- 12 Temmuz 2018
- 5.030
- 5.210
- 118
Sanmiyorum cigerin dokunacaginibizimki ucgun oluyor yapmiyor haliyle süt icimleride aza indi hic icmiyor denecek kadar azaldi masallah uc dort cok iyi gece yaptigi yetmistir ona aksama yapar birdaha insallahcanım genelde sabahtan ogleye 2saat uyanık kalıyor enfazla bazen 1saat snrasında da uyuyor. amabayadır gözlemliyorum uykusu gelınce uyutuyorum zaten aksileşiyor saatı gecerse ama artıl saate bakmayı bıraktım dakıka dakıka. gunduz 1uzun 2kısa uyku uyuyor artık uzunu 2,3saat kısalar 1er saat ortalama. Uyanık kaldığı sürelerde genelde 2 saat falan bazen 3 buluyor tabi aksıyablıo aksam 7gb uyuyor 40dk fln sonra uyanıp yne 9da gece uykusuna yatıyor bdaha 7saat sonra fln uyanıyor memeye. sonrasnda 3saat sonra fln. hergun de kaka yapar ya 3,4kez. ama bugun yapamıyor enson dun aksam yapmıstı karsımda suan kıvranıyorr ayaklar havadagece kokoreccıye gıttık bn arnavut cıgerı yedım acaba o mu dokundu süte gecıp ya
Cnim sizde durumlar nasil? biz hala kavga ediyoruz memeyleSanmiyorum cigerin dokunacaginibizimki ucgun oluyor yapmiyor haliyle süt icimleride aza indi hic icmiyor denecek kadar azaldi masallah uc dort cok iyi gece yaptigi yetmistir ona aksama yapar birdaha insallah
Bizim paşa tam paşa oldu hazir sagip agzina veriyoruz oyle iciyor kakasini yapmaya bile eriniyor kabiz degil ama yapmiyor ucgun dortgun geciyor en son kontrole gittigimizde doktor kaka tahlili istedi bizimki uc bes gune yapmiyor dedimacilde sıvî verdiler popodan oyle yapti sanki omrunde kaka yapmamis yavrum kacgundur sut icmiyor buyuk ihtimal kakadan dolayi icemiyor bagirsaklar dolu olunca sislik istahinida aldi gitti bu arada nasil iki yasina kadar beslicem bilmiyorum simdiden biktim ilk kivranmayla baslayan emzirme denemeleri kivranmalar bitti emerken aglamalari basladi pes ettim o kazandi sonucta sag ver aman sen sen ol manuel alma elektrikli al baby plus 200 tl aldik e bebekten ikinci el satanlar var ordanda tedarikedebilirsin bu arada kulakdamlasi verdi agizdan veriyoruz bagirsaklari yumusatmasi icin verdi sanirsam ucgun diyince hem onu hemde sabah aksam zeytinyagi iciriyorumCnim sizde durumlar nasil? biz hala kavga ediyoruz memeylehast. tipi pompa kiralayacagim bu gidişle çünkü çok çok az içiyor.bunaldim resmen
Tammda oglen annemle bu konuyu konusuyorduk birde derler yok nasil alistirirsan oyle gider besigine alistirin birakin kendisi uyur sallamayin diye bizmi dedik susmadan mizirdan diye kendine gelmeye basladi gunden beri hophop istiyor diger gibi susmuyor gun gectikce hoplamanin siddetide artiyor o ne isterse o oluyor gezmek istiyor gezdirdik az zaman gecti gezmeylede susmadi hoplattik simdi o hoplama hizli cekime alindi dahada hizli sarsiyoruz aksam baktimDerdi yokki her gün böyle olmasa arada bir olsa bende derim acaba bi yeri mi ağrıdı diye bu çocuk 2 aydır böyle kolik dediklerinden mi bilmiyorum ama hergun hemen hemen aynı saatlerde perişan ediyor beni babasını bugün eşim de yok işe gitti ve sabah artıl 12 de cinnet geçirdim ya pusetine koydum oyunlar yapıyorum kollarım koptu kucağımda taşımaktan yerimden kalkıp masadan bir bardak su içmek kaç saniye sürer işte o surede morardı ağlamaktan bağırmaktan Boğaz’ı acıdı kusmaya başladı 10 saniye bırakmıyor bana yemek yemeği geçtim ben artık oturup kahvaltı etmek akşam yemeği yemek şurada kalsın ekmek bulduysam içine biraz peynir koyup yanına su içebildiysem o gun tamam diyorum bugün iyiyiz o kadar yani :) ama biliyorum ki bugunlerde geçecek ve hepsini unutup yıllar sonra 2. Bebeği bile düşüneceğiz ...
ben de bunu uyguladıgım ıcın duzenlyız canım. gunduzlerı uyudugu ıcın saatınde ve uzun surelı uyuyor gece de. 2.ye esnemesıne ızın vermeden uyutuyorum. bısekılde aksarsa uykuya geciş zor oluyor cunku.
Allah kolaylık versin canım ev ortamı sessiz mi oluyor peki ben de yalnızım ama uyusun diye gündüz sessiz ortam olmasın diye TV açıyorum hiç rahatsız olmuyor. Uyanık olduğu her saat kucakta olması da seni epey yoruyordurCanım uyumayan bebek uyumuyor ne uygularsan uygula demekki seninki uyumlu bir bebek, benim bebeğin de saatleri var mesela sabah 6 da kalkıyor ve öğlen 1 e kadar uyumasının imkanı yok 6 saat boyunca dar ediyor bana dünyayı, yorgunluktan bitkin düşüyor kucağımda veya pusetinde 5 dk lık yarım göz uyuyor geri açıyor gözlerini ağlamaktan helak oluyor, öğlen 1 den sonra da uyumaya başlıyor o da ayak sesime uyanacak kadar tilki uykusu asla derin uykuya geçemiyor ve başından ayrılamıyorum çünkü memesi düşse ağlıyor kafasını çevirse ağlıyor artık yeter ki dinlensin diye başında bekliyorum 2 saat falan uyuyor 1 de yatıp, uyanıp emiyor emerken gene uyuyor şimdi uyanacak 5.30-6 gibi ve bir daha 10-11 e kadar da gene uyumayacak gezdireceğiz kucakta, bizim saatlerimiz böyle
A anneveoglusu uyumuyor kesemeiyorum tirnaklari aciyorum arada yuzini cizdi hep hadi o neysede gozune sokuo duruo elino o yuzden korkuyorun.. valla bende en azindan seneyi kapatirim 2 3ay rapor mecbur.. 40gun iznim derken az birazda ucretsiz alirim.. bi 9 10aylik olsun en azindan cunku bakici dusunuyoruz cok da kucuk olsun istemiyorum..
Cnim bende zeytin yağı onerecektum çok yumuşatıyor bağırsakları.benim sutum çok az olduğu için bana anca hastane pompaları gerekiyor oda kira baya tuzlu.birde saçak sütü azaltiyormu acaba? canim bana gore emmeyen bebek iştahlı değildir onu bilir onu söylerim. siz de niye kabizlik olduki? Aynen ya bende çok dusuniyirum acaba ek gidayi nasil yedirecegiz canları sağ olsun da artık bi şekilde biyuyecekler.ya sagma işlemi çok messaketli kizimda emmeyi red etmişti 10aya kadar şahsım verdim ozaman daha çok sur vardı tabi mama takviyeli veriyordum.Bizim paşa tam paşa oldu hazir sagip agzina veriyoruz oyle iciyor kakasini yapmaya bile eriniyor kabiz degil ama yapmiyor ucgun dortgun geciyor en son kontrole gittigimizde doktor kaka tahlili istedi bizimki uc bes gune yapmiyor dedimacilde sıvî verdiler popodan oyle yapti sanki omrunde kaka yapmamis yavrum kacgundur sut icmiyor buyuk ihtimal kakadan dolayi icemiyor bagirsaklar dolu olunca sislik istahinida aldi gitti bu arada nasil iki yasina kadar beslicem bilmiyorum simdiden biktim ilk kivranmayla baslayan emzirme denemeleri kivranmalar bitti emerken aglamalari basladi pes ettim o kazandi sonucta sag ver aman sen sen ol manuel alma elektrikli al baby plus 200 tl aldik e bebekten ikinci el satanlar var ordanda tedarikedebilirsin bu arada kulakdamlasi verdi agizdan veriyoruz bagirsaklari yumusatmasi icin verdi sanirsam ucgun diyince hem onu hemde sabah aksam zeytinyagi iciriyorum
Dünden beri biberon emzik de almıyor canım ya inanılmaz huzursuz. Bugun sabah yediden beri yarımşar saatten iki saat uyumustur en fazla .Cnim biberona koyduğunda iciyirmu? benim oğlan çok istahsiz olduğu için biberonuda red etti.has.tipi pompa kiralayacagim olmazsa inşa geri kalmaz da kendisi emer.ama çok bunaltıcı bir süreç.
Ne guzel yapmışsıniz vallaMerhaba hanımlar
Haftasonu eşimin memleketi nevşehir'e gittik geldik
İyi geldi gezdik kuzularimizla
Dr gittik Nevşehir'de şükür kuzum iyi boyu uzamış kilo almış
Sizler nasılsınız
canım gazını falan cıkarıyor musun gaz cıkarmadan yatırıyosan uyku gecıslerı varmıs bızde 90dk bu bebeklerde 40dk flanmıs rem uykusu uyurlarmıs cogu o esnada gazı falan kaldıysa uyanıyordur. benim kızım da emzırdıkten sonra uyuyor. ama dürtüyorum kendı uyansın memeyle uyumaua alısmasın kendı dalsın dıye oyle yatırıyırum. bazen de omzumda uyuyor ya da eşimin omzunda. kendısı dalıyor genelde ayakta ya da beşikte sallamaya karsıyım mecbur kalmadıkca. oyle bir ortam da olusmadıgı ıcın bu sekılde şuanlık uyuma tarzı. hatta bugun çıktkk aıle hekımı arkadasımızla görustuk uzun uzun anlattı nasıl yatırdıgımı da sordu. bak yenge asla emdıkten sonra yatırmıcaksın gazı cıksın guzelce yıne de bı 10,15dk omzunda pışpışla oyle yatır dedı ben ne yalan soleyım gazını cıkarıyorum yatırmadan ama gunduzlerı hemen yatırıyordum gcelerı omzumda bekletıp yatırıyordum ama gunduz de dıkkat et yan yatsa da reflü yastıgı da olsa soluk borusuna anii gazla kacabılır dedı. mumkun oldugunca emzırdıkten sonra yatırma hemen omzunda uyusun gerekırse dedı. ona dıkkat edelım aklıma ısledı baay 3,5dk degıl 10,15dk oyle yap dedı. bıkac hastalarının başına gelmıs deCanım nasıl uyutuyorsun peki? Bizimki inatla yatmıyor ne gece ne gündüz.. uyusa da en fazla yarım saat uyuyor gözleri kıpkırmızı oluyor ama uyumayı beceremiyor sanki emerken yatırabiliyorum sadece, sen ne uyguluyorsun tam olarak?
Bizde aynı durumu yaşıyoruz.. sütünü mutlaka sağ canımKızlar meme reddi olalı iki hafta olacak, bir kaç gün etmiyordu ugrastirmadan şimdi çıldırıyor. Artık kanguruya koyup öyle emziriyorum diğer yollarda ise yaramayinca . İnşallah sütüm bitmez erkenden
Bizde de uyku sorun olmaya başladı ağıt ile uykuya dalıyorNe guzel yapmışsıniz valla
Bizde durumlar gazi aza indirdik derken uykusu cok sinir bozucu olmaya basladi uyutamiyorum bir türlü cadıyı
Bu arada @matr canim sendin sanirim konuştuğumuz esimin arkadasi bi damla onermis kızında kullanmislar cok iyi gelmis bizde aldik gercekten daha rahatladi kizim adi metsil
Bizde de uyku sorun olmaya başladı ağıt ile uykuya dalıyor
Sizin sebebi var mı canımBizde aynı durumu yaşıyoruz.. sütünü mutlaka sağ canım
Aşıdan sonra oldu bizde... alerji vs..bir sebep yok gibi görünüyor... neden oluyor anlamıyorum yarı uyur yarı uyanık emiyor ama.o da kısa sürüyor... Ne yapacağımı şaşırdım sağıyorum ama vermiyorum ne kaşık ne biberon ne de başka bişey. Acıkınca alacaktır diye düşünüyorum. Bir de el hâdi esmasini okuyorum şifa veriyormuş. Kızımda bu aylarda sebepsiz bırakmıştı onun için korkuyorum ben...Sizin sebebi var mı canım
Sagmaya çalışıyorum ama düzenli olmuyor malesef. Ya ağlıyor oluyor ya da emzirmeye çalışıyor oluyorum hep. Artık beni görünce ağlıyor. Sut kokusundan sanırım . Annem geldi ağlama krizi üstüne ona gidince sustu
Kızınız daha sonra almadı dimi.Aşıdan sonra oldu bizde... alerji vs..bir sebep yok gibi görünüyor... neden oluyor anlamıyorum yarı uyur yarı uyanık emiyor ama.o da kısa sürüyor... Ne yapacağımı şaşırdım sağıyorum ama vermiyorum ne kaşık ne biberon ne de başka bişey. Acıkınca alacaktır diye düşünüyorum. Bir de el hâdi esmasini okuyorum şifa veriyormuş. Kızımda bu aylarda sebepsiz bırakmıştı onun için korkuyorum ben...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?