2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Yaaa simdiden keyifci mi olacak bu boncuk gözlü keltos kizin :))
Masallah canim
evet canım banyo yapmayı sevıyordu ama korktu bıraz cıkan sesten sakinlestırıcı beyaz gurultu actık da devam edebldık elım ayagıma dolandı ıslandı heryerım ama sonra güldü anladım ki biraz daha buyuyunce yapabılcem bıdaha ozaman boyun sımıdı alıp brakıcam yuvarlak degıl kuvet dıkdortgen ma yuksek ama enazından ayaklarını cırpar öyle de

Evet canim kirmizi et yemiyorum kuzu eti yiyebilirsin demisti oda kokuyor yiyemiyorum paketli gidalarda yasak demisti zaten tükettiğim ne biliyormusun sabah zeytin ekmek, oglen bazen patates hasliyorum bazen bulgur pilavi yeşillik aralarda muz elma aksamda yine patates bazen corbasi bazen salatası kuru biber yemegi var soğanlı onu komposto boyle bi dongudeyim suan. inşallah bebegim duzene girsinde ben yemesemde olur

Alerji mi var bebeğinize?
Ne gibi belirtiler var?
Ben de korkuyorum bizde de alerji mi var acaba diye.
Evet canim kaninda inek sütü alerjisi çıktı sütümden ona geciyor belirtileri dogdugundan beri sarı sulu mukuslu köpüklü kaka ve pisik hiriltili solunum huzursuz ve devamlı ağlaması düşük kilo alimi

Sağolasın canım :)
Bebeği yıkamak inan büyüğü idare etnekten kolay:)
bak o dogru:) az evvel büyük oğlumun kıskanclığı bir işe yaradı bebegi uyuturken tutturdu benim de uykum geldi onu karyolasında bebeği pusetinde salladık 2si birden uyudu erkenden ben de rezenemi içip yatar tabi küçük bey uyanmazsa

Canım ben normal dualarla yıkadım kızımı ve kendimi.

B

Canım bizde 42 günlüğüz bugün gittim bende dikişlere baktı ultrasonla kontrol etti vajinal muayene yapmadı. Benim kanamam hala devam ediyor. İlaç verdi dursun diye ama sezaryende 8 hafta sürebilirmiş.

Benimde kanamam bir hafta önce bitmişti. Dün ve bugün leke tarzı geldi anlamadım. Komple bitince mi gitmek gerek acaba canım

kızlar biz 5860gram 59cm olduk:)

Maşallah fıstığaaa

Vajinal us yapılıyor. Sezaryen bölgesine bakılıyor. Birde meme ucu muayenesi yaptı doktorum

Teşekkür ederim canım cevabın için meme ucuna neden baktı bilgin varmı

Dostlar sağolsun canım ne kusuru zamanla açımız inşallah hafifler bebisininde gelişimi gayet iyi maşallah biz 2050 grama hastaneden çıktık 15 gün yb 2.ayımızda 5bucuk kg 60 cm çıktık

Maşallah yakışıklıya

Banada ayniseyi dedi ama gitmedim canim buyuk ihtimalle rahim toparlanmismi herhangi problem varmi ona bakacak devlettede baktırabilirsin dogum sonrasi kontrole geldim diye

Ayy hiç gidesim yok canım ya nedense bıktım hastanelerden

Geçmiş olsun canım. Başıma öyle bir durum gelmedi ama böbrek sorunları geçici diye okumuştum. Rabbim sağlık versin güzelliğe. Bende güvenmediğim doktor olursa ikinci bir görüş alırım her zaman. Naçizane tavsiye Acıbadem doktorlarının sitede mail adresleri oluyor testlerin sonuçlarını nları mail atarsan telefonla yada maille dönüş yapıyorlar. Ben hiç gitmediğim bir doktora mail attım sarılıkla ilgili sağolsun aradı ilgilendi. İsterseniz muayeneye getireyim dedim gerek yok dedi. Sende bir kaç doktor görüşü alabilirsin.

Ben gittim canim sezeryan dogum benimki. Ben dikislere bakicak diye gittim catalda buldum kendimi smear testi yapti ve alttan usg ile bakti sadwce

Ayy benimki de sezeryan canım. Hiç gidesim yok hele çatala hiç çıkasım yok :)) el mahkum gideceğim galiba.

Canım benim hastalığımda genetik olarak düşünüyorlar. İhmal etme tahlillerini. Bende Hamilelik öncesi perinatolog onayı alıp öyle hamile kaldım. Hamile kalır kalmaz doktoruma söyledim hemen iğneye ve hapa başladık. 9 ay kan sulandırıcı iğne ve hap kullandım. Şükür sıkıntı yaşamadım. 9 ay aynı perinatolog kontrol etti. Normal kadın doğuncaya gitmedim.

Canım ben 40 gün geçti diye bitmeden gittim. İlaç verdi 2 haftaya zaten biter dedi.
Teşekkür ederim tavsiye için aklıma gelmezdi.. mail atarım hemen sonuçlarımızı..

kızlarr saat 8bucukta bıcı bıcı yaptık 21.10da odamıza gectık kzım 1saat emdı gozler kapalı halde cektıgımde yne emmek ıstedı eşim uyumıcak glb gel dedıkce yılmadım tam 22.10da uyutmayı basardım oncesnde de 8de uyanmıstı gece uykumuzu 2saat one cektimm :) uyku saatı kacıncs huysuzlasıyodu cnku

Hangi ilde yaşıyorsunuz? Tekrar hamile kalırsam ben de perinatologa giderim herhalde.izmirdeyseniz doktorunuzu öğrenmek isterim

4 erkek cocukla nasil gidiyor? Acikcasi bana cok zor olur gibi geliyor evde babayla beraber 5 erkek ufff:)) ev isi yaptiriyormusun cocuklara

Bende Boyle bir sey yasayacagimi bildigimden kizimi annem olmadiginda oglum oglen uyurken tek basima yikiyorum yoksa zor yasadigin gibi

Canım ben 40 gün geçti diye bitmeden gittim. İlaç verdi 2 haftaya zaten biter dedi.
Teşekkür ederim tavsiye için aklıma gelmezdi.. mail atarım hemen sonuçlarımızı..

Hiç üzülme canım kendini doktorlara sor illa ki dönüyorlar.

Hangi ilde yaşıyorsunuz? Tekrar hamile kalırsam ben de perinatologa giderim herhalde.izmirdeyseniz doktorunuzu öğrenmek isterim

Canım ben Yalova da yaşıyorum. Yaklaşık 3 ay iyi bir perinatolog aradım. Uzun araştırmalar sonucu buldum. Doktorumun adı Prof dr Melih atahan güven. Acıbadem doktoru. Bursa-Bodrum ve İstanbul Kadıköy şubelerinde bulunuyor. BEn bazen İstanbul’a bazen Bursa’ya gidiyordum muayene için. Çünkü bebeğimin sağlıklı doğmasını çok istedim şükür oldu. Çok pozitif gerçekçi bir doktor. Boş laflarla ilaçlarla boğmuyor insanı. Hamileliğim çok riskliydi benim ve bebeğim için. Hatta lupusumla ilgilenen doktorum duygu çok büyük bir riske giriyorsun canınla oynayabilirsin bile demişti. Ama hiç bir sıkıntı yaşamadan Doğum yaptım.sana tavsiyem Melih hocaya mail at sitesinde mail adresi var yardımcı olur en kötü bilgi verir. Perinatolog ararkende yaş olarak genç ve perinatolog olarak yurt dışı eğitimi almış bir doktora gitmen. Mallesef bizim buradaki doktorlar laf olsun diye okuyor. Yurt dışında daha sağlam disiplinli eğitim alıyorlar.

Evet canim kaninda inek sütü alerjisi çıktı sütümden ona geciyor belirtileri dogdugundan beri sarı sulu mukuslu köpüklü kaka ve pisik hiriltili solunum huzursuz ve devamlı ağlaması düşük kilo alimi

İlk ayda kilo alımı nasıldı ? Belirtilerin biri olması yeterli mi ki ne zor bebeklerin dilinden anlamamak

Bizde de ayni belirtiler var sadece kaka yesil gecmek bilmedi benim israrimdan ötürü dr inek sutu alerjisinden şüphelendi ama testlerden daha çıkmaz daha küçük dedi bize bi mama verdi bunu dene diye ama o mamayida kullanamıyorum mama suda çözülmuyo biberona yapisiyo yikayinca bile cikmiyo şimdi kendim denemeyle çözmeye çalışıp bi alerji dr na gitmek istiyorum ve ben yumurtadan şüpheleniyorum çünkü çok fazla sut ürünü tüketebilen biri değilim zaten

Ben kullaniyorum canim memnunum gaz cikarmasi duzeldi bagirsaklarini hareketlendirdi

Kizceler nasilsiniz coktandir giremiyorum.maalesef ozledim sizi Vee dertlerime basliyim gazdi uykusuzlyktu demicem keske onlarla yakinsaydim size benim kuzumun bi bobreginde cift kanal var doktorlar olabilir hicbisikinti yapmazsa bu sorun degil fln dediler 1 ay ultrasonunda bi kanalda bi sislik var dende gittik voiding dmsa fln yaptirdik neyseki bobrekleri gayet iyi durumda ama kanalin birinde idrar kacagi var 4 derece onu bekliyecez 1 yasina kadr duzelebilirmis Allahim.ins duzelir her gun antibiyotik kullaniyoruz enfeksiyon yapmasin diye 1 yil boyinca dewam edecez ve bu beni cok yaraliyo ayrica o kanalin birinde sislik varmis onada 2 ay sonraya gun verdiler kapali gireceklermis kamerayla falan onu patlatcaz dediler cok uzuluyorum yakininizda falan bole durumda olan duydugunuz pozitif yonde bisi varsa kizlar morale cok ihtiyacim var dua edin kizlar lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…