2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar dışarı çıkarken sağdığım sütü de almak istiyorum yanıma çünkü bir süre bebeğin yanında babası olacak, acıkırsa o versin diye. Buzdolabının alt kısmından (buzluk değil) çıkardığımız sütü ısıtıp yanıma alsam kaç saat içinde vermem gerekir?

3 saate kadar veriyorum ben, oda sıcaklığında 3 saate kadar durabilir diye ama genelde o kadar sürmüyor bitiriyor

3 saate kadar veriyorum ben, oda sıcaklığında 3 saate kadar durabilir diye ama genelde o kadar sürmüyor bitiriyor
İlk sağdığımda oda sıcaklığında tutarken 3 saate kadar bekleyebiliyorum ben de ama buzdolabına koyup çıkarıp ısıtınca ne kadar bekleyebiliriz emin olamamıştım. Sağol canım.

Ben Dr Brown kullanıyorum canım. Hem anne memesine çok yakın hem de anti kolik sistemi sayesinde bebek gaz yutmuyor. Verdiğimde hemen almıştı sorun çıkmadı.
Canm bu mesajını yeni gördüm. Ben daha hiç biberon almadım ama sağma makinem lansinoh, onunla gelen bi biberon vardı sadece onu denedik alıyor benim oğlum istersen bi dene
kızlar olayı çözdüm ben kızım hıcbısekılde denemeue bıle kalkmıyor öğürüyor biberonları ve emzıgı de. göğsüme yaklastırıyorum koklayıp gidio memeye veya yanyaba tutuyrm yıne kokluyor bıberonu tam almaya calısıyor bırakıyor. tamamen kokumu ıstıyor glb ıkısı arasnda baglantı kurmuş.

Nasıl temizliyorsun emzik ve biberonları canm belki kullandığın deterjan ya da sirke, neyle temizliyorsan ondan istemiyordur belki aklıma bu geldi

Bu bebeler pusette nasıl rahat ediyor anlamadım gitti evde 2 beşik var çocuk illa pusette uyuyor
Bizimkide oyle canim rahatsiz yeri pek seviyor orda uydu yatagina yatirmak icin aldim nasil agliyor geri biraktim sustu kangurun hangi marka canim memnunmusun

Nasıl temizliyorsun emzik ve biberonları canm belki kullandığın deterjan ya da sirke, neyle temizliyorsan ondan istemiyordur belki aklıma bu geldi
koku yok ki bıberonda kaynatılmış suda bekletıyorum kımyasal kullanmadım hiç kuzum o tamamen benı anlıyo da emmiyor sahte memelerı

Gunaydin kizlar hayirli cumalar
Saglik ocagindaki ebem ust komsumuz sut yapıcı cay ve kuruyemis listesi atti okuyabilirseniz :))Eki Görüntüle 2243238
Benim sütümde çok azaldı uyguladığım yöntemlerde fayda etmiyor artık böyle tavsiyelere ihtiyacım vardı... çok teşekkürler. .. deneyeyim bunlarıda

Bizlerde yapalim balkon cok evde ust katimiz cok guzel terasi var evin yarisi teras ama malesef kiraci var cikacakmis o giderse daha buyuk havuz aliriz

Oo terasta süper olur. Büyük alıp etraftan görünmüyorsa beraber girersiniz içine ne güzel

Markası ne cnm.. bnde hala karar veremedim... halısının kalınlığı falan nasıl..
Sana bizim aldigimiz oyun halisini atayim fikir olsun
Kesintisiz 20-30 dakika renleri soyluyor sayilari sayiyor egitici bilgiler veriyor inceligine cekiverdim cnm

Eklentiler

• CF04FE4C-51B4-47EE-BA7A-51964582B3E8.webp
    181,9 KB · Görüntüleme: 35
  • 3259DAFA-C0AE-4575-9AB7-F2A5A73E5A3E.webp
    155,6 KB · Görüntüleme: 48
  • 49F9ABEA-7905-4B33-8697-6E9460E4504C.webp
    189,8 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…