Canım ben yamuna aldım, başta pahalı diye tereddüt etmiştim ama şimdi çok memnunum, uzun saatler takmamama rağmen hemen farketti . Ve çok kasar rahat edemem sandım, gayet de rahat. Hatta onu takıp kucağıma aldığımda bel ağrımda daha az oluyorHanımlar korse tavsiyeniz var mı? Sezaryen olmuştum, 47 gün oldu. Biraz göbek kaldı, sarksın istemiyorum. Hayatımda hiç göbeğim olmamıştı sinirlerim bozuluyor artık gördükçe. Gec mi kaldım yoksa kullanmak için
Masallaah ❤❤Benim obur kizda.versem her dakka ister
1 ayda 1 kg almis.cokmu bilmiyorum.dr bisey demedi ama.
Masallahi var.
Ben hic yetisemiyorum :) isimi ozledim disarda olmayi ev basiyo. Kizimda hep agliyor pek uyumuyor malesef onu uyutma cabalariyla zaman geciyorIyiyim cok şükür evi cekip cevirme konusunda düzen kurma derdindeyim yetişemiyorum yemek yapmaya temizlik ev toplama falan :)
Bebis valla bu gece ozellikle canıma okudu uyuyamadı iyice huysuzlandı emmek istedi ama emmedi 4 5 saat ugrastirdi
Sizde ne var ne yok
Guzel haberlerle insallah canim ❤ yaaMerhaba kızlar bugün 45 gunluk oldu bizim oglan. Gozlerinde sarilik kaldı diye testlerini yaotirdik. Elinin ustunu deldiler o kdr uzuldum kibir de idrar isi bizi ugrastrdi bi türlü cis yapmadi... sonuçlar haftaya çıkacakmış... dil bagindan suphelendigimi yazmistim buraya Aynen dediğim gibi bag one yakinmis. Çocuk cerrahi gorsun dedi e nolcak dedim uzuldum sunnetten daha kolay bi islem o hiç sıkma canini çok basit bi baksin dedi pbe günü gidecegiz bakalım hem sunneti hem bagi konusacagiz
Gecmis olsun canim❤Midem ağrıyor demiştim dün geçmeyince hastaneye gittik iyi ki gitmişiz safra kesemde taş çıktı şimdilik ameliyatlık bir şey yok ama yiyecek olarak çoğu şey yasak daha önceden başına böyle gelen var mı gebelik de tetiklermiş
O gun icinde ikiye uce cikmisti bende ve coooooookkk şiddetli2 defa girdi karnıma ağrı ve aynı anda sırta vuruyor Dr kontrolündeyim bakalım iyiyim dünden beri
Amiiin insallah kuzum benimm ❤❤Sizde 40landiniz demek maşallah kuzularimiz büyüyor 40li yaslarinida görelim sağlıkla inşallah
Sen tek cocukla yetişmiyorsan ooo biz ne yapalim valla artik olacak o kadar oldugu kadar napalimBen hic yetisemiyorum :) isimi ozledim disarda olmayi ev basiyo. Kizimda hep agliyor pek uyumuyor malesef onu uyutma cabalariyla zaman geciyor
Evet oyle oluyor ertesi gun uyuyo baya genelde bende anlamadim nasil olcak hep boyle devam ederse2 gündür yaşıyorum ben bunu ilk defa başımıza geldi. dün akşam misafirimiz vardı bide mahvoldum onlar da geç gelip geç gittiler bizimki bayıldı sonunda rahat yattık gece. Bugün de bütün gün uyudu yorgunluktan
Yaa valla oylee ben su an nasil korkuyorum resmen kabus gibi geliyor 2.cocuk oldugunu hayal ediyorum da. Esimde olcak olcak diyio duruyo :) Sizler gercekten ama gervekten yani mucizesiniz benim gozumde :)) ❤ masallah ogluna da insallah okula da hemencik alisir gayet guzel gecer ❤ bence vakit olarak daha iyi o okuldayken evdeki bebisle ilgilenebikceksinm burda herkes 2side evdeyken bebekle ilgilenememekten sikaytciSen tek cocukla yetişmiyorsan ooo biz ne yapalim valla artik olacak o kadar oldugu kadar napalim
Sen calistigin icin agir gelmistir eve kapanmak ee birde bebek bakimi kolay degil ama geciyor bu gunler yaa
oglum 6 yasinda rahatliga alışmışım haberim yok gerci okul maceramiz baslamadi bir de o var bu sene ama diyorum once mi olsaydi 2. Cocuk :)
Canım benim kızın reflüsü var hep kusuyordu doktora götürdük dedim çok fazla kusuyor süt alerjisi falan olabilir mi Doğum yaptığım hastaneye gitmiştik direk kayıtlarda gördü o gün 49 günlüktü bebeğim dosyamızdan hastaneden çıkış kilomuz ile o günkü kilosunu karşılaştırdı ve tam bebek oradayken kaka yapmıştı kakasına da baktı sut alerjisi olsa bebek kilo alamazdı ve kakası böyle olmazdı her şey yolunda sadece reflüsü var oturmayı öğrenince kendiliğinden düzelecek kusması dedi ben de orays gidene kadar 1 hafta boyunca sut ve ürünleri tüketmemiştim söyledim bunu da kafana göre diyetlere girme emziriyorsun kalsiyuma da ihtiyacın var tabiki yiyeceksin içeceksin sut ürünlerini dedi, genel olarak neredeyse 15. Günde başlayan ıkınma problemimiz ve kusmalarıöız var fıtık da oldu huysuzluğumuz tam gaz devamDirek benim oglumdan bahsediyorsun ben son çare inek sütü diyeti yaptım hicbir süt ürünü tuketmemeye basladım ve oğlum çok daha iyi gaz problemi gitti huzursuzluğu bitti açıldığında ve uykusu geldiğinde ağlıyor sadece bide bunu dene istersen
Çalışmak çocuk bakmaktan daha kolaymış onu net söyleyebilirim :)) ablamla konuşuyorduk biraz önce dedim güneşe sen baksan da ben işe girsem dedim şakasına tabiki olamaz uzaktayız zaten yok yok olmaz iş daha kolay tabi diyor :))Sen tek cocukla yetişmiyorsan ooo biz ne yapalim valla artik olacak o kadar oldugu kadar napalim
Sen calistigin icin agir gelmistir eve kapanmak ee birde bebek bakimi kolay degil ama geciyor bu gunler yaa
oglum 6 yasinda rahatliga alışmışım haberim yok gerci okul maceramiz baslamadi bir de o var bu sene ama diyorum once mi olsaydi 2. Cocuk :)
Ben bu zamana kadar heder olmusum ya gercekten okadar rahatmiski elektrikli esim eve gelince hemen gittik aldik geldik tavsiyelerin icin saol kuzumben de şarjlı weewell kullanıyorum canım sarjı uzun gidiyor cok da güzel sagıyor tavsiye ederim geceleri emzirdikten sonra fazla kalan sütü sağıyorum çık hızlı bir alet T tanem-tane20
Cok gecmis olsun canim bizim sipa emmiyorda 47 gundur parmaklarim kirec toplayacakT tanem-tane20 canım ben lansinoh tekli elektrikliyi kullanıyorum. Çok memnunum. İster prize takarak istersen de pil takıp kullanabilirsin. Pille de çalışıyor. Hiç akma falan olmuyor düzgün tutarsam. Bi kere mastit oldum, o zamandan beri mememi o düzeltti. Sağmaya devam edeceksen manuelle uğraşma kuzum al bi elektrikli
Göbek fıtığı bizdede var bizimde gelişiminiz iyi kaka tahlileri temiz ana bu dönemde yapılan testler genelde doğru sonuc vermeyebiliyormus ben wc ye gidemiyodum sürekli ağlıyordu yavrum son çare bide bunu deniypim dedim ise yaradı yada 3. Aya yaklaştık o fark ediyordurCanım benim kızın reflüsü var hep kusuyordu doktora götürdük dedim çok fazla kusuyor süt alerjisi falan olabilir mi Doğum yaptığım hastaneye gitmiştik direk kayıtlarda gördü o gün 49 günlüktü bebeğim dosyamızdan hastaneden çıkış kilomuz ile o günkü kilosunu karşılaştırdı ve tam bebek oradayken kaka yapmıştı kakasına da baktı sut alerjisi olsa bebek kilo alamazdı ve kakası böyle olmazdı her şey yolunda sadece reflüsü var oturmayı öğrenince kendiliğinden düzelecek kusması dedi ben de orays gidene kadar 1 hafta boyunca sut ve ürünleri tüketmemiştim söyledim bunu da kafana göre diyetlere girme emziriyorsun kalsiyuma da ihtiyacın var tabiki yiyeceksin içeceksin sut ürünlerini dedi, genel olarak neredeyse 15. Günde başlayan ıkınma problemimiz ve kusmalarıöız var fıtık da oldu huysuzluğumuz tam gaz devam
Plus ne farkı var acaba nette baktım ben maflor damla bide maflor plus damla var ikisi farklimi@bence91 kuzum bana da doktor maflor plus verdi. Arastirdim pek etkili degilmis gazda. Zaten yetmezse daha etkilisini veririm dedi ama kullanmiuorum ben de. Daha hic kullanmadim masajlar sicak bezler torbalar vs simdilik
Hem şimdi daha çok gelir sütunBen bu zamana kadar heder olmusum ya gercekten okadar rahatmiski elektrikli esim eve gelince hemen gittik aldik geldik tavsiyelerin icin saol kuzum
Canım ben yamuna aldım, başta pahalı diye tereddüt etmiştim ama şimdi çok memnunum, uzun saatler takmamama rağmen hemen farketti . Ve çok kasar rahat edemem sandım, gayet de rahat. Hatta onu takıp kucağıma aldığımda bel ağrımda daha az oluyor
Cok gecmis olsun canim bizim sipa emmiyorda 47 gundur parmaklarim kirec toplayacakallahtan kurtuldum elektrikli aldik geldik sutlerim dokule dokule bebege 40 50 anca kaliyordu cok rahatmis boyle yorulmadan bastirmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?