2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Canım senin bebeğin ne kadarlık ve kaç kilo? Geçen akşam arkadaşlarla dışarıya çıkalım dedik ilk kez, benim bebeğim 2 ay 5 günlük şu an kilosu da 5400 kg. Doktoruna kaç CC sağıp bırakiyim diye sordum, en az 200 CC dedi. Ben 210 CC bıraktım ve eve döndüğümde annem dedi ki 130 CC’ yi tek seferde içti.. 60 CC az mı acaba? Ya da seninki sık emiyordur belki de.. Gerçi benimki de saat başı emiyor. Bilemedim...

Bugun banyo yaptirdim canim uzerini cikardigimda tartida kucaklayip tarttim 5700 geldi 57 günluk aylik kilo olcumunde saglikda 1150 gram almis gozukuyordu saglikocaklarinda daha fazla gozukuyor kilo ama ben orayi degil sagliktaki kilo olcumlerini dikkate aliyorum
Bakalim bu ay kac kilo almis pazartesi ikinci ay kontrolumuz var bu arada erkekti dimi bebegin sunetti neZaman yaptirmayi dusunuyorsunuz
Bu arada 130 cc kac saat yetti

4-8 iki yazmisim prima kullaniyoruz canim 2 beden
Gunluk kac cc iciyor peki hic saydin mi
Biray once tartilmisti 4650 gelmisti bugun kendim tarttim evde 5650 geldi nekadar dogru bilemem pazartesi kontrolumuz var bizimki pek seviyor alt actimizda agladimi susturamadigim zaman aciveriyorum altini cocuk huzura eriyor esimde ustune battaniye ort boylekalsin diyor sizin kilo alimlariniz nasil kac kilo oldunuz

Ne güzel canım seninki kilo almış. Bizimki almıyor.teşekkür edeeim

Canım sütünün geldiğine eminmisin sağdıcım hiç aşağı yukarı ne çıkıyor.

Eşimin babası kalp krizi geçirmiş apar topar memleketine gitti biz tek kaldık kızımla :/

Geçmiş olsun canım

Canim malesef gazlari oyle 1 kereyle bitmiyir karinlari dolu oluyor birde bir uygulamada bebeklerde o haftalrda meme reddi yapabiyirmus InsaAllah duzene girer

Ya sorma canım gaz bombası mübarek alttan üstten hiç bitmiyor. Hangi uygulama canım. Meme reddi olursa bir daha hiç almazmı yaa

1150 çok çok iyi! Sadece anne sütü mü alıyor? Benimki sadece anne sütü alıyor.

Evet canım, erkek. Sünnetini yaptıralım dedik ama geçen hafta gelen misafirlerden biri (2 yaşında oğlu var onun da) yaptırmanın sakıncalı olduğunu söyleyen bi doktorla konuştuklarını söyledi. Doktor demiş ki “bu kadar küçük bebeklere bu kadar erken sünnet yapılması çok yanlış. Bunların ürolojik gelişimini görmeden nasıl yaptırılır sünnet? 6 yaşından sonra yapılması daha uygun. Bu yaptırılan çocuklar ileride hep önümüze sorunla gelecekler..” Yani bunlar hep kafa kurcalıyor ama 6 yaş da çok geç, erkek çocuklarında travma bırakabilir.. Bilemedim ya.. Yaptıracaksan Sağlık’taki Fahri beyi çok öneriyorlar, 900 TL dediler aradım sordum.

Genelde meme reddi yasayan bebeklerde oluyir bu tur kavgalar.birde bizim kavgalari görsen

Bugün 1.ay aşımız gittik ama aşı gelmemiş ne zaman gelir bilmiyoruz dedi ebe gelmezse de 2 aylık iken vururuz dedi 4 tane nasıl dayansın yavrum ya
cnim benim bebegim 46 günlük oldu ve asi hala gelmemiş.millet ikinci asilarini yapacak biz daha bekliyoruz.senin niye kilo almıyordu ?benim bu ara meme reddi yaptığı için üç haftada 400 grm tek almış.ama ben kolay pes etmeyeceğim kizimda dayanamadım pes ettim.inşa bebegimin iştahı dizelirde bu meme kavgalarından kurtuluruz

Evet kuzum bende oyle yapiyorumda uyaniyor zaten duran deliksiz uyuyan bi bebek degil hep sol tercih ediyor bu durum canmi cok cikiyor kafasi yamuk olacak diye insallah etkisi yoktur yatmanin
Bizde de var yamukluk ama dr umuz düzelir sıkıntı yok dedi... bende çok takıyorum inşallah düzelir. ..

Tema konusu iyi olmus
Bu arada dogum parasini ceken varmi ben daha alamadim 40 imi bekledim
canım bız onu unutmusuz basvuruyu gecenlerde yaptm 20mart demıslerdı ben 3ay bıtcek daha alamadım. ama normalde hemen halloluyormus 20 gune fln ama gdnce süt parasını verdıler sıgortada. yatmıs o dogum yaptıgım gb meger

canım hangı tartıda baktıysak bebeklerin tartısı gb degıl bızım kucagımzda dogru cıkmıyorlar cokfazla cıkıyor oyle en ıyı ölcum dr ların tartısı. normallerı dıkkate alma sen bence de yanıltır o

Alir canim zorlama veya kandirarak vermeye calis oyun oyniyarak vs . Happy mom adi . Ben korkumdan emzik bile vermiyorum teddeder diye gogus ucum yok okadr

Canım hiç saymadım ama geceleri kaç saat olursa olsun 70 içiyor gündüz değişiyor birde benim süt az ya sağınca çıkanı veriyorum yetmezse mama o yüzden bilmiyorum tam kaç cc içtiğini.. bugün 50. Günümüz 3820 doğduk 1. Ay 5000 olmuştu 42. Gün 5200 . Ben aç kaldığını düşünmüyorum. Açken çok ağlıyor hatta bnm kız tek açken ağlıyor:)) doyunca kendi bırakıyor almıyor sonra belli oluyor yani. Benimkide çok seviyor altını açmayı ama açken değil gece o yüzden karnı doyunca açıyorum. Tek kısakollu zıbınla elektrikli ısıtıcının önüne yatırıp kahvaltı yapıyorum bazen. Hiç sesi çıkmadan bakınıyo öyle.. hele ıslak mendil değince gülüyo bile...

Merhaba hanımlar bende şubat annesiyim bebegım sarılık 18 günlük 13 degerimiz. Hiç kilo almadı ve uyandıramıyorum. Tavsiyeniz var mı

Canım yüzünü soğuk ıslak bez ile sil. Ayaklarını sık canım en kısa zamanda düzelir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…