Aynen bizde de babasi sadece evin icinde gezdirerek tasiyarak susturuyor, böyle alıştırdıKe
Kesinlikle ayniyiz.. hic bi duzen kalmadi biraz gece duzenliydi o da artik degil eskisi gibu. Bende cok yoruluyorum ayaklarim bacaklarim kopuyo resmen. Esiimde yapamio bu isi. Dun dusa gireyim 5dk dedim cocugu susturamio ciktim hemen.susturamiyo uyutamiyo yani benim hic isime yaramiyo
Ben dün ağlata ağlata kestim törpüledim :)) yüzünü çizmesinde problem yok da gözüne zarar vermesinden korkuyorum hep kesiyorum o yüzdenPek uyumadigindan ben kesemiyorum bu ara tirnaklari valla gecede kalktigimda hic aklima gelmiyor :)) yirtiyi kendini ben daha takiyorum eldiven
Benim ikinci çocuk olduğu için 400 canim. İlk çocuğa 300. Üçüncüye de 600 bildiğim kadarıyla .300 değil miydi
Sanmıyorum canım gündüz 3 kez yaptı en son aksam. Kakada problem yok maşallah . Gaz herhalde. Biraz masaj yaptım ayaklarını kaldırdım falan öyle 3 kez pirtladi ama rahatlamadi .kakami yapmaya calisiyorki en son nezaman yapmisti
Canim ben.birkac gun dikkat edeyim dedim yanlis ne yaptim bilmiyorum ama gece beslenmesine sutum yetmedi, bilmiyorum ne yapacagimi en kotu 6 aylik olunca diyetisyene giderim ne yapayimGunaydin Canım nasılsın benim oglanda az uyumaya başladı öğleden sonra uyku yok bir kaç gündür
Oyy kırmızı ışıkta çok ağlıyor demek kuzum
Kilo konusunda detokslara bakıyorum bende ama buda sütü etkilermi korkuyorum açim hep
Canim bebekler en cok basindan usur ben evde takmiyorum sicacik evimz sadece gece uyurken takiyorum sabaha karsi soguyor, bir de disari cikarkenBebeğinin kafasına şapka geçiren var mı hala aramızda? Ne zamana kadar takılıyor bu şapkalar ben hala takıyorum çıkarınca kafası üşüyecekmiş gibi hissediyorum. Eldivenlerini çıkardım baya oluyor, şapkayı da çıkarabiliyor muyuz? Ah acemi annelik.. :))
Off çok zor bir dönem bu kilo vermek istiyoruz ama bebeği etkiliyor artık öyle yaparızCanim ben.birkac gun dikkat edeyim dedim yanlis ne yaptim bilmiyorum ama gece beslenmesine sutum yetmedi, bilmiyorum ne yapacagimi en kotu 6 aylik olunca diyetisyene giderim ne yapayim
ben de senin gibiyim ekmeği dayanamıyorum önüme bıraksalar Bir ekmeği rahat bitiririm Ama bu çözüm değil ekmeği bırakmamız gerekiyor en azından ekmek diğerlerini kısamıyoruz sütümüz etkilenir diye kucak alışkanlığı bizde de oldu gaz sancısı nedeniyle pış pış yapacagiz diye kucağa alıştı şimdilerde kucakta olmak adamı daha çok mutlu ediyor hatta kucağımda uyumak istiyor devamlıValla bende surekli acim. Her ogunde nerdeyse 1ekmek bitirebiliyorum aralardaki acliklari saymiyorum bile :) yorgunluk var klasik :) benimki hic uyumadigi icin alisigim ama cok yoruyor tum gun hicbisey yapamadan hop kucak hep gezdir. Surekli ayakta iturunca da agliosen ilk bebiste izin aldin mi kuzum ya yada ne zaman basladin ise nasildi. Benimde 15nisan is basi bi iki heyet raporu alcam mecbur sonra 40gun yillik iznim var biraz onkarla idare ederim.
Ben anason kullandım o ilk ay gaz sancısı döneminde çocuk morariyordu annem biz verdik manyak mi oldunuz dedi kızdı yazık ya dedi kıyamadım kullandım sabah iki akşam iki çay kaşığı nispeten rahatlatıyorduAynen bizde de babasi sadece evin icinde gezdirerek tasiyarak susturuyor, böyle alıştırdışimdi çocuk benden de aynı şeyi bekliyor yapamıyorum bel ağrısından her geçen gün daha da ağırlaşıyorlar bir an önce düzene oturtmak lazım o yüzden çaylara filan bakıyorum ama hiç doktor yorumu görmedim. Anason deniyim dedim bi doktor 3 aydan önce önermiyorum yazmış bi yerde, başka bi yerde de nörolojik problemlere sebep olduğunu söylemişler çocuğa doğrudan verildiğinde o yüzden ne yapacağımı şaşırdım nasıl yatacak bu çocuklar yaa
Cnim bizim gibi şiddetli ve saatlerce ağlayan yok herhalde.bir kaç gündür sam simplex kullanıyoruz ve biraz olsn rahatladı yavrum.siz ne kullanıyorsunuz?Gunaaydinnn herkese ❤❤ dün yine günün 14 saatini uyanık geçirdik bazen hiç gücüm kalmıyoraçlık ve tatlı isteği bende de çok var aynaya baktıkca moralim bozuluyor. Çok bunaldım ev de dün atladik kızımla baş başa arabaya gol kenarında yürüyüş yaptık o da arabasına hava aldı sonra baya rüzgar çıktı. Araba giderken ses yok kırmızı ışıkta durdugum an yine Çiğlik çığlığa .
Canım ellerini tanıma dönemi lütfen artık eldiven takmaPek uyumadigindan ben kesemiyorum bu ara tirnaklari valla gecede kalktigimda hic aklima gelmiyor :)) yirtiyi kendini ben daha takiyorum eldiven
Katılıyorum sana yağsız tuzsuz ne ya?bence bebekler bile ağzının tadını iyi biliyor o yuzden oglusuma diyetisyenin verdikleri gibi yedirmeyecegim.dusunuyorum da annem beni ve hiç bir cocugunu öyle yağsız tuzsuz vs biyutmedi. hepimizde gayet saglikliyizben de senin gibiyim ekmeği dayanamıyorum önüme bıraksalar Bir ekmeği rahat bitiririm Ama bu çözüm değil ekmeği bırakmamız gerekiyor en azından ekmek diğerlerini kısamıyoruz sütümüz etkilenir diye kucak alışkanlığı bizde de oldu gaz sancısı nedeniyle pış pış yapacagiz diye kucağa alıştı şimdilerde kucakta olmak adamı daha çok mutlu ediyor hatta kucağımda uyumak istiyor devamlı
ben büyük oğlum da 6 aylık iken göreve başladım 2 ay heyet raporu 20 günde yıllık izin kullandım ek gıdaları da 4,5 aylıkken başlamak zorunda kaldım çünkü 6 aya kadar ek gıdaların oturmuş olması gerekiyordu çok şükür bir sıkıntı da yaşamadım ek gıdalara ilişkin en büyük sıkıntım yeni nesil anneler gibi yağsız tuzsuz çorbalar var ya onlardan verdim oğluma maalesef oğlum reddetti sonra aç kalınca yemek zorunda kaldı bende çocuk ek gıdaları alıştı tamam mükemmel bir annelik yaptım diye düşündüm ama ondan sonra uzun bir süre yediremedim birçok besin maddelerini yemeden redçi oldu ve oğlum son iki üç yıldır gerçek anlamda her şeyi yemeye başladı
Bunda öyle yapmayı düşünüyorum bu sefer geleneksel olacağım bizim yediğimiz kadar baharatlı yağlı olmayacak ama yağsız tuzsuz da olmayacak
Ben de su bile içirilmiyor ne anasonu tepkileriyle karşılaştım vazgeçtim o yüzden nette de baya bişey okudum kafam karıştı en azından biraz büyüyene kadar vermiyim dedim ama işin kötü tarafı bize zaten şimdi lazım büyüynce problemlerimiz de değişecek gerek kalmayacakBen anason kullandım o ilk ay gaz sancısı döneminde çocuk morariyordu annem biz verdik manyak mi oldunuz dedi kızdı yazık ya dedi kıyamadım kullandım sabah iki akşam iki çay kaşığı nispeten rahatlatıyordu
Yatarlar merak etmeyin:)Aynen bizde de babasi sadece evin icinde gezdirerek tasiyarak susturuyor, böyle alıştırdışimdi çocuk benden de aynı şeyi bekliyor yapamıyorum bel ağrısından her geçen gün daha da ağırlaşıyorlar bir an önce düzene oturtmak lazım o yüzden çaylara filan bakıyorum ama hiç doktor yorumu görmedim. Anason deniyim dedim bi doktor 3 aydan önce önermiyorum yazmış bi yerde, başka bi yerde de nörolojik problemlere sebep olduğunu söylemişler çocuğa doğrudan verildiğinde o yüzden ne yapacağımı şaşırdım nasıl yatacak bu çocuklar yaa
Bebek yemekleri yağsız olmaz ama tuzsuz olmak zorunda daha böbrekleri o tuzu süzemezKatılıyorum sana yağsız tuzsuz ne ya?bence bebekler bile ağzının tadını iyi biliyor o yuzden oglusuma diyetisyenin verdikleri gibi yedirmeyecegim.dusunuyorum da annem beni ve hiç bir cocugunu öyle yağsız tuzsuz vs biyutmedi. hepimizde gayet saglikliyiz
Bende onu düşünüyorum kızımı blw ile besledim hapur hupur yiyen kızım son 1 yıldır aç geziyor şimdi oğluma bizim yemeklerimizden versem mi bilemiyorumben de senin gibiyim ekmeği dayanamıyorum önüme bıraksalar Bir ekmeği rahat bitiririm Ama bu çözüm değil ekmeği bırakmamız gerekiyor en azından ekmek diğerlerini kısamıyoruz sütümüz etkilenir diye kucak alışkanlığı bizde de oldu gaz sancısı nedeniyle pış pış yapacagiz diye kucağa alıştı şimdilerde kucakta olmak adamı daha çok mutlu ediyor hatta kucağımda uyumak istiyor devamlı
ben büyük oğlum da 6 aylık iken göreve başladım 2 ay heyet raporu 20 günde yıllık izin kullandım ek gıdaları da 4,5 aylıkken başlamak zorunda kaldım çünkü 6 aya kadar ek gıdaların oturmuş olması gerekiyordu çok şükür bir sıkıntı da yaşamadım ek gıdalara ilişkin en büyük sıkıntım yeni nesil anneler gibi yağsız tuzsuz çorbalar var ya onlardan verdim oğluma maalesef oğlum reddetti sonra aç kalınca yemek zorunda kaldı bende çocuk ek gıdaları alıştı tamam mükemmel bir annelik yaptım diye düşündüm ama ondan sonra uzun bir süre yediremedim birçok besin maddelerini yemeden redçi oldu ve oğlum son iki üç yıldır gerçek anlamda her şeyi yemeye başladı
Bunda öyle yapmayı düşünüyorum bu sefer geleneksel olacağım bizim yediğimiz kadar baharatlı yağlı olmayacak ama yağsız tuzsuz da olmayacak
Ben bu sefer emzirmeyle veremiyorum kızımda 2 aya kadar çoğu gitmişti hele 11 aylıkken sadece emzirmeyle 25 kg vermiştim öyle olacak diye yemeden kesmedim ama 2 aylık oğlum ben 1 kg bile veremedim hem iki çocukla çok daha hareketli hayatım ne yapacağımı bilmiyorum tek bildiğim hep açımCanim ben.birkac gun dikkat edeyim dedim yanlis ne yaptim bilmiyorum ama gece beslenmesine sutum yetmedi, bilmiyorum ne yapacagimi en kotu 6 aylik olunca diyetisyene giderim ne yapayim
Canım yediklerinden olabilir mi şükür oğlum bir haftadır daha iyi ama portakal yersem deli gibi ağlıyorCnim bizim gibi şiddetli ve saatlerce ağlayan yok herhalde.bir kaç gündür sam simplex kullanıyoruz ve biraz olsn rahatladı yavrum.siz ne kullanıyorsunuz?
Aslında bakarsanız eskiden bu tur beslenme şekilleri yoktu,7 yıl önce kizimda doktoru mu sindirimi kolay olsun diye kabak çorbası vs öneriyordu, tuzsuz yağsız söz konusu bile olmadı.sadece salça girmesin demişti.Bebek yemekleri yağsız olmaz ama tuzsuz olmak zorunda daha böbrekleri o tuzu süzemez
Ben de 6 aylıkken inek sütlü pirinç unlu şekerli muhallebi yemişim. Şimdi yasak bunlar. Benim de sebze çorbalarıma tuz konmuş ama şimdi yasak.
Benim de hiçbir sağlık problemim yok. Ama bu şimdi yasaklı gıdaları verebiliriz anlamına gelmez:)
Siz de vermeyin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?