2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Merhaba kızlar, gün itibariyle 6+3 günlük hamileyim kese ve yolk kesesini gördüm henüz ultrosanda bidahakine kalp atışı inşaallah benim gibi ilk yolk görüp sonra atışı duyan varmı ?
Bende cuma gunu kese gorundu canim. Dr tahlil istedi haftaya kalp atisina bakariz dedi :)
Canim tamamen bilinçaltı. Bende gun icinde neyden etkilensem ruyamda goruyorum bi kac gundur. Sacma insanlar sacma konular vs. İyi dusun iyi olsun canim :)

19 nisan da adet oldum allahn sağlicakla almak nasip etsin kucağımıza inş
aramızda 1 hafta var 11 nisanda benimde
bende tüp bebek denemiştim ikinci için gelmiyordu bir türlü
tuttu ama kimyasal ile sonuçlandı düşük kanamam oldu 11 nisanda ondan sonra doğal yoldan gebe kalmışım mucizem gelmiş benimde 10 yaşında bir oğlum var

Allahım mucizesi inşallah bebeklerimiz tutunur da dünyaya gelir kardeş candır allah hakkımızda hayırlısını versin inş

Boy 173
Kilo 73
5 hafta once 72

normal doğummu sezeryanmı ilk çocuğun

Ruyalar tersine cikar canim insallah saglikli haberlerle gelirsin

Benim de boy 168 kilo 78 beni de listeye ekler misiniz

Tamamen bilinçaltı canım,korkma sakın.durduk yere kendini strese sokma.allahin izniyle her şey yolundadır inşallah.

Ben de 5+3 um.cumartesi ben de gittim kontrole karından gördü keseyi çok şükür ama herkeste aynı olmayabilir.kiminde karından geç görünüyor.merak etme içini ferah tut.

günaaydın canım. bende günlerce doktora gidip bebek yok dediğini gördüm rüyamda. kaç defa kaç doktordan hemde. ama pazar günü şükür gördüm hatta kalbini duydum hiç beklemezken. göğüs hassaiyeti sürekli devam edicek diye birşey yok. ara ara kaybolabiliyor canım

Ben ilk test yaptığımda gittim 4+5 di galiba hiç bişey görünmedi vajinal bakalım dedi izin vermedim beta istedi 125 çıktı. Bidaha da gitmedim. Pazartrsi gidecektim kayınvalidem gitme dedi illa sabırsızlıkla biraz daha geçmesini bekliyorum. Ama bu hafta gitmeden duramayacağım galiba Duyulur bence arrık 7 de diye düşünüyorum ama ilk gebeliğimde 8 in son günlerinde duymuştuk. İnşallah sağ Salim alırız kucağımıza

Bende pazar günü 7 +0 dım ve kalbi duydum canım karından. inş sende aynı şekilde olursun bebiş de 6+6 çıktı benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…