Kızlar dışarı çıkarken sağdığım sütü de almak istiyorum yanıma çünkü bir süre bebeğin yanında babası olacak, acıkırsa o versin diye. Buzdolabının alt kısmından (buzluk değil) çıkardığımız sütü ısıtıp yanıma alsam kaç saat içinde vermem gerekir?
Kızlar dışarı çıkarken sağdığım sütü de almak istiyorum yanıma çünkü bir süre bebeğin yanında babası olacak, acıkırsa o versin diye. Buzdolabının alt kısmından (buzluk değil) çıkardığımız sütü ısıtıp yanıma alsam kaç saat içinde vermem gerekir?
İlk sağdığımda oda sıcaklığında tutarken 3 saate kadar bekleyebiliyorum ben de ama buzdolabına koyup çıkarıp ısıtınca ne kadar bekleyebiliriz emin olamamıştım. Sağol canım.
Ben Dr Brown kullanıyorum canım. Hem anne memesine çok yakın hem de anti kolik sistemi sayesinde bebek gaz yutmuyor. Verdiğimde hemen almıştı sorun çıkmadı.
Ben kullanıyorum canım. Göğüs pompamın içinden çıktı lansinoh momma biberonu. Ucu çok güzel, bebeğin ağzına göre şekil alıyor. En çok lansinohu severek kullanıyorum zaten sütü ona sağdığım için doğrudan onunla veriyorum. Benim kızım alıyor ancak benim kız dr brown ve aventi de alıyor. Yani o sebepten alır almaz diyemeyeceğim bebeğin için canım..
Canm bu mesajını yeni gördüm. Ben daha hiç biberon almadım ama sağma makinem lansinoh, onunla gelen bi biberon vardı sadece onu denedik alıyor benim oğlum istersen bi dene
kızlar olayı çözdüm ben kızım hıcbısekılde denemeue bıle kalkmıyor öğürüyor biberonları ve emzıgı de. göğsüme yaklastırıyorum koklayıp gidio memeye veya yanyaba tutuyrm yıne kokluyor bıberonu tam almaya calısıyor bırakıyor. tamamen kokumu ıstıyor glb ıkısı arasnda baglantı kurmuş.
Bizlerde yapalim balkon cok evde ust katimiz cok guzel terasi var evin yarisi teras ama malesef kiraci var cikacakmis o giderse daha buyuk havuz aliriz
kızlar olayı çözdüm ben kızım hıcbısekılde denemeue bıle kalkmıyor öğürüyor biberonları ve emzıgı de. göğsüme yaklastırıyorum koklayıp gidio memeye veya yanyaba tutuyrm yıne kokluyor bıberonu tam almaya calısıyor bırakıyor. tamamen kokumu ıstıyor glb ıkısı arasnda baglantı kurmuş.
Bizimkide oyle canim rahatsiz yeri pek seviyor orda uydu yatagina yatirmak icin aldim nasil agliyor geri biraktim sustu kangurun hangi marka canim memnunmusun
Bizlerde yapalim balkon cok evde ust katimiz cok guzel terasi var evin yarisi teras ama malesef kiraci var cikacakmis o giderse daha buyuk havuz aliriz
Sana bizim aldigimiz oyun halisini atayim fikir olsun
Kesintisiz 20-30 dakika renleri soyluyor sayilari sayiyor egitici bilgiler veriyor inceligine cekiverdim cnm