2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
A anneveoglusu benimde 15nisan isbasi tarihi ama en az 6aylik olana dek baslamam diyorum.
@defne1453 gittim canim krem ve ilac verdi baslangic asamasinda dikkat et kendine duzelsin dedi. Bol bol fazlaca yesillik ve lifli gida tuket dedi. Yalniz ilaci kullsnmicam emzirmede sute gecebilirmis. Ben de hugsberry dandelion siparisi verdim kanguru icin.
@edosko @Ytmz masallah kizlarinizaa ❤❤❤
Çok geçmiş olsun canım pırasa marul tuket canım bana iyi gelmişti

Gunaydın hanımlar :)) ya bu göğüs sızlamaları bitmeyecek mi canım yanıyor iğne gibi batıyor bi şeyler, Bugün bebişim 2 aylık oldu, saat 10 da aşıyla gideceğiz, ve Bugün eşimle sevgili olmamızın üzerinden tam 7 yıl bitmiş zamanında evleneymişiz okula başlardı bebemiz:))) zalimsin zaman :KK71:

Allah mutluluğunu daim etsin canım

Geçmiş olsun prensese biz tel bekilyoruz sağlık ocağından asi için

Kizlar bebek zeka karti alan oldu mu ? Ben bugunlerde siparis vermeyi dusunuyorum da bildginz kullandiginz duydugunuz marka var mi ? Ben sevgili bebek zeka kartlarini gordum onlar hosuma gitti ama emin olamadim
Bende almak istiyorum ama nereden ve hangi yayınevinin kartları olacak bilemedim
Bende bakıyorum aldığımızda haber verelim mi birbirimize

Bizim 4 yaş bence tüm çocuklar aynı ilke tüm ilgiyi veriyoruz alamayınca çılgına dönüyor küçük zaten ilgiye muhtaç doğuyor biz aile yardımı almıyoruz eşimle iki çocuk arasında rezil olduk inan ikisi de ağlıyor hemde durmadan sürekli koşturuyoruz ama ikisi de memnun değil nasıl uyuyorum nasıl ayağa kalkıyorum belli değil sabah olunca yine sabah oldu diyorum akşam olunca şükür bir gün daha bitti diyorum hamileliğimde çok zor geçti mayıstan bu yana 9 aydır mağdurum muhtacım çok yorgunum ve işin kötü yanı kimse beni anlamıyor

Canim seni coook iyi anliyorum ve cok uzuldum. Ev isleri icin haftada 1 yardimci alabilme imkanin var mi? Yardim olmamasi cok yipratici. Arkadas komsu vs hic yok mu? Cocuklu arkadaslar cok iyi oluyor ozellikle. Yaslari yakin olunca cocuklarla, onlar oynuyor annelere serbest zaman oluyor biraz. Aklima baska oneri gelmedi :/ yemekleri fazla fazla yapip her seferinde dondurucuya atabilirsin bide. Donusumlu olarak attiklarini yersiniz aralarda rahat olur.

günaydın canım nasılsın paşalar nasıl?
Şükür bu güne grip var ailecek hepmiizde hapsuruyoruz bunla kalır gider inşallah yakında iki aylık olacağız. Büyük oğlan artık kabullendi küçüğü.

Siz nasılsıniz canım paşalar alıştımi birbirine
İki çocuklu olmaya sen alıştın mi
Küçük Paşa'nın ismi ne oldu kybabanin ismini istiyordu eşin ne yaptınız sonra soracaktım unuttum sana

Bizim 4 yaş bence tüm çocuklar aynı ilke tüm ilgiyi veriyoruz alamayınca çılgına dönüyor küçük zaten ilgiye muhtaç doğuyor biz aile yardımı almıyoruz eşimle iki çocuk arasında rezil olduk inan ikisi de ağlıyor hemde durmadan sürekli koşturuyoruz ama ikisi de memnun değil nasıl uyuyorum nasıl ayağa kalkıyorum belli değil sabah olunca yine sabah oldu diyorum akşam olunca şükür bir gün daha bitti diyorum hamileliğimde çok zor geçti mayıstan bu yana 9 aydır mağdurum muhtacım çok yorgunum ve işin kötü yanı kimse beni anlamıyor
bende dün oturdum ağladım, büyük mutlu olsun diye uğraştıkça onun iyice huyu suyu değişti. Dün iki kere kakasını altına yaptı :(

bende dün oturdum ağladım, büyük mutlu olsun diye uğraştıkça onun iyice huyu suyu değişti. Dün iki kere kakasını altına yaptı :KK43:

Buyuk kac yasinda? Acaba onu size yardim etmesi icin tesvik etseniz nasil olur? Yasi musaitse tabi. Bebegin bezini getirir misin canim, oyuncaklarini toplar misin gibi. Kendini ailenin bir parcasi hissedebilmesi icin cocuklara sorumluluk vermek gerekir diye bir kitapta okudum belki ise yarar :/

Bi de ben şeyi de bilmiyorum dün işte sabah sütümü sağmak sorunda kaldım akıyor hep diye aşıdan sonra eşimle kahvaltıya gidecektik o sütü yanımıza alalım dedim 50-60 cc arasındaydı ama işte 2 aylık bebek bununla doyar mı bir öğünde onu bilemiyorum sen nasıl ayarlıyorsun bi öğünde ne kadar süt veriyorsun ve zamanla artırıyor musun bebek büyüdükçe
Bizim cc sayimiz degismiyor bazen bir saate 30 cc bazen birbucuk saate 60 cc veriyorum bebek doydumu birakiyor ama oyle 60dan fazla icmiyor midesi okadar aliyor galiba sık iciyor ama oyle 90 vs mide kabul etmiyor alarm kuruyorum birbucuk saate 60 cc iciyor mesela aradan bir saat gecti uyumak icin yatacam ozaman 30 cc verip yatiyorum

Bende silikon ucu çıkarınca emmiyor, hatta şu aralarda bi memeyle kavga durumumuz da var memeyi kendi bırakıyor emme sırasında defalarca kez sonra deli gibi meme aranıyor ağzında olan memeyi farkedemeyip ağlamaya başlıyor, canım valla anlamadım ki sütümün bolluğundan olduğunu sanmıyorum aslında oyle bol değil ki ancak yetiyor dün sağdım 50 cc çıktı bir göğsümden önceden bi kere sağmıştım o zaman 30 cc çıkmıştı şeye bağladım bunu bebeğin ihtiyacın göre süt miktarı zamanla belirlenir meme ona göre süt üretirmiş demekki artık benim bebeğim 50 cc ya da emdiğinde daha çok gelir diyorlar sağmaktan 60-70 cc süt ile doyuyor demekki diye düşündüm ama boşa akan sütlerim de bi 20 cc vardır komple ıslanıyorum
Kuzum emdikce artmistir masallah cocuk emmese daha çok gelirmistir bebek emdikten sonra sag gogsunu sevindim senin adına

Şükür bu güne grip var ailecek hepmiizde hapsuruyoruz bunla kalır gider inşallah yakında iki aylık olacağız. Büyük oğlan artık kabullendi küçüğü.

Siz nasılsıniz canım paşalar alıştımi birbirine
İki çocuklu olmaya sen alıştın mi
Küçük Paşa'nın ismi ne oldu kybabanin ismini istiyordu eşin ne yaptınız sonra soracaktım unuttum sana
canım ya cok geçmiş olsun inşallah hemen toparlarsınız,büçük paşa az evvel bu kardeşi tekrar doktora götür çok ağlıyor dedi belli olmuyor bazen de aglayınca gidip emzik veriyor pışpışlıyor alışacak elbet.2 çocukla zor cidden kendimi unuttum zaten bazen ikisi aynı anda bana ihtiyaç duyup mızırdanınca aglayasım geliuor dün eşim bile artık tak etti yemek yaparken çok mızırdandılar yapma yemek falan hazır alalım diyor ama nereye kadar evde küçük çocuk var herşeyi yemez .öyle böyle geçiyor zaman canım ya ismimiz kayınbabamınki olmadı "Ali Eymen"koyduk eşim Ali istiyordu ben de Eymen ortak noktada buluştuk :)

bende dün oturdum ağladım, büyük mutlu olsun diye uğraştıkça onun iyice huyu suyu değişti. Dün iki kere kakasını altına yaptı :KK43:
ay canım ya benimki de süt emiyor sözde bluzumum üstünden üstüne gitme inşallah gececek bu dönemlee benim oğlan da çok hassas bişey denmiyor hiç heöen alınıuor yada kardeşe bileniyor

Canim seni coook iyi anliyorum ve cok uzuldum. Ev isleri icin haftada 1 yardimci alabilme imkanin var mi? Yardim olmamasi cok yipratici. Arkadas komsu vs hic yok mu? Cocuklu arkadaslar cok iyi oluyor ozellikle. Yaslari yakin olunca cocuklarla, onlar oynuyor annelere serbest zaman oluyor biraz. Aklima baska oneri gelmedi :/ yemekleri fazla fazla yapip her seferinde dondurucuya atabilirsin bide. Donusumlu olarak attiklarini yersiniz aralarda rahat olur.
Komşularım var ama evde biri olunca bebek uyumuyor bağırarak ağlıyor gelin diyemiyorum.. eşim herşeye yardım eder sağolsun ama bıktı ben bile bıktım sürekli işçi gibi çalışıyoruz kızım dağıtıyor küçüğn gazı yüzünden bağırarak ağlıyor elimden bırakamıyorum temizlikçi bi tutturamadım Alanya'dayken haftada geliyordu burda bulamadım daha bugünler geçecek diyorum

Eşimin ailesinden ben de yardım almıyorum iki sokak var aramızda ilk doğumda boyunun ölçüsünü aldım. Umarım muhtaç olmam.
Annem yardım ediyor sağolsun.
Bir yemek yapanın olsa büyük nimet.
Ben de her akşam çok şükür bir gün daha bitti diyorum şu kış biteydi
Benim hem eşimin hem benim ailem burda açıkca söyledim bize gelmeyin yemek yapıp çağırın diye gelip oturmak bize yardımcı olmamak torun sevmek hiç hoş değil yüzlerine söylüyorum ama anlayan kim

Ya kizlar benim bebege altina bi patikli alt,ustune bi corap, ustune kollu zibin,t shirt, yelek giydiriyorum.43 günlük diye artik eldiven ve bere takmiyorum.ensesinden gogsunden bakiyorum elimle sicak ama yanaklari serin serin. Yanaklarinin serin olmasi bi sıkıntı olusturur mu sizce :(

Ben dogduktan sonra 2. Gün verdim. Wee nin damakli uydurma ucuz otesi emzigi bir de :KK70: sonra icim rahat etmedi chicco nun yine damakli emzigini aldım. Cok acsa kizip atiyor zaten. Uyurken de daldiysa birakiveriyor agzindan
Ooyyy bana 1.aydan sonra ver dediler
Geç kalmışım ben
Bugün mübarek gün. Siftah yapalım Bakalım alıcak mı. E bebekten emzik almıştım. NUK yazıo üstünde

Ya kizlar benim bebege altina bi patikli alt,ustune bi corap, ustune kollu zibin,t shirt, yelek giydiriyorum.43 günlük diye artik eldiven ve bere takmiyorum.ensesinden gogsunden bakiyorum elimle sicak ama yanaklari serin serin. Yanaklarinin serin olmasi bi sıkıntı olusturur mu sizce :KK43:
canım hastanedeki bebek hemsiremiz burnına dokun üşüyüp üşümediğini anlamak için demişti süt geliyordur emerken yanaklara ondan serindir bence

Bizim cc sayimiz degismiyor bazen bir saate 30 cc bazen birbucuk saate 60 cc veriyorum bebek doydumu birakiyor ama oyle 60dan fazla icmiyor midesi okadar aliyor galiba sık iciyor ama oyle 90 vs mide kabul etmiyor alarm kuruyorum birbucuk saate 60 cc iciyor mesela aradan bir saat gecti uyumak icin yatacam ozaman 30 cc verip yatiyorum

canım bebeğin gaz çıkarma işini nasıl yapıyorsun sanki uyanınca hep mızırdanıyor demiştin o dikkatimi çekti uyurken mi veriyorsun ben tam daldığı an gaz çıkarma ile uğraşırken bi bakıyorum gözlerini açmış o uyuyunca da benim uyku açılıyor gündüz uyuyamıyorum da

Back
X