5 erkek tabii ki korkunç ama eşim eve gelip sofrayla ve 3.cü oglumla ilgileniyor. Ben abilere fırsat bu fırsat diye bazen bulaşık süpürge ütü vs yaptırırım. Iyi olunca insan çocuklardan iş beklemiyor. Öğrensinler ileride eşlerine yardımcı olsunlar. Ergen sorunları ve sınav yılı olması yoruyor beni. Bildiğim tek şey: Engelli oğlum bile büyüdü bu çok kolay büyür. Iyi eğitmek ahlaklı yetiştirmek önemli. Uykusuzluk yorgunluk unutulacak geçici bunlar. Rabbim yardımcımız olsun4 erkek cocukla nasil gidiyor? Acikcasi bana cok zor olur gibi geliyorevde babayla beraber 5 erkek ufff:)) ev isi yaptiriyormusun cocuklara
Açıkcası sormadın canım normalde de her gittiğimde meme mua yapar bu sefer sadece meme ucuna baktıCanım ben normal dualarla yıkadım kızımı ve kendimi.
Benimde kanamam bir hafta önce bitmişti. Dün ve bugün leke tarzı geldi anlamadım. Komple bitince mi gitmek gerek acaba canım
Maşallah fıstığaaa
Teşekkür ederim canım cevabın için meme ucuna neden baktı bilgin varmı
Maşallah yakışıklıya
Ayy hiç gidesim yok canım ya nedense bıktım hastanelerden
Geçmiş olsun canım. Başıma öyle bir durum gelmedi ama böbrek sorunları geçici diye okumuştum. Rabbim sağlık versin güzelliğe. Bende güvenmediğim doktor olursa ikinci bir görüş alırım her zaman. Naçizane tavsiye Acıbadem doktorlarının sitede mail adresleri oluyor testlerin sonuçlarını nları mail atarsan telefonla yada maille dönüş yapıyorlar. Ben hiç gitmediğim bir doktora mail attım sarılıkla ilgili sağolsun aradı ilgilendi. İsterseniz muayeneye getireyim dedim gerek yok dedi. Sende bir kaç doktor görüşü alabilirsin.
Ayy benimki de sezeryan canım. Hiç gidesim yok hele çatala hiç çıkasım yok :)) el mahkum gideceğim galiba.
Canım benim hastalığımda genetik olarak düşünüyorlar. İhmal etme tahlillerini. Bende Hamilelik öncesi perinatolog onayı alıp öyle hamile kaldım. Hamile kalır kalmaz doktoruma söyledim hemen iğneye ve hapa başladık. 9 ay kan sulandırıcı iğne ve hap kullandım. Şükür sıkıntı yaşamadım. 9 ay aynı perinatolog kontrol etti. Normal kadın doğuncaya gitmedim.
canım çok gecmiş olsun inşallah düzelie operasyons falan gerek kalmadan benim büyük oğlumda malesef at nalı böbrekmiş daha yazın 2.5 yasında öğrendik şimdilik bii zararı yok ama sürekli kontrolleri yapılmalıymış,her türlü böbrek hastalığına daha acık ve karından darbe almaması gerek böbrege zarar verebilirmiş 10 bin de bir görülen bir böbrek anomalisiymiş malesefKizceler nasilsiniz coktandir giremiyorum.maalesef ozledim siziVee dertlerime basliyim gazdi uykusuzlyktu demicem keske onlarla yakinsaydim size benim kuzumun bi bobreginde cift kanal var doktorlar olabilir hicbisikinti yapmazsa bu sorun degil fln dediler 1 ay ultrasonunda bi kanalda bi sislik var dende gittik voiding dmsa fln yaptirdik neyseki bobrekleri gayet iyi durumda ama kanalin birinde idrar kacagi var 4 derece onu bekliyecez 1 yasina kadr duzelebilirmis Allahim.ins duzelir her gun antibiyotik kullaniyoruz enfeksiyon yapmasin diye 1 yil boyinca dewam edecez ve bu beni cok yaraliyo ayrica o kanalin birinde sislik varmis onada 2 ay sonraya gun verdiler kapali gireceklermis kamerayla falan onu patlatcaz dediler cok uzuluyorum yakininizda falan bole durumda olan duydugunuz pozitif yonde bisi varsa kizlar morale cok ihtiyacim var dua edin kizlar lutfen
48. Gundeyim hala devam ediyor canim. Dikis yeri uyusuk ama gobegime dogru olan kisim daha uyusuk. Ablam uzuun sure gecmedigini soylemisti o yuzden umursamadim benSezeryan doğum yapanlar karnınızdaki uyuşukluk ne zaman geçti ? 26 gün oldu hala devam ediyor normal mi ?
Canım ben bu kadar detaylı bilmiyorum ama benim kızında sol böbrek büyük, hamilelikte detaylı ultrason da göründü sonrs bebek doğunca 40 günlükken gene ultrason çekildi hala büyük dediler, idrar kültürü ve tahlili yapıldı temiz çıktı onlar, 2-3 ayda bir ultrason idrar kültürü tahlili tekrarlanacakmış şimdilik yapılacak bişiy yok kendiliğinden normale dönmesindeki bekleyeceğiz dediler, allahım şifa versin size de inşaallah oyle üzülüyorum ki bebekler hasta olmasınKizceler nasilsiniz coktandir giremiyorum.maalesef ozledim siziVee dertlerime basliyim gazdi uykusuzlyktu demicem keske onlarla yakinsaydim size benim kuzumun bi bobreginde cift kanal var doktorlar olabilir hicbisikinti yapmazsa bu sorun degil fln dediler 1 ay ultrasonunda bi kanalda bi sislik var dende gittik voiding dmsa fln yaptirdik neyseki bobrekleri gayet iyi durumda ama kanalin birinde idrar kacagi var 4 derece onu bekliyecez 1 yasina kadr duzelebilirmis Allahim.ins duzelir her gun antibiyotik kullaniyoruz enfeksiyon yapmasin diye 1 yil boyinca dewam edecez ve bu beni cok yaraliyo ayrica o kanalin birinde sislik varmis onada 2 ay sonraya gun verdiler kapali gireceklermis kamerayla falan onu patlatcaz dediler cok uzuluyorum yakininizda falan bole durumda olan duydugunuz pozitif yonde bisi varsa kizlar morale cok ihtiyacim var dua edin kizlar lutfen
Her hafta anneme gidisimde ben de ayni seyi yasiyorum canim. Gunes gormuyor evi 50 60 a da cikarsa soguk oluyor evi. Ayaklarini 3 -4 kat giydiriyorum canim ben. Bir de ensesinden vucudu sicak mi diye ona gore yun hirkaya kadar cikiorum kat kat giyinmeyi :/ yuzu burnu konusunda da uyurken bisi yapamiorum ama uyandiginda gogsume yatiriyorum ustune bi ortu biraz isinsin diyeKızlar ya ablamda kalıyorum dün akşam geldim buraya ama burası çok soğuk ne yapacağımı çocuğa kaç kat giydireceğimi şaşırdım bu kez de yüzü üşüyor burnu yanakları buz gibi bi de ablamda dün akşam şey dedş bebek gelecek diye artırdık kombinin ayarını dedi, ben bile üşüyorum üzerimde hırkam falan varken, burası şuan da maksimum 20 derece falan termometre yok odada ama kendi evimle kıyasladığımda ancak o kadardır, misafirim sonuçta diyemiyorum da soğuk diye
Bende oyle canım polar tulumlar giydirdim örgü battaniyeye penye battaniye kat kat sardımHer hafta anneme gidisimde ben de ayni seyi yasiyorum canim. Gunes gormuyor evi 50 60 a da cikarsa soguk oluyor evi. Ayaklarini 3 -4 kat giydiriyorum canim ben. Bir de ensesinden vucudu sicak mi diye ona gore yun hirkaya kadar cikiorum kat kat giyinmeyi :/ yuzu burnu konusunda da uyurken bisi yapamiorum ama uyandiginda gogsume yatiriyorum ustune bi ortu biraz isinsin diye
5 erkek tabii ki korkunç ama eşim eve gelip sofrayla ve 3.cü oglumla ilgileniyor. Ben abilere fırsat bu fırsat diye bazen bulaşık süpürge ütü vs yaptırırım. Iyi olunca insan çocuklardan iş beklemiyor. Öğrensinler ileride eşlerine yardımcı olsunlar. Ergen sorunları ve sınav yılı olması yoruyor beni. Bildiğim tek şey: Engelli oğlum bile büyüdü bu çok kolay büyür. Iyi eğitmek ahlaklı yetiştirmek önemli. Uykusuzluk yorgunluk unutulacak geçici bunlar. Rabbim yardımcımız olsun
Ayy ben de korkarim bosver yikama canim hasta olcagina kirli olsun:) sarilik da insallah dusmutur hatta yok olmustur da son kan alislari olsun kuzudanBende oyle canım polar tulumlar giydirdim örgü battaniyeye penye battaniye kat kat sardımcts gününe kadar buradayız biz hasta olmasa bari yavrum Ya, bi de ablamla telefonda konuşurken burada yıkarız bebişi havlularını falan da getir demişti ben asla yıkamam burada bebeğimi, bende bayağı bi göğsümde uyuttum sıcacık oldu
Bizde birde egzama var, o geçmiyor.. Doktorla tekrar konuşacağım, kaçak yaptığım için mi geçmiyor diye.. Hoş olan egzamaya kortizonlu ilaç kullandım, söndü ama belli oluyordu, ilaç kullanmayınca tekrar beliriyor.. Onun dışında kusma 4. Ay gibi bitti çok şükür.. Kanlı kaka da 6. Aydan sonra görmedim.. 2.5 aylıkken başlamıştım.. Dediğim gibi bizim çoklu gıda alerjimiz var.. Ondan uzun sürdü.. Birden kesmedim ben, alerjik olabilecekleri sıra ile kestim.. Siz yine de doktorunuza sorun derim.. Emzirdiğiniz için diyet biraz zor oluyor, gereksiz olmasın..siz diyete başkadıktan ne kadar sonra oğlunuz düzeldi ben de alerji şüphesiyle 3 haftadır diyetteyim ama hala bi değişiklik yok kusma ve aşırı gaz var
Kanda IgE denilen bir değer var, kan alıp ona baktılar.. Kanda o değer pozitif çıkınca deri testi yaptılar.. En alerjik olabilecek 15 besin denendi.. Ancak hafif kızarmalar oldu ve alerjisine deri için negatif dendi.. Çoğu doktor bebeklere bu testleri yapmak istemiyorlar.. Çünkü alerjisi olsa dahi negatif çıkabiliyormuş.. Bizim, iki hafta diyet yapmama rağmen pozitif çıktı.. Yani iki haftalık süreç vücudu toparlamamıştı.. Grupta 2018 Haziran anneleri grubu :)Bebeğinize hangi testleri yaptırdınız tam olarak nasıl kesinleşti alerji olduğu?
Bahsettiğiniz grup hangi grup?
ben ilk 15.gun gitmiştim dikişlerimi kontrol icin ozaman 40 gün sonra gel demişti yani 55. Gün falan gittim Vajinal muayene bide Smear testi yapildi banaKızlar biz bugün 42 günlük olduk. Doğumu yaptıran Doktorum kırkın çıktıktan sonra gel muayene edeceğim dedi ne zaman gitmeliyim. Bide siz gittiniz mi. Test vs gibi şeyler yapılıyor mu yoksa sadece vajinal muayene edip bitiyor mu muayeneyi.
Facebookda emziren anneler akademisinde bu konuya cozum bulabilirsin kuzum❤Oglum beni emmeyi reddediyo emince kusuyo şimdi yine uğraştım almadi bir yandanda uykusu var di uyku bunalttı mama verdim uyudu sutumun tadımı bozuldu bilemedim sürekli geviş getirir gibi uykusunda bile
İnsallah kuzum gecmis olsun ❤ bana maflor degil maflor plus vermisti gaz icin istedigimde ama iceriginde ishale iyi geldigi daha cok onun icin kullanildigi yaziyorduİyi canım ya inşallah bize de faydası olur cabucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?