O cok kötü birikmesi,cikarttir mutlaka ağzından canim yaMerhaba kızlar. Biz de 22 günlük olduk bugün. :)
Merak ediyorum bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz?
Bir de emzirdikten sonra gazını nasıl çıkarıyorsunuz benim oğlanın gazı bir türlü çıkmıyor. Sonra gaz birikiyor malesef
Sarilik derecesi ayni Gün cikior canim. Bazi testler bir hafta sora dediler. Tiroit, enfeksiyon, hormonlar onlar sanirim gec cikior bi suru biseye baktilar anladigim kadariyla 3 tüptuCanım geçmişolsun basit bir işlemse üzülme şükür ki çözümü var. Sarılık testi neden bu kadar geç çıkıyor. Biz aynı gün kan sonuçlarını alıyorduk. Farklı bir test mi acaba?
Baby plus canım e bebekten almıştık, süt akıtması yok çekimi de iyi ama şöyle diyim ben bazen sabırsız davranıp sağma işlemi hemen bitsin diye en yüksek modda çalıştırıyordum 3-4 dk sonra sut bitti diyordum halbuki en duşuk modda çalıştırıp masaj etkisiyle şimdi sağma suresini artırıyorum, sabırla bekliyorum bir de bakıyorum artık 4-5 pompa da bir damla düşüyor Ya kapatıp makineyi bi 5 dk bekliyorum sonra ayni göğsü yeniden sağıyorum gene bayağı akmaya başlıyorBizimki 7/24 aktif canm bu arada kimse cevap vermemis ama sagma makinan nasil nasa sorim iyi cekiyormu sut akitiyormu markasi nedir
Sanırım bizde yaptıracağız sarılığı geçmiyorSarilik derecesi ayni Gün cikior canim. Bazi testler bir hafta sora dediler. Tiroit, enfeksiyon, hormonlar onlar sanirim gec cikior bi suru biseye baktilar anladigim kadariyla 3 tüptu
Bence en onemli konu bu. Uyumak !! Ben her yontemi denedim. Camasir makinasi, sallanan ana kucagi, beyaz gurultu, kundak. Hatta ayakta omzumda uyutup sonra ikimizde o sekilde koltukta uyuyorduk. Artik onuda istemiyor. Ilk zamanlari daha iyiydi. Memede uyuyor sonra hop yataga koyuyordum. Bir zamanda gozu kapandi hemen yatakta pış pış emzik uyuttuk. Bu en guzeli ama bebegin binbir problemi var. Gaz reflu artik oda olmuyor. Bazen de bilerek agllatiyoruz yorulsun uyusun diye. 1 2 gun altini bezlerken sakinlestigini fark ettim, ustunu giydirmeden hop pattaniye serip uyutum. En guzeli zaten yatginda bezliyorum. 1 2 gunde emzirip ayakta 5-10 dk gazi cikinca kendiliginden uyudugu oldu. En son ve caresiz olarak yaptigim yontem cunku artik belim cekmiyor. Reflu yatagina koyuyorum emzigi veriyorum ayagimda salliyorum. Uyudumu hop ayagi cek orda kalsin. Tabi dusmeyecek bir yerden. Yani benim hala gelistirebildigim bir metod yok. Sadece firsatlari degerlendirmek var. Ama varsa hala denenmemis bir yontem fikirlere acigim :)Merhaba kızlar. Biz de 22 günlük olduk bugün. :)
Bir de emzirdikten sonra gazını nasıl çıkarıyorsunuz benim oğlanın gazı bir türlü çıkmıyor. Sonra gaz birikiyor malesef
Yok canım benimki normal çalışıyor. Markası neydi garantisi yokmu göndersen aldığın yere bir sor istersen.Sutu sagarak veren anneler makinalariniz nasıl cekim gucleri sanki bizimki etkisi azaldı dısari sut tasiyor iki gram sutum var oda pompanin kenarina gelip dokuluyor sizde boyle problemler varmi ??
Sarilik derecesi ayni Gün cikior canim. Bazi testler bir hafta sora dediler. Tiroit, enfeksiyon, hormonlar onlar sanirim gec cikior bi suru biseye baktilar anladigim kadariyla 3 tüptu
Elektriklimi canim bu bizimki manuel cok zorlaniyorumBaby plus canım e bebekten almıştık, süt akıtması yok çekimi de iyi ama şöyle diyim ben bazen sabırsız davranıp sağma işlemi hemen bitsin diye en yüksek modda çalıştırıyordum 3-4 dk sonra sut bitti diyordum halbuki en duşuk modda çalıştırıp masaj etkisiyle şimdi sağma suresini artırıyorum, sabırla bekliyorum bir de bakıyorum artık 4-5 pompa da bir damla düşüyor Ya kapatıp makineyi bi 5 dk bekliyorum sonra ayni göğsü yeniden sağıyorum gene bayağı akmaya başlıyor
Kuzum manuelbizinki lansinoh seninki elektriklimi birde markasi ne memnunmusunYok canım benimki normal çalışıyor. Markası neydi garantisi yokmu göndersen aldığın yere bir sor istersen.
Elektrikli canım, kız bi de sen manuel mi uğraştın bu kadar sure valla yine diyorum maşallah sabrına :/ eğer sağmaya devam edeceksen elektrikli al bence, senin Bebişin kaç günlük oldu Ya 40 nız çıktı mıElektriklimi canim bu bizimki manuel cok zorlaniyorum
Sanırım bizde yaptıracağız sarılığı geçmiyorkaç çıktı sizin sonuç
Sizde 40landiniz demek maşallah kuzularimiz büyüyor 40li yaslarinida görelim sağlıkla inşallahBi de oyle denerim tesekkurler ❤❤ yarinda 40miz cok sukur :)) atlattik artik insallah :)
Canım doktorunuz mu istedi tahlil siz mi direk gidip yaptırdınızSimdi baktim da canim internet uzerinden. Bilirubin direkt .39(0.39 sanirim bu ) , bilirubin total 6.97 cikmis. Direkt olan nedir bilmiyorum. 10 gunlukken 8.2 ydi , 6.97 ye cikmis ama sifirlanmamis tahmin ettigim gibi. Tiroide bakmislar normal sinirlarda cikmis. Direkt coombs diye bisi bakmislar negatif cikmis.idrarda sarilik cikmamis.
Omzumda sırtına dairesel masaj yapıyorum yada aşağıdan yukarı doğru pıt pıt vuruyorum çok uzun sürmüyor bizimki hatta bazen omzuma alırken kendi çıkıveriyor. Ama alttan pek kolay olmuyor. Karnına yukardan aşağı masaj, bacakları bisiklet falan yapıyorum.Merhaba kızlar. Biz de 22 günlük olduk bugün. :)
Kan uyuşmazlığı varmıydı canım sizdeSimdi baktim da canim internet uzerinden. Bilirubin direkt .39(0.39 sanirim bu ) , bilirubin total 6.97 cikmis. Direkt olan nedir bilmiyorum. 10 gunlukken 8.2 ydi , 6.97 ye cikmis ama sifirlanmamis tahmin ettigim gibi. Tiroide bakmislar normal sinirlarda cikmis. Direkt coombs diye bisi bakmislar negatif cikmis.idrarda sarilik cikmamis.
Evet cnm elektrikli benimki kraft markası memnunum ben. Manuelle bu güne kadar iyi sabretmişsin canım ben bunla bile zorlanıyorum.Kuzum manuelbizinki lansinoh seninki elektriklimi birde markasi ne memnunmusun
Benim kizinda persembe yapilmisti 11 cikmis total direkt olan 0.48 idrar veremedik tiroidleri de normal sinirlarda baska kanda bakilmamis biseye dr a sonuclari msj attim bu sonuclara gore sorun yok demis ama bilmiyorum artikSimdi baktim da canim internet uzerinden. Bilirubin direkt .39(0.39 sanirim bu ) , bilirubin total 6.97 cikmis. Direkt olan nedir bilmiyorum. 10 gunlukken 8.2 ydi , 6.97 ye cikmis ama sifirlanmamis tahmin ettigim gibi. Tiroide bakmislar normal sinirlarda cikmis. Direkt coombs diye bisi bakmislar negatif cikmis.idrarda sarilik cikmamis.
canım uyandırmana gerek yok artık çünkü uyandırınca onun geçirmesi gereken uyku döngülerini biz bozmuş oluyoruz artık kızım genelde gecelerı 6saat uyanmıyor oncesınde 40,50dk emıyor mıdeleri büyüdü artık daha uzun emip daha cok uyuyorlar. korkma annesı uyusun sen de uyu acıkınca muhakkak uyanıcaktır çünkü uykularının coğu rem uykusuymus bebişlerin o sırada açsa altı pısse gazı varsa aglıyorlar zatenHani diyordum Ya bebeğimin ne kadar süte ihtiyacı olduğunu bilmiyorum diye dün sabah göğsüm çok taş oldu yatamıyordum birini emmişti diğerini sağmak zorunda kalmıştım 75 cc süt çıktı dolaba koydum akşam yatmadan önceki öğünde o sütü verdim sonra da uyku moduna girsin diye de emzirmeye başladım çocuk hem 75 cc biberondaki sütü hem de göğsümdeki sütü bitirdi yaklaşık 120-130 cc içmiştir ilk kez bu kadar çok içti kesin kusar dedim uyumadım hemen, kusmadı ve çok rahat uyudu 4 saat boyunca 4.saattw de ben uyandırdım
midesi büyüdü doymadan bırakma canımm günümün yüzde 80ı emzırmekle gecıyor uyumadıgı coguzman emzırıyorum o 2saat 3saat emzırmeyınnkuralları na uymuyorum en fazla 1saat emmeden durıyor uyanıksa çünküBenim kıza da bişiy oldu 2 gündür yarım saat boyunca emiyor 10 dk emip bırakıyordu bi de kusacak diye kucağımda sürekli 2 saatte bir emzir yarım saat emiyor 40 dk kucağımda tutuyorum yerine koyuyorum başlıyor ağlamaya bi çorba bile yapamadım Bugün emzir kucakta tut yerine koy uyansın bebek arabasında tur at sonra kucakla gezdir sonra emzir gene ayni döngü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?