Bizimki aciktimi ellerini agzina sokuyor mizirdaniyor cok agliyor doymasa anlarsin kafaya takma oyuzden az icer ona yeter sık sık icer bizimki biberonla iciyor az iciyor kime gore az iciyor burada duyuyorum canim gogsunu verip birde 150 cc sut verdim diyeni masallah diyelim bizimki 60cc ile doyuyor aciktimi eller agizda oluyor isirmaya basliyor midesi bosalmadan mi iciyor yoksa midesimi okadarlik bilmiyorum sen sıkma canini bebekler belli ediyor
Ac olduklarini
Bugun banyo yaptirdim canim uzerini cikardigimda tartida kucaklayip tarttim 5700 geldi 57 günluk aylik kilo olcumunde saglikda 1150 gram almis gozukuyordu saglikocaklarinda daha fazla gozukuyor kilo ama ben orayi degil sagliktaki kilo olcumlerini dikkate aliyorumCanım senin bebeğin ne kadarlık ve kaç kilo? Geçen akşam arkadaşlarla dışarıya çıkalım dedik ilk kez, benim bebeğim 2 ay 5 günlük şu an kilosu da 5400 kg. Doktoruna kaç CC sağıp bırakiyim diye sordum, en az 200 CC dedi. Ben 210 CC bıraktım ve eve döndüğümde annem dedi ki 130 CC’ yi tek seferde içti.. 60 CC az mı acaba? Ya da seninki sık emiyordur belki de.. Gerçi benimki de saat başı emiyor. Bilemedim...
4-8 iki yazmisim prima kullaniyoruz canim 2 bedenBizde 2 deyiz şuan 3-6 diyor ama paket bitince 3e geçeceğim artık. 2-8 hiç görmedim ben çok geniş bi aralık olmuş o hangi marka ki. Bide Erkek bebeklerde çok sıkı kullanmamak gerekiyormuş diye okudum dar geldiğini düşünüyorsan 3e geç bence. Kaç kilo seninki. Emme işi derken geceyi mi sordun cnm. Benimki emmiyo hala arada çekiyo sadece. Gecede az karnını doyurup öyle değiştiriyorum. Sonra kalan sütü veriyorum. Biberonla uyuyor. Direk bezini açsam çok ağlıyor acıkınca yıkıyo ortalığı.
Tema konusu iyi olmus
Bu arada dogum parasini ceken varmi ben daha alamadim 40 imi bekledim
37.5 gecmezse yada agrısı olmazsa ben de vermemBen de devamlı kontrol halindeyim, henüz ateşe rastlamadım. Umarım olmaz gerçekten.. Olursa da hemen ilaç vermeyeyim diyorum, bakalım artık..
Ne güzel canım seninki kilo almış. Bizimki almıyor.teşekkür edeeim
Eşimin babası kalp krizi geçirmiş apar topar memleketine gitti biz tek kaldık kızımla :/
Canim malesef gazlari oyle 1 kereyle bitmiyir karinlari dolu oluyor birde bir uygulamada bebeklerde o haftalrda meme reddi yapabiyirmus InsaAllah duzene girer
Bugun banyo yaptirdim canim uzerini cikardigimda tartida kucaklayip tarttim 5700 geldi 57 günluk aylik kilo olcumunde saglikda 1150 gram almis gozukuyordu saglikocaklarinda daha fazla gozukuyor kilo ama ben orayi degil sagliktaki kilo olcumlerini dikkate aliyorum
Bakalim bu ay kac kilo almis pazartesi ikinci ay kontrolumuz var bu arada erkekti dimi bebegin sunetti neZaman yaptirmayi dusunuyorsunuz
Bu arada 130 cc kac saat yetti
Genelde meme reddi yasayan bebeklerde oluyir bu tur kavgalar.birde bizim kavgalari görsenBugün 49 günlük olduk canım valla dediğin gibi hergün yeni birşeyler çıkartıyorlar. Benimki de birkaç gündür 5 dk emiyor memeyi sonra kavga ediyor memeyle. Sıkıyorum sütte var sonra kaldırıyorum gaz çıkartıyoruz bir daha teklif ediyorum 2 dk normal eniyor sonra yine boğuşuyor memeyle anlamadım gitti sinir harbi yaşatıyor bana
cnim benim bebegim 46 günlük oldu ve asi hala gelmemiş.millet ikinci asilarini yapacak biz daha bekliyoruz.senin niye kilo almıyordu ?benim bu ara meme reddi yaptığı için üç haftada 400 grm tek almış.ama ben kolay pes etmeyeceğim kizimda dayanamadım pes ettim.inşa bebegimin iştahı dizelirde bu meme kavgalarından kurtuluruzBugün 1.ay aşımız gittik ama aşı gelmemiş ne zaman gelir bilmiyoruz dedi ebe gelmezse de 2 aylık iken vururuz dedi 4 tane nasıl dayansın yavrum ya
Bizde de var yamukluk ama dr umuz düzelir sıkıntı yok dedi... bende çok takıyorum inşallah düzelir. ..Evet kuzum bende oyle yapiyorumda uyaniyor zaten duran deliksiz uyuyan bi bebek degil hep sol tercih ediyor bu durum canmi cok cikiyor kafasi yamuk olacak diye insallah etkisi yoktur yatmanin
canım bız onu unutmusuz basvuruyu gecenlerde yaptm 20mart demıslerdı ben 3ay bıtcek daha alamadım. ama normalde hemen halloluyormus 20 gune fln ama gdnce süt parasını verdıler sıgortada. yatmıs o dogum yaptıgım gb megerTema konusu iyi olmus
Bu arada dogum parasini ceken varmi ben daha alamadim 40 imi bekledim
canım hangı tartıda baktıysak bebeklerin tartısı gb degıl bızım kucagımzda dogru cıkmıyorlar cokfazla cıkıyor oyle en ıyı ölcum dr ların tartısı. normallerı dıkkate alma sen bence de yanıltır oBugun banyo yaptirdim canim uzerini cikardigimda tartida kucaklayip tarttim 5700 geldi 57 günluk aylik kilo olcumunde saglikda 1150 gram almis gozukuyordu saglikocaklarinda daha fazla gozukuyor kilo ama ben orayi degil sagliktaki kilo olcumlerini dikkate aliyorum
Bakalim bu ay kac kilo almis pazartesi ikinci ay kontrolumuz var bu arada erkekti dimi bebegin sunetti neZaman yaptirmayi dusunuyorsunuz
Bu arada 130 cc kac saat yetti
Eşimin babası kalp krizi geçirmiş apar topar memleketine gitti biz tek kaldık kızımla :/
İyiyim canım oğlanların peşinde geçiyor günler
Ucretli degil happy mom adi . Gun gun gelisimini yaziyircanım ücretlı uygulamayı mı diyorsun. sıçrama haftaları fln. büyüme atakları
Alir canim zorlama veya kandirarak vermeye calis oyun oyniyarak vs . Happy mom adi . Ben korkumdan emzik bile vermiyorum teddeder diye gogus ucum yok okadrCanım sütünün geldiğine eminmisin sağdıcım hiç aşağı yukarı ne çıkıyor.
Geçmiş olsun canım
Ya sorma canım gaz bombası mübarek alttan üstten hiç bitmiyor. Hangi uygulama canım. Meme reddi olursa bir daha hiç almazmı yaa
4-8 iki yazmisim prima kullaniyoruz canim 2 beden
Gunluk kac cc iciyor peki hic saydin mi
Biray once tartilmisti 4650 gelmisti bugun kendim tarttim evde 5650 geldi nekadar dogru bilemem pazartesi kontrolumuz var bizimki pek seviyor alt actimizda agladimi susturamadigim zaman aciveriyorum altini cocuk huzura eriyoresimde ustune battaniye ort boylekalsin diyor sizin kilo alimlariniz nasil kac kilo oldunuz
Merhaba hanımlar bende şubat annesiyim bebegım sarılık 18 günlük 13 degerimiz. Hiç kilo almadı ve uyandıramıyorum. Tavsiyeniz var mı
Cok sukur canim iki cocuk zor ev b.kİyiyim canım oğlanların peşinde geçiyor günler
Allah razı olsun
Sen nasılsın. Kuzular nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?