2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
maşallah yakısıklıyaa annesi kıyamam gözümün önüne geldi de inşallah cıkmaz atesı. bana kv. de demişti cıkmadan ver ıstersen dıye şurup ben de belkı cıkmazsa dıye vermedım atesın cokmasına ızın verılmelı dıye okumustum bır dr yazısında inşallah cıkmaz atesınizz
Ateşten çok ağrı olur diye verdim ilk oğlumda asi öncesi vermemi isterdi hemşire

Sizede çok geçmiş olsun canım

2018 aralık annelerinden koalına bebegını sevemediğini yazmış gören oldu mu çok üzüldüm bu duruma gerçekten ınsan nasıl böyle hıssedebılıyor psıkoloji mi sizce bu sadece rahat yasamla kıyaslamak ne kadar doğru bir bebeği:(

Merhaba arkadaşlar
Bugün aşımızi olduk yavrum çok ağladı
Gitmeden ağrı kesici verdim şimdi uyuyor
Boyu 57 cm olmuş gecen ay bir kilo almıştı bu ay 700 Gr almış Dr iyi dedi maşallah kuzuma sağlıkla büyüsün kuzular inşallah
Oy maşallah allah bağışlasın ❤️

2018 aralık annelerinden koalına bebegını sevemediğini yazmış gören oldu mu çok üzüldüm bu duruma gerçekten ınsan nasıl böyle hıssedebılıyor psıkoloji mi sizce bu sadece rahat yasamla kıyaslamak ne kadar doğru bir bebeği:(
Baya oldu konusunu okumustum.yeniden mi yazmis ..
O da bi cesit depresyon demek bilemedim

Baya oldu konusunu okumustum.yeniden mi yazmis ..
O da bi cesit depresyon demek bilemedim
ben yenı öğrendim canım ya guncelleme de yapmıs ama fıkrı aynıymıs sanırım hla yenı okudum ben depresyondur bence de halbukı yorumlasmıstık heveslydı o da yanı bızler gb

Merhaba arkadaşlar
Bugün aşımızi olduk yavrum çok ağladı
Gitmeden ağrı kesici verdim şimdi uyuyor
Boyu 57 cm olmuş gecen ay bir kilo almıştı bu ay 700 Gr almış Dr iyi dedi maşallah kuzuma sağlıkla büyüsün kuzular inşallah
Masallah Gecmis olsun senin minikte atlatti darısı bizimkilere

Şimdi senin mesajından sonra merak edip baktım ama o kadar abartılacak bir durumu yokmuş bence.. kendisi söylemiş emek verdikçe seviyorum diye, hamileyken birden fazla kişi (ki biri de annem) hemen sevmezsen korkma yaşadıkça emek harcadıkça seveceksin bağlanacaksın, kimse bebeği doğar doğmaz kutsal annelik duygularıyla dolup taşmıyor demişlerdi. Dedikleri gibi de oldu ben de çok zorlandım yorgunluktan uykusuzluktan.bebeğimi çok seviyorum ama hakikaten zor yani bebek bakmak.. ben isteyerek çocuk sahibi oldum ama istemeyen biri için hormonları da yeterince desteklemiyorsa böyle düşünmesi normal bence zamanla aşacaktır

Şimdi senin mesajından sonra merak edip baktım ama o kadar abartılacak bir durumu yokmuş bence.. kendisi söylemiş emek verdikçe seviyorum diye, hamileyken birden fazla kişi (ki biri de annem) hemen sevmezsen korkma yaşadıkça emek harcadıkça seveceksin bağlanacaksın, kimse bebeği doğar doğmaz kutsal annelik duygularıyla dolup taşmıyor demişlerdi. Dedikleri gibi de oldu ben de çok zorlandım yorgunluktan uykusuzluktan.bebeğimi çok seviyorum ama hakikaten zor yani bebek bakmak.. ben isteyerek çocuk sahibi oldum ama istemeyen biri için hormonları da yeterince desteklemiyorsa böyle düşünmesi normal bence zamanla aşacaktır
Ben sadece konu mesajını ve güncellemeyi Okudum canım detayları hiç bilmiyorum ama onun yaşadığı bizden farklı Olmuş Bende alışma evresi yaşadım Günden güne daha çok seveceğim Daha çok değil mi diye sorup durdum annemi vicdan azabı da çektim Tabii bunu sorarken Ama şimdi çok şükür onsuzluğu düşünemem Allah kimseye yaşatmasın

Ben sadece konu mesajını ve güncellemeyi Okudum canım detayları hiç bilmiyorum ama onun yaşadığı bizden farklı Olmuş Bende alışma evresi yaşadım Günden güne daha çok seveceğim Daha çok değil mi diye sorup durdum annemi vicdan azabı da çektim Tabii bunu sorarken Ama şimdi çok şükür onsuzluğu düşünemem Allah kimseye yaşatmasın
Evet işte bende de aynı şey oldu ama onda bizdekinden daha geç oluyor sanırım canm çabalamıyor bir de.. garip olan da bu galiba insanlarda.. şimdi çocuğu var diye yakınır sevemiyorum yorucu der ama olmasaydı da neden olmuyor diyip kendini yerdi..bazıları sadece şikayet eder halinden bi kere de dönüp ben nelere sahibim demez, sevmek için çabalamaz..Sonuçta doğmuş artık buraya gelip ben sevemiyorum demek bile çok üzücü bence bebek için.. ben de senin kadar okudum aralardaki mesajlara bakmak istemedim açıkçası.. Yani düşünüyorum insan bir yemeği yakınca bile o kadar emek boşa gitti diyor, bi çiçek ekiyorsun ilk filizde heyecanlanıyorsun.. şimdi 9 ay boyunca kendi içinde bir canlı büyütüyorsun, doğuyor ve kendi düşünceleri fikirleri kendi karakteri oluyor, senin bi parçan ama bambaşka bi dünya :) düşünmesi bile yeterince heyecan verici değil mi ki:KK200:

Katılıyorum canim sana, yıllarca ora senin bura benim doktor doktor gezdim hamile kalmak için, Rabbime sonsuz şükürler olsun ki nasib etti.onca isteğe rağmen ben bile çok çok zorlanıyorum.plansız gebe kalanlar için doğal karşılıyorum kesinlikle.

Hamileyken hastaneye kontrole gittiğimde bir çift vardı. Kadın hamileliğin son haftalarında, yanlarında da ilk çocukları küçücük 1 yaşında var yoktu. O zaman içimden demiştim ki bu hemen olmuş sanırım kazayla. Öyle dedim ya başıma gelmesin dedim sonra da :110: Herkes istediği zaman hayırlısıyla bebek sahibi olsun inşallah :anne:
Bakalim aramizdan ilk kim mujdeli haberi verecek :-))

Katılıyorum canim sana, yıllarca ora senin bura benim doktor doktor gezdim hamile kalmak için, Rabbime sonsuz şükürler olsun ki nasib etti.onca isteğe rağmen ben bile çok çok zorlanıyorum.plansız gebe kalanlar için doğal karşılıyorum kesinlikle.
Ayni durum bendede var cocuk gozlerini aciyor hemen pispisliyorum uyanmasina izin vermiyoruz korkuyorum uyanacak diye kollarim koptu gezdirmekten azicik kilolari var ama uzun sure tasidinmi bes kilo hissettigim ton cocuk durmuyor bazen çok uzuluyorum uyanmasin diye elimden geleni yapip uyutmaya calistigim icin vicdan yapiyorum ama durmuyor bitkinim uykusuz ve yorgun :-(

Back
X