2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Iyi amsamlar hanumlar nasilsiniz benim bir sorum olacak bir haftadir sag bilegimde cok rahatsiz edici bir agri var gecer dedikce koluma kadar yayilmaya basladi bebegimi zor emziriyorum acaba bunun dogumla bi ilgisi varmidir
Bebek tasidigin icin olabilirmi benimde omzum cok kotuydu bosluga duser gibi oluyordu emzirirken kolun
Uzerine yattigi icinde olmus olabilirmi

Bizimkide yeterki bize eziyet olsun hep gezse Bacim yanlis oldu seni alintiladim yazmadan paylasmisim uyku sersemi kusura bakma naptiniz emme isini emiyormu durumlar nasil
Zorlamaya devam ediyorum canım gece hele kilitliyor ağzını hiç açmıyor mızır mızır sabaha kadar ben gene 3 kez kalktım iki damla da olsa sut geçsin boğazından diye uğraştım

İki gecedir 2 den sonra doğru düzgün uyumuyor ya oğlum normalde gündüz çok huzursuz gece rahat olurdu. İki gündür tam tersi. İkinip duruyor yavrum :/
Valla bizimki de oyle her gün huy değiştiriyor gece uykularımız iyiydi demeye gelmiyor o gece uyumayıveriyor 3 gündür bizimde gecemiz huzursuz defalarca kalkıyor aç ama emmek istemiyor garip hallerde

Herkese günaydıın :) @Ytmz T tanem-tane20 kızlar ben de aşırı düşkün oldum tatlıya normalde hiç aramam ama sanki bu ara her gelenle tatlı yiye yiye bağımlılık gibi bişey oldu sürekli canım istemeye başladı, şimdilik meyveyle idare etmeye çalışıyorum belki biraz baskılarım siz neler yapıyorsunuz iştahı kesmek için

Gunaaydinnn herkese ❤❤ dün yine günün 14 saatini uyanık geçirdik bazen hiç gücüm kalmıyor açlık ve tatlı isteği bende de çok var aynaya baktıkca moralim bozuluyor. Çok bunaldım ev de dün atladik kızımla baş başa arabaya gol kenarında yürüyüş yaptık o da arabasına hava aldı sonra baya rüzgar çıktı. Araba giderken ses yok kırmızı ışıkta durdugum an yine Çiğlik çığlığa .

Gunaydin Canım nasılsın benim oglanda az uyumaya başladı öğleden sonra uyku yok bir kaç gündür
Oyy kırmızı ışıkta çok ağlıyor demek kuzum
Kilo konusunda detokslara bakıyorum bende ama buda sütü etkilermi korkuyorum açim hep

Oyy kıyamam kırmızı ışığa hiç sabredemiyorlar :)) Bizimki de az uyuyan bir bebekti şimdi iyice azaldı uykusu.. 10 dk uyuyup 2 saat uyanık kalıyor emzirmeden kesinlikle uyumuyor ne beslenme ne de uyku düzenimiz var ev berbat halde bütün gün sadece bebeğimle ilgileniyorum çok yoruldumm bu da sürekli yeme isteği yaratıyor..

Yaa seninki de erkenmis. Insallah bizimki de dedigin gibi olur. Yarin aksam hic sıkıntısı yok cok sukur yazarim insallah buraya

Canım şimdiden hayırlı olsun maşallah paşaya

Canım evde şapka kullanmıyorum ama doktor dışarı çıkınca mutlaka tak dedi. Bende eldiveni çıkartamadı. Elleri çok soğukoluyor çıkartınca normal mi bilemedim

Valla bende surekli acim. Her ogunde nerdeyse 1ekmek bitirebiliyorum aralardaki acliklari saymiyorum bile :) yorgunluk var klasik :) benimki hic uyumadigi icin alisigim ama cok yoruyor tum gun hicbisey yapamadan hop kucak hep gezdir. Surekli ayakta iturunca da aglio sen ilk bebiste izin aldin mi kuzum ya yada ne zaman basladin ise nasildi. Benimde 15nisan is basi bi iki heyet raporu alcam mecbur sonra 40gun yillik iznim var biraz onkarla idare ederim.

Ke
Kesinlikle ayniyiz.. hic bi duzen kalmadi biraz gece duzenliydi o da artik degil eskisi gibu. Bende cok yoruluyorum ayaklarim bacaklarim kopuyo resmen. Esiimde yapamio bu isi. Dun dusa gireyim 5dk dedim cocugu susturamio ciktim hemen.susturamiyo uyutamiyo yani benim hic isime yaramiyo

Ben de banyo sonrası ve dışarda takıyorum sadece, gün içinde eldiven de şapka da pek kullanmıyorum :)

Emziren anne çayı içiyorum aradaki fark ne acaba canım
Emziren anneyi ben de iciyorum o sut arttirmak icin ama gece cayi bebeklere veriliyormus rahat uyusun diye iceriginde papatya filan var oyle okudum. Doktora sorucaz bugun bakalm 45 gunluk daha bizimki o yuzden cekindim direkt vermeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…