordum

Ben o kadar uzağı gördüklerini düşünmüyorum henüz, bende açıyorum tv yi evde ses olsun diye bebeği tv den sakınmıyorum ama sesini fazla açmışsam ya da şarkı Türkü sesi fazlaysa ses dikkatlerini çekiyor diye düşünüyorum,

Kalkan çok gıcık duruyor dışardan di mı. . Bebde hep takıyorum ama dışarı giderken nefretlik bi durum. Ped takınca da acidan kıvranıyorum..

Eminim iyi gelmiştir karı koca size
Maşallah kizina canım

Bende aramıza alıyorum bazen dediğin gibi rahat oluyor ama korkuyorum bir zarar vermekten

Sağol canım abiler 14,11 yaşında. Down lu olan 9 yaşında.
Siz de yavaş yavaş düzen kurdunuz galiba abisi alıştı sanki. Yardım ediyor mu sana bebek icin:))

Maşallah yavrularına senin iki numara ile yaşıt kuzularimiz

Çok şükür seviyor kardeşini sallıyor beşiğini sabırsızlıkla ona gülmesini bekliyor

Aman dikkat et yap yap kuzum hepsini. Bende hemoroid oldu hamilelikte gecmedi daha kotu oldu su an doktora gidic bu hafta
Çok geçmiş olsun canım ilk oğlumda makat yirtyır oldu anal fistül oldum küçük bir operasyon geçirdim 11 aylık iken

İnşallah tez zamanda düzelir insanın yaşam kalitesini düşürüyor

benim bebiş de tüylü kulakları bacakları sırtı ve bizimkinin de elleri vücudu bembeyaz :) ama benim de yüzüm mesela vücuduma göre daha esmerdir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…