2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ek gıdalardan bahsetmişsiniz kızlar ya böyle bi kitap var mı nasıl başlayacağız ilk neyi ne kadar verelim gibi atıyorum 1. Gün, 2. Gün gibi anlatan

Yapabilecgimz tek aey abur cuburu kesip spor yapmak :/

Ben o dedigim urunu aldim sevgili bebek zeka kartlari hergun gosteriyrum kizima cok hosuna gidiyor insqllah boyle devam eder

Canım kaç adet kart var içinde netten baktım da kartların üzerinde hangi aylarda kullanılacağı yazıyormuş ama adet sayısını göremedim

Kucakta uyumaları da zor anne yine kitlenmiş oluyor :)

Ben tuz konusunda seninle hem fikirim
zaten benim yemeklerde tuz yok denecek kadar azdır eşim sevmez tuzu bize gelen yemeğine tuzu eker tabaginda

inek sütü ve muhallebi zaten vermeyi düşünmüyorum
Herkesin görüşüne saygiliyim kararimi önceki deneyimime dayanarak veriyorum

Kizlar napiyosunuz..giremedim ne zamandir..
Kizimin bir gozu kisik bakiyo diye dra gidicektik.benden haber bekleyenler vRdi.kusura bakmayin gec yaziyorum.
Muayene olduk.sorun yok dedi.ama hala kisik bir gozu.3 aylik oldugunda tekrar kontrole cagirdi.
Sizde nasil durumlar

Bende onu düşünüyorum kızımı blw ile besledim hapur hupur yiyen kızım son 1 yıldır aç geziyor şimdi oğluma bizim yemeklerimizden versem mi bilemiyorum
Bizim yemeklerin baharat ve tuzunu koymadan onun yemeğini ayaricagim diş durumu ve aylık gelişimine göre pütürlü gıdalara bakacağım verme isini canım

Kahvalti da bulamaç olarak değil hepsini ayrı ayrı olarak verecegim

Canım benim kardeşim hiç durmazdı küçükken hatırlıyorum anason çayı çayıvermiştiler çok rahatlattı bellide sarhoş oldu ama etki etti şimdi 22 yaşında bir sıkıntısı yok

Yaacanım geçmiş olsun buzu kafasına koyma kafası üşümesin derler hep. uyanık tutmaya çalış bişey olmaz inşallah iyi haberlerle dön

Canım cam biberon mu düştü geçmiş olsun uyanık tutsan iyi olur bir iki saat

Ek gıda dediniz de beni bi telaş aldı şimdiden. Napicam ne yediricem yine her kafadan bir ses çıkacak offf

Geçmiş olsun bence bi sıkıntı olmaz bu evrede bebeğe düşse bile bişey olmuyor kemikler yumuşak vücuttaki her şey taze, hücre yenilenmesi ve iyileşme hızları da çok yüksek

Merhaba kizlar, bu grubun ilk sunnetini benim oglan oldu galiba. Sabah ameliyathane onlugu fln giydirdiler ogluma aldilar iceri. Hem sunnet hem dil bagi vardi. 10 dk bile surmedi. Biraz agliordu annesi bi kucagina alsin dediler. Dil bagi yapilirken sinirlenmis agzini acmaya calismislar ona aglamis. Odaya cikinca daha anestezi etkisi gecmemisti ama uyurken inliyor, zipliyor tabi ki 4 saatte bir calpol verecegiz, zeytinyagi surecegiz dedi doktor. Cisini yaparken tabi ki agliyor belli bir sure yaniyor buyuk ihtimal. T tanem-tane20 sen sormustun dil bagini sanirim canim. Ameliyattan cıktı. Hemen odaya gecip emzirdim o konuda bir sıkıntı olmadi çok sukur. Asagisinin acisinin yaninda orasi anlamsiz geldi herhalde :) doktora israrla agzi aciyordr dedigimde yemek yerken dudagini isirmak gibi düşün onu düşünme dedi. Boyle dilini disari cikartmaya calisiyor donduruyor o da bi değişiklik olduğunun farkinda sanirim

Ek gıda dediniz de beni bi telaş aldı şimdiden. Napicam ne yediricem yine her kafadan bir ses çıkacak offf
Her kafadan bir ses kısmı beynimde yankılandı resmen hiç yaşamadan bi gittim geldim o döneme insanlar sağolsun, hiç çocuk doğurmayanı bakmayanı bile ahkam kesmeye pek meraklı

Çok geçmiş olsun atlattınız ne güzel bir an önce iyileşir umarım miniğin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…