2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Uyuyamayinca cok yoruluyor daha da uyuyamayip agliyor cok fena bilme de hic insallah bizde cok sik oluyor
2 gündür yaşıyorum ben bunu ilk defa başımıza geldi. dün akşam misafirimiz vardı bide mahvoldum onlar da geç gelip geç gittiler bizimki bayıldı sonunda rahat yattık gece. Bugün de bütün gün uyudu yorgunluktan

Herkeze günaydın 2. Ayimizi doldurduk bugun haftaya aşıya gideceğiz dr rota aşısını da tavsiye etti yaptıran var mi aceba
biz yaptırmadık ama yaptıracagız 2aylığız heniz 3 ve 5de dedı doktorumuz

kızlar emzirdikten sonra kesınlkkle bebegın sırtını asagı sıvazlamayın parmaklarınzla dagıtın yukarı dogru once masaj yapar gb sonra yukarı sıvazlayın.ve aşamalı yukarı dogru pat oat vurun. aksı halde gaz bagırsaga gıdıyor ben basından berı bunu uyguluyorum ılk hafta bılmıyordum sadece. cok rahat gazı cıkıyor oyle.. suan göruyorum cevremde bunu bılmeyen cok anne var gazı asagı yollayan.. bebegım buyuzden belkı de gazlı degıl. buraya da yazmak ıstedim

Offf minicik bebekten 3 tüp kan nedir ya. Yavrum benim üzüldüm bak şimdi 3 tüp olunca yazık yavrulara. Sarılık sonucun belli mi yoksa hepsini aynı gün mü verecekler canım.
Internetten baktim canim. 6 kusur cikmis sariligi.

Canım doktorunuz mu istedi tahlil siz mi direk gidip yaptırdınız
Aylik kontrolunde, buyuk ihtimal anne sutu sariligi ama gozlerindeki sarilik gecmezse 15 gün sonra gelin testlerini yapalim ne olur ne olmaz demisti. Gozleri tamamen beyazlamadi diye gittik bizde canim.
Kan uyuşmazlığı varmıydı canım sizde
O konuda bir sey demedi canim yok sanirim. Esim 0 pozitif, ben A pozitif, bebek de A pozitig
Benim kizinda persembe yapilmisti 11 cikmis total direkt olan 0.48 idrar veremedik tiroidleri de normal sinirlarda baska kanda bakilmamis biseye dr a sonuclari msj attim bu sonuclara gore sorun yok demis ama bilmiyorum artik
Ben henuz gostermedim canim sorun yok demisse anne sutu sariligi diip emzirip durcaz gene :) Persembe günü dil bagi ve sunnet icin çocuk cerrahi ile gorusecegiz o gün gosteririz biz de

Canım gun içinde benimki uyumuyor yani en uzun uykumuz 15 dk 30 dk falan ya da kucağımda uyursa oyle 1 saat uyuduğu oluyor, ee evinde işleri var yetiştiremiyorum dip köşe değil kastettiğim yaşanabilecek zorunlu şeyleri yapıyorum evde sadece, dün güneş 40 dk uyudu kesintisiz, ben şoka girdim evin içinde dört dönüyorum makinedeki çamaşırları sermeliyim, çamaşırlıktakiler ütüleneceklsr ayrılacak, yatak odasında yatağımızı bile kapatamadan salona geçmiştik orası duruyor, akşamki bulaşıklar duruyor ve saat 2 olmuş kahvaltı bile yapmamıştım hanginden başlayacağımı şaşırdım boyle, keşke tek derdim bebek olsa başından kalkmam kucağımda uyutur emzirir dururum akşama kadar
Bi wc ye gidiyorum 2-3 dk da morarana kadar ağlıyor su bile içmiyorum çişim gelmesin diye artık o kadar ki huzursuz bir bebek

İkinizde pozitifseniz yoktur canım olduğunda anneye indirect coomb testi yapılıyordu direct coomb onunla alakalı olabilir mi diye düşünmüştüm değil demekki

47 gunluk canim suan kendime nekadar eziyet etmisim onu anladim canimin gercekten degeri yokmus sabaha kadar ellerim kirec bagladı gunduz bile uyuyamiyorum sut sag isit makina yika saat geciyor uykusuz kaldimami yanayim sutun sagarken uzerime dökuldugune mi aglayasim geldi suan gercekten Z zeLina

Canım seni anlıyorum ama bu söylediklerinin çoğunu ben de yapmıyorum yapamıyorum Tek fark dediğin gibi kızın uyusa yapabilirsin Ben de uyuduğumda yapabiliyorum ama bazen kaç saat uyumadıgıa oluyor o zaman dediğin gibi benim de bütün işlerim kalıyor yemek yapamıyorum gezmek istiyor uyanıkken Allah yardımcın olsun kuzum zamanla düzelecek inşallah uukuları da

ben de şarjlı weewell kullanıyorum canım sarjı uzun gidiyor cok da güzel sagıyor tavsiye ederim geceleri emzirdikten sonra fazla kalan sütü sağıyorum çık hızlı bir alet T tanem-tane20

T tanem-tane20 canım ben lansinoh tekli elektrikliyi kullanıyorum. Çok memnunum. İster prize takarak istersen de pil takıp kullanabilirsin. Pille de çalışıyor. Hiç akma falan olmuyor düzgün tutarsam. Bi kere mastit oldum, o zamandan beri mememi o düzeltti. Sağmaya devam edeceksen manuelle uğraşma kuzum al bi elektrikli

kızlar oyun halısı öneriniz var mı şimdi almayı düşünüyorum fisher pricela aynı ozellıkte daha uygun markalar da var. piyanolu olandan alacagım bilemedim ne yapsam arada da epey fıyat farkları var baska markayla fisher price arasında. bebeğim epey hareketlı bakalım ilgisini çekeceğini düşünüyorum

Ergonomik bir kanguru al, kucagina koy islerini yaparsin bebekler duruyorlar kangurada

Kanguru ve sling candir. Benim minik hanim onların içinde yaşıyor. Hattâ abi ile parka gitmeye başladık. Büyüğün peşinden de rahat kosabiliyirum kanguru sayesinde. Hiç düşünmeyin ergonomik bir kanguru alın parasına da acimayin

Ya kanguru gerçekten iş yaparken rahat oluyor mu ki canım? Ben de bakınıyorum mamadus ve solomombaby arasında kaldım

Ergonomik bir kanguru al, kucagina koy islerini yaparsin bebekler duruyorlar kangurada
Aldım kanguru yenidoğan aparatı da var ergonomik ama benim bebe minnak içine koyunca kafası çıkmıyor daha dışarı :)) elimle tutarak gezdirdiğim oluyor ancak

Direk benim oglumdan bahsediyorsun ben son çare inek sütü diyeti yaptım hicbir süt ürünü tuketmemeye basladım ve oğlum çok daha iyi gaz problemi gitti huzursuzluğu bitti açıldığında ve uykusu geldiğinde ağlıyor sadece bide bunu dene istersen

Canım bir gun yapmıyorum iki gun yapMıyorum hatta 5 gun yapmadığım oldu ama bebekli bir ev kaç gün supurulmeden durabilir ki haftasonu eşim komple süpürür evi ama bir hafta yetmiyor ki o süpürge, ya da çamaşırlar yıkanmadan ne giyeceğiz yoksa hepsini son raddeye gelmeden bile yapmıyorum zaten, diyorum ya sadece yaşanılabilecek ev düzeyi olsun yemek olayını hiç saymıyorum bile eşim gelince hazırlıyorum y da dışarıdan sipariş ediyoruz çoğunlukla

Hanımlar korse tavsiyeniz var mı? Sezaryen olmuştum, 47 gün oldu. Biraz göbek kaldı, sarksın istemiyorum. Hayatımda hiç göbeğim olmamıştı sinirlerim bozuluyor artık gördükçe. Gec mi kaldım yoksa kullanmak için

2 defa girdi karnıma ağrı ve aynı anda sırta vuruyor Dr kontrolündeyim bakalım iyiyim dünden beri

canım ne güzel doyuyor demek ki benimki emiyor sonra kusuyor zaten reflü var vermiyorum saati gelsin diyorum bu kez aglıyor kıprasıyor yine kusuyor mesela
bırakıp dinlenmeye geciyor cıkarınca tekrar istiyor :)
Benimkinde de baya kusma oluyor ya bende supheleniyorum refluden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…