19 nisan da adet oldum allahn sağlicakla almak nasip etsin kucağımıza inşhoşgeldin canım aynı yaştayız benimde ikinci kuzu olacak allah izin verirse
sağlıkla gelsin kuzu inşallah
son adet tarihin ne zaman
Bende cuma gunu kese gorundu canim. Dr tahlil istedi haftaya kalp atisina bakariz dedi :)Merhaba kızlar, gün itibariyle 6+3 günlük hamileyim kese ve yolk kesesini gördüm henüz ultrosanda bidahakine kalp atışı inşaallah benim gibi ilk yolk görüp sonra atışı duyan varmı ?
Canim tamamen bilinçaltı. Bende gun icinde neyden etkilensem ruyamda goruyorum bi kac gundur. Sacma insanlar sacma konular vs. İyi dusun iyi olsun canim :)Günaydın kızlar gece cok kötü rüyalar gördüm bebeğinin kalbi durmuştu inanamıyordum 7 8 doktora gözüküyordum. Hepside aynı şeyi söyledi kalbi durmuş diye. İki gündür göğüs hassasiyetin azalmıştı bugün tamamen kaybolmuş inşallah hersey yolundadır randevum 12de inşallah korktuğum basıma gelmez.
aramızda 1 hafta var 11 nisanda benimde19 nisan da adet oldum allahn sağlicakla almak nasip etsin kucağımıza inş
amin canim insallahgüzel haberler ile gel inşallah
Allahım mucizesi inşallah bebeklerimiz tutunur da dünyaya gelir kardeş candır allah hakkımızda hayırlısını versin inşaramızda 1 hafta var 11 nisanda benimde
bende tüp bebek denemiştim ikinci için gelmiyordu bir türlü
tuttu ama kimyasal ile sonuçlandı düşük kanamam oldu 11 nisanda ondan sonra doğal yoldan gebe kalmışım mucizem gelmiş benimde 10 yaşında bir oğlum var
Boy 17329,05,2018kilo bildirimi
@bebekicin 160cm / 70,8 kg
@Sevimlipanduf ....cm / 68 kg
@merve3337
@tevafuk55
bugün sıcağı sıcağına başlayalım sonra herkese uygun olan bir günü tartı günü belirler ona göre devam ederiz
bugünler çoook stresli geçiyor. oğlumda bizde sorunlar yaşadık. dikkatimi başka yöne çekmeye çabalıyorum. onun için bu çırpınışlarım. kilo alınır verilir sorun değil ama kilo bahanesiyle sağlıklı besleyelim miniklerimizi. şu anda elimizden başka bişey gelmiyor. kuluçka evresi diyorum ben bebek hareket edene kadar ki evreye. sonra bebek hareket ettikçe insan daha emin oluyor daha bir anne oluyor.
rabbim aramızdan kimseyi ayırmasın sağlıklı doğumlara beraber gidelim bebeklerimizi beraber büyütelim
normal doğummu sezeryanmı ilk çocuğunaramızda 1 hafta var 11 nisanda benimde
bende tüp bebek denemiştim ikinci için gelmiyordu bir türlü
tuttu ama kimyasal ile sonuçlandı düşük kanamam oldu 11 nisanda ondan sonra doğal yoldan gebe kalmışım mucizem gelmiş benimde 10 yaşında bir oğlum var
Benim de lekelerjm vardi ama benim Hikayem biraz karisik. Ilac falan kullaniyoum dr coraspirinj keselim dedi onu birakinca lekeler de gitti.icini ferah tut bir seyciknolmaz insaallah. Kizima hamileligimde 3 ay boyunca adet kanamalarimda gormedigim kadar kanamalarim oldu. Her seferinde bu defa da kaybettim dedim. Ama sukur simdi kizim 17 aylik@)[/QUO insallah canim bakalim artik y
Ruyalar tersine cikar canim insallah saglikli haberlerle gelirsinGünaydın kızlar gece cok kötü rüyalar gördüm bebeğinin kalbi durmuştu inanamıyordum 7 8 doktora gözüküyordum. Hepside aynı şeyi söyledi kalbi durmuş diye. İki gündür göğüs hassasiyetin azalmıştı bugün tamamen kaybolmuş inşallah hersey yolundadır randevum 12de inşallah korktuğum basıma gelmez.
normal doğummu sezeryanmı ilk çocuğun
29,05,2018kilo bildirimi
@bebekicin 160cm / 70,8 kg
@Sevimlipanduf ....cm / 68 kg
@merve3337
@tevafuk55
bugün sıcağı sıcağına başlayalım sonra herkese uygun olan bir günü tartı günü belirler ona göre devam ederiz
bugünler çoook stresli geçiyor. oğlumda bizde sorunlar yaşadık. dikkatimi başka yöne çekmeye çabalıyorum. onun için bu çırpınışlarım. kilo alınır verilir sorun değil ama kilo bahanesiyle sağlıklı besleyelim miniklerimizi. şu anda elimizden başka bişey gelmiyor. kuluçka evresi diyorum ben bebek hareket edene kadar ki evreye. sonra bebek hareket ettikçe insan daha emin oluyor daha bir anne oluyor.
rabbim aramızdan kimseyi ayırmasın sağlıklı doğumlara beraber gidelim bebeklerimizi beraber büyütelim
Günaydın kızlar gece cok kötü rüyalar gördüm bebeğinin kalbi durmuştu inanamıyordum 7 8 doktora gözüküyordum. Hepside aynı şeyi söyledi kalbi durmuş diye. İki gündür göğüs hassasiyetin azalmıştı bugün tamamen kaybolmuş inşallah hersey yolundadır randevum 12de inşallah korktuğum basıma gelmez.
Merhabaa, bende 5+3 deyim. Geçen cuma günü gittiğimde dr ultrasonla baktı ama keseyi göremedi. Normal daha çok küçük vajinal bakmayalım haftaya gel bakalım dedi. C.tesi günü tekrar gidicem. Tam 6 olucak o zaman, sizce görüp duyabilir miyimm?
günaaydın canım. bende günlerce doktora gidip bebek yok dediğini gördüm rüyamda. kaç defa kaç doktordan hemde. ama pazar günü şükür gördüm hatta kalbini duydum hiç beklemezken. göğüs hassaiyeti sürekli devam edicek diye birşey yok. ara ara kaybolabiliyor canımGünaydın kızlar gece cok kötü rüyalar gördüm bebeğinin kalbi durmuştu inanamıyordum 7 8 doktora gözüküyordum. Hepside aynı şeyi söyledi kalbi durmuş diye. İki gündür göğüs hassasiyetin azalmıştı bugün tamamen kaybolmuş inşallah hersey yolundadır randevum 12de inşallah korktuğum basıma gelmez.
Ben ilk test yaptığımda gittim 4+5 di galiba hiç bişey görünmedi vajinal bakalım dedi izin vermedim beta istedi 125 çıktı. Bidaha da gitmedim. Pazartrsi gidecektim kayınvalidem gitme dedi illa
Bende pazar günü 7 +0 dım ve kalbi duydum canım karından. inş sende aynı şekilde olursun bebiş de 6+6 çıktı benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?