2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bizimde 40ımız uçtu bugün:)) üzüldüm gibi sanki... bu 40gün bebeğimle özel alanımız gibi geliyordu. Şimdiyse aramıza başkaları girecekmiş gibi hissettim. Babasının kucağında uyudu. Kıskandım. :)) lohusalık sonrası depresyonu mu acaba:)

O cok kötü birikmesi,cikarttir mutlaka ağzından canim ya
Asagiya dogru sivazlama sirtindan agzina dogru sivazla gazlari oraya itiyormuşuz oyle yapinca kuyruktan vura vura agiza dogru cikar pit pit oyle cikariyor ama hemen ama biraz ugrasinca ama cikiyor uyutma konusunda gazini cikarirken omzumda uyuyor genelde cok azdiginda sallayim dedim hic sevmedi sallanmayi sen nasil uyutuyorsun

Canım geçmişolsun basit bir işlemse üzülme şükür ki çözümü var. Sarılık testi neden bu kadar geç çıkıyor. Biz aynı gün kan sonuçlarını alıyorduk. Farklı bir test mi acaba?
Sarilik derecesi ayni Gün cikior canim. Bazi testler bir hafta sora dediler. Tiroit, enfeksiyon, hormonlar onlar sanirim gec cikior bi suru biseye baktilar anladigim kadariyla 3 tüptu

Bizimki 7/24 aktif canm bu arada kimse cevap vermemis ama sagma makinan nasil nasa sorim iyi cekiyormu sut akitiyormu markasi nedir
Baby plus canım e bebekten almıştık, süt akıtması yok çekimi de iyi ama şöyle diyim ben bazen sabırsız davranıp sağma işlemi hemen bitsin diye en yüksek modda çalıştırıyordum 3-4 dk sonra sut bitti diyordum halbuki en duşuk modda çalıştırıp masaj etkisiyle şimdi sağma suresini artırıyorum, sabırla bekliyorum bir de bakıyorum artık 4-5 pompa da bir damla düşüyor Ya kapatıp makineyi bi 5 dk bekliyorum sonra ayni göğsü yeniden sağıyorum gene bayağı akmaya başlıyor

Sarilik derecesi ayni Gün cikior canim. Bazi testler bir hafta sora dediler. Tiroit, enfeksiyon, hormonlar onlar sanirim gec cikior bi suru biseye baktilar anladigim kadariyla 3 tüptu
Sanırım bizde yaptıracağız sarılığı geçmiyor kaç çıktı sizin sonuç

Bence en onemli konu bu. Uyumak !! Ben her yontemi denedim. Camasir makinasi, sallanan ana kucagi, beyaz gurultu, kundak. Hatta ayakta omzumda uyutup sonra ikimizde o sekilde koltukta uyuyorduk. Artik onuda istemiyor. Ilk zamanlari daha iyiydi. Memede uyuyor sonra hop yataga koyuyordum. Bir zamanda gozu kapandi hemen yatakta pış pış emzik uyuttuk. Bu en guzeli ama bebegin binbir problemi var. Gaz reflu artik oda olmuyor. Bazen de bilerek agllatiyoruz yorulsun uyusun diye. 1 2 gun altini bezlerken sakinlestigini fark ettim, ustunu giydirmeden hop pattaniye serip uyutum. En guzeli zaten yatginda bezliyorum. 1 2 gunde emzirip ayakta 5-10 dk gazi cikinca kendiliginden uyudugu oldu. En son ve caresiz olarak yaptigim yontem cunku artik belim cekmiyor. Reflu yatagina koyuyorum emzigi veriyorum ayagimda salliyorum. Uyudumu hop ayagi cek orda kalsin. Tabi dusmeyecek bir yerden. Yani benim hala gelistirebildigim bir metod yok. Sadece firsatlari degerlendirmek var. Ama varsa hala denenmemis bir yontem fikirlere acigim :)

Sutu sagarak veren anneler makinalariniz nasıl cekim gucleri sanki bizimki etkisi azaldı dısari sut tasiyor iki gram sutum var oda pompanin kenarina gelip dokuluyor sizde boyle problemler varmi ??
Yok canım benimki normal çalışıyor. Markası neydi garantisi yokmu göndersen aldığın yere bir sor istersen.

Offf minicik bebekten 3 tüp kan nedir ya. Yavrum benim üzüldüm bak şimdi 3 tüp olunca yazık yavrulara. Sarılık sonucun belli mi yoksa hepsini aynı gün mü verecekler canım.

Elektriklimi canim bu bizimki manuel cok zorlaniyorum

Elektriklimi canim bu bizimki manuel cok zorlaniyorum
Elektrikli canım, kız bi de sen manuel mi uğraştın bu kadar sure valla yine diyorum maşallah sabrına :/ eğer sağmaya devam edeceksen elektrikli al bence, senin Bebişin kaç günlük oldu Ya 40 nız çıktı mı

Sanırım bizde yaptıracağız sarılığı geçmiyor kaç çıktı sizin sonuç

Simdi baktim da canim internet uzerinden. Bilirubin direkt .39(0.39 sanirim bu ) , bilirubin total 6.97 cikmis. Direkt olan nedir bilmiyorum. 10 gunlukken 8.2 ydi , 6.97 ye cikmis ama sifirlanmamis tahmin ettigim gibi. Tiroide bakmislar normal sinirlarda cikmis. Direkt coombs diye bisi bakmislar negatif cikmis.idrarda sarilik cikmamis.

Canım doktorunuz mu istedi tahlil siz mi direk gidip yaptırdınız

Omzumda sırtına dairesel masaj yapıyorum yada aşağıdan yukarı doğru pıt pıt vuruyorum çok uzun sürmüyor bizimki hatta bazen omzuma alırken kendi çıkıveriyor. Ama alttan pek kolay olmuyor. Karnına yukardan aşağı masaj, bacakları bisiklet falan yapıyorum.
Sütünü içerken yada sonrasında kucağımda piş pişle uyuyor. Yerine bırakıyorum. Ama 3-4 gündür gündüzleri bırakınca 15-20 dakka sonra uyanıyor. Ya göğsümde beraber yatıyoruz yada dizimde yatıyor. Öyle 1-2saat uyuyor. Gece yerinde uyuyor ama.

Kan uyuşmazlığı varmıydı canım sizde

Benim kizinda persembe yapilmisti 11 cikmis total direkt olan 0.48 idrar veremedik tiroidleri de normal sinirlarda baska kanda bakilmamis biseye dr a sonuclari msj attim bu sonuclara gore sorun yok demis ama bilmiyorum artik

canım uyandırmana gerek yok artık çünkü uyandırınca onun geçirmesi gereken uyku döngülerini biz bozmuş oluyoruz artık kızım genelde gecelerı 6saat uyanmıyor oncesınde 40,50dk emıyor mıdeleri büyüdü artık daha uzun emip daha cok uyuyorlar. korkma annesı uyusun sen de uyu acıkınca muhakkak uyanıcaktır çünkü uykularının coğu rem uykusuymus bebişlerin o sırada açsa altı pısse gazı varsa aglıyorlar zaten

midesi büyüdü doymadan bırakma canımm günümün yüzde 80ı emzırmekle gecıyor uyumadıgı coguzman emzırıyorum o 2saat 3saat emzırmeyınnkuralları na uymuyorum en fazla 1saat emmeden durıyor uyanıksa çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…