Yapabilecgimz tek aey abur cuburu kesip spor yapmak :/Ben bu sefer emzirmeyle veremiyorum kızımda 2 aya kadar çoğu gitmişti hele 11 aylıkken sadece emzirmeyle 25 kg vermiştim öyle olacak diye yemeden kesmedim ama 2 aylık oğlum ben 1 kg bile veremedim hem iki çocukla çok daha hareketli hayatım ne yapacağımı bilmiyorum tek bildiğim hep açım
Ben o dedigim urunu aldim sevgili bebek zeka kartlari hergun gosteriyrum kizima cok hosuna gidiyor insqllah boyle devam ederOff çok zor bir dönem bu kilo vermek istiyoruz ama bebeği etkiliyor artık öyle yaparız
Havalar isinsa yürüyüş yaparız kuzular ile oda kilo vermeye yardımcı olur
Ben bunu aldım canım aklımda iken haber vereyim
magaza=BYMSTOREDiytoy Bebeğimin İlk Zeka Kartları (Flash Kart) Fiyatı
Diytoy Bebeğimin İlk Zeka Kartları (Flash Kart) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Bu aya bunu alacağım
Canım kaç adet kart var içinde netten baktım da kartların üzerinde hangi aylarda kullanılacağı yazıyormuş ama adet sayısını göremedimOff çok zor bir dönem bu kilo vermek istiyoruz ama bebeği etkiliyor artık öyle yaparız
Havalar isinsa yürüyüş yaparız kuzular ile oda kilo vermeye yardımcı olur
Ben bunu aldım canım aklımda iken haber vereyim
magaza=BYMSTOREDiytoy Bebeğimin İlk Zeka Kartları (Flash Kart) Fiyatı
Diytoy Bebeğimin İlk Zeka Kartları (Flash Kart) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Bu aya bunu alacağım
Kucakta uyumaları da zor anne yine kitlenmiş oluyor :)Yatarlar merak etmeyin:)
İlk kızım 4 aylık olana kadar gündüz uykularını hep kucağımda uyudu sanki sensör var yatağa koyduğum gibi uyanıyordu:)
Sonra sonra oturuyor düzen
Şimdi 2. numara da gündüz uykusunu bozdu
Kucakta kestiriyor o kadar:)
Ben tuz konusunda seninle hem fikirimBebek yemekleri yağsız olmaz ama tuzsuz olmak zorunda daha böbrekleri o tuzu süzemez
Ben de 6 aylıkken inek sütlü pirinç unlu şekerli muhallebi yemişim. Şimdi yasak bunlar. Benim de sebze çorbalarıma tuz konmuş ama şimdi yasak.
Benim de hiçbir sağlık problemim yok. Ama bu şimdi yasaklı gıdaları verebiliriz anlamına gelmez:)
Siz de vermeyin :)
15 adet kart var canımCanım kaç adet kart var içinde netten baktım da kartların üzerinde hangi aylarda kullanılacağı yazıyormuş ama adet sayısını göremedim
canım anason denedin mi uyku içinPek uyumadigindan ben kesemiyorum bu ara tirnaklari valla gecede kalktigimda hic aklima gelmiyor :)) yirtiyi kendini ben daha takiyorum eldiven
Bizim yemeklerin baharat ve tuzunu koymadan onun yemeğini ayaricagim diş durumu ve aylık gelişimine göre pütürlü gıdalara bakacağım verme isini canımBende onu düşünüyorum kızımı blw ile besledim hapur hupur yiyen kızım son 1 yıldır aç geziyor şimdi oğluma bizim yemeklerimizden versem mi bilemiyorum
nette siteler var bazı doktorlar broşür kitapçık da veriyorEk gıdalardan bahsetmişsiniz kızlar ya böyle bi kitap var mı nasıl başlayacağız ilk neyi ne kadar verelim gibi atıyorum 1. Gün, 2. Gün gibi anlatan
Aynen bizde de babasi sadece evin icinde gezdirerek tasiyarak susturuyor, böyle alıştırdışimdi çocuk benden de aynı şeyi bekliyor yapamıyorum bel ağrısından her geçen gün daha da ağırlaşıyorlar bir an önce düzene oturtmak lazım o yüzden çaylara filan bakıyorum ama hiç doktor yorumu görmedim. Anason deniyim dedim bi doktor 3 aydan önce önermiyorum yazmış bi yerde, başka bi yerde de nörolojik problemlere sebep olduğunu söylemişler çocuğa doğrudan verildiğinde o yüzden ne yapacağımı şaşırdım nasıl yatacak bu çocuklar yaa
Kızlar ben çok kötü bişey yaptım. Bebeğimin yüzüne biberonu düşürdüm. Alnına ve kaşına gelmiş göz kapağına doğru. Alnı morardı göz kapağında da kızarıklık oluştu. Buz koydum. Sonra uyudu. Uyanık mı tutmalıyım acaba ne yapmalıyım. Eşim gelmeden doktora da gidemiyoruz.
Canım cam biberon mu düştü geçmiş olsun uyanık tutsan iyi olur bir iki saatKızlar ben çok kötü bişey yaptım. Bebeğimin yüzüne biberonu düşürdüm. Alnına ve kaşına gelmiş göz kapağına doğru. Alnı morardı göz kapağında da kızarıklık oluştu. Buz koydum. Sonra uyudu. Uyanık mı tutmalıyım acaba ne yapmalıyım. Eşim gelmeden doktora da gidemiyoruz.
Selam kizlar, hayirli kandiller
[/QUOTE]
Hoşgeldin canım seninde kandilin mübarek olsun
Geçmiş olsun bence bi sıkıntı olmaz bu evrede bebeğe düşse bile bişey olmuyor kemikler yumuşak vücuttaki her şey taze, hücre yenilenmesi ve iyileşme hızları da çok yüksekKızlar ben çok kötü bişey yaptım. Bebeğimin yüzüne biberonu düşürdüm. Alnına ve kaşına gelmiş göz kapağına doğru. Alnı morardı göz kapağında da kızarıklık oluştu. Buz koydum. Sonra uyudu. Uyanık mı tutmalıyım acaba ne yapmalıyım. Eşim gelmeden doktora da gidemiyoruz.
Her kafadan bir ses kısmı beynimde yankılandı resmen hiç yaşamadan bi gittim geldim o dönemeEk gıda dediniz de beni bi telaş aldı şimdiden. Napicam ne yediricem yine her kafadan bir ses çıkacak offf
Çok geçmiş olsun atlattınız ne güzel bir an önce iyileşir umarım miniğin :)Merhaba kizlar, bu grubun ilk sunnetini benim oglan oldu galiba. Sabah ameliyathane onlugu fln giydirdiler ogluma aldilar iceri. Hem sunnet hem dil bagi vardi. 10 dk bile surmedi. Biraz agliordu annesi bi kucagina alsin dediler. Dil bagi yapilirken sinirlenmis agzini acmaya calismislar ona aglamis. Odaya cikinca daha anestezi etkisi gecmemisti ama uyurken inliyor, zipliyor tabi ki4 saatte bir calpol verecegiz, zeytinyagi surecegiz dedi doktor. Cisini yaparken tabi ki agliyor belli bir sure yaniyor buyuk ihtimal. T tanem-tane20 sen sormustun dil bagini sanirim canim. Ameliyattan cıktı. Hemen odaya gecip emzirdim o konuda bir sıkıntı olmadi çok sukur. Asagisinin acisinin yaninda orasi anlamsiz geldi herhalde :) doktora israrla agzi aciyordr dedigimde yemek yerken dudagini isirmak gibi düşün onu düşünme dedi. Boyle dilini disari cikartmaya calisiyor donduruyor o da bi değişiklik olduğunun farkinda sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?