2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Sanmiyorum cigerin dokunacaginibizimki ucgun oluyor yapmiyor haliyle süt icimleride aza indi hic icmiyor denecek kadar azaldi masallah uc dort cok iyi gece yaptigi yetmistir ona aksama yapar birdaha insallah

Sanmiyorum cigerin dokunacaginibizimki ucgun oluyor yapmiyor haliyle süt icimleride aza indi hic icmiyor denecek kadar azaldi masallah uc dort cok iyi gece yaptigi yetmistir ona aksama yapar birdaha insallah
Cnim sizde durumlar nasil? biz hala kavga ediyoruz memeyle hast. tipi pompa kiralayacagim bu gidişle çünkü çok çok az içiyor.bunaldim resmen

Cnim sizde durumlar nasil? biz hala kavga ediyoruz memeyle hast. tipi pompa kiralayacagim bu gidişle çünkü çok çok az içiyor.bunaldim resmen
Bizim paşa tam paşa oldu hazir sagip agzina veriyoruz oyle iciyor kakasini yapmaya bile eriniyor kabiz degil ama yapmiyor ucgun dortgun geciyor en son kontrole gittigimizde doktor kaka tahlili istedi bizimki uc bes gune yapmiyor dedimacilde sıvî verdiler popodan oyle yapti sanki omrunde kaka yapmamis yavrum kacgundur sut icmiyor buyuk ihtimal kakadan dolayi icemiyor bagirsaklar dolu olunca sislik istahinida aldi gitti bu arada nasil iki yasina kadar beslicem bilmiyorum simdiden biktim ilk kivranmayla baslayan emzirme denemeleri kivranmalar bitti emerken aglamalari basladi pes ettim o kazandi sonucta sag ver aman sen sen ol manuel alma elektrikli al baby plus 200 tl aldik e bebekten ikinci el satanlar var ordanda tedarikedebilirsin bu arada kulakdamlasi verdi agizdan veriyoruz bagirsaklari yumusatmasi icin verdi sanirsam ucgun diyince hem onu hemde sabah aksam zeytinyagi iciriyorum

Tammda oglen annemle bu konuyu konusuyorduk birde derler yok nasil alistirirsan oyle gider besigine alistirin birakin kendisi uyur sallamayin diye bizmi dedik susmadan mizirdan diye kendine gelmeye basladi gunden beri hophop istiyor diger gibi susmuyor gun gectikce hoplamanin siddetide artiyor o ne isterse o oluyor gezmek istiyor gezdirdik az zaman gecti gezmeylede susmadi hoplattik simdi o hoplama hizli cekime alindi dahada hizli sarsiyoruz aksam baktim
Annemle kizkardesim koymus birguzel battaniyeye salliyor biziM sipada halinden cok memnun yere birakiyorlar agliyor onlarda guluyo bi salliyo bi birakip kakkaha atiyorlar dedim birdee buna alistirip basima bela etmeyin siz gidince nereden bulacagim ben insani uyuyana kadar sallayin birdaha asla bunu yapmayin diye kizdim
Hemen o an biraktirsam yikacak ortaligi uyudu gitti orda seni okadsr iyi anliyorumki bende isterdim cocuk yatsin boncuk boncuk baksin gulucukler sacsin iki dakika uyandigi zaman yatmiyor ilke ayaga kalkacak ben dogdugundan beri kucaga alma taraftari degildim ama saatigi yerde naptiysam
Susturamadim

En güzeli canım daha 39 günlüğüz ama çok uyanık bırakmıyorum zaten belli ediyor ağlayarak geçen hafta kv ler geldi kucağa alıp sevmek istiyorlar bu da emip uyuyor hadi getir sevelim uyumasın diyor zaten kucağına alsalar da huysuzlaşıyor belli bir düzen gerçekten önemli

Allah kolaylık versin canım ev ortamı sessiz mi oluyor peki ben de yalnızım ama uyusun diye gündüz sessiz ortam olmasın diye TV açıyorum hiç rahatsız olmuyor. Uyanık olduğu her saat kucakta olması da seni epey yoruyordur

İyi yaparsın canım bir süre bebeğine birlikte olman güzel olur bize ihtiyacı var kuzualarin
Canım annen gelince veya deneyimli biri kestir tırnağını sen

Cnim bende zeytin yağı onerecektum çok yumuşatıyor bağırsakları.benim sutum çok az olduğu için bana anca hastane pompaları gerekiyor oda kira baya tuzlu.birde saçak sütü azaltiyormu acaba? canim bana gore emmeyen bebek iştahlı değildir onu bilir onu söylerim. siz de niye kabizlik olduki? Aynen ya bende çok dusuniyirum acaba ek gidayi nasil yedirecegiz canları sağ olsun da artık bi şekilde biyuyecekler.ya sagma işlemi çok messaketli kizimda emmeyi red etmişti 10aya kadar şahsım verdim ozaman daha çok sur vardı tabi mama takviyeli veriyordum.

Cnim biberona koyduğunda iciyirmu? benim oğlan çok istahsiz olduğu için biberonuda red etti.has.tipi pompa kiralayacagim olmazsa inşa geri kalmaz da kendisi emer.ama çok bunaltıcı bir süreç.
Dünden beri biberon emzik de almıyor canım ya inanılmaz huzursuz. Bugun sabah yediden beri yarımşar saatten iki saat uyumustur en fazla .
Sut devam etsin diye mi öyle kirlaayacaksn. Benim şuan sütüm var ama azalıyor. Ne yapacağımı şaşırdım .

Merhaba hanımlar
Haftasonu eşimin memleketi nevşehir'e gittik geldik
İyi geldi gezdik kuzularimizla
Dr gittik Nevşehir'de şükür kuzum iyi boyu uzamış kilo almış

Sizler nasılsınız
Ne guzel yapmışsıniz valla
Bizde durumlar gazi aza indirdik derken uykusu cok sinir bozucu olmaya basladi uyutamiyorum bir türlü cadıyı
Bu arada @matr canim sendin sanirim konuştuğumuz esimin arkadasi bi damla onermis kızında kullanmislar cok iyi gelmis bizde aldik gercekten daha rahatladi kizim adi metsil

canım gazını falan cıkarıyor musun gaz cıkarmadan yatırıyosan uyku gecıslerı varmıs bızde 90dk bu bebeklerde 40dk flanmıs rem uykusu uyurlarmıs cogu o esnada gazı falan kaldıysa uyanıyordur. benim kızım da emzırdıkten sonra uyuyor. ama dürtüyorum kendı uyansın memeyle uyumaua alısmasın kendı dalsın dıye oyle yatırıyırum. bazen de omzumda uyuyor ya da eşimin omzunda. kendısı dalıyor genelde ayakta ya da beşikte sallamaya karsıyım mecbur kalmadıkca. oyle bir ortam da olusmadıgı ıcın bu sekılde şuanlık uyuma tarzı. hatta bugun çıktkk aıle hekımı arkadasımızla görustuk uzun uzun anlattı nasıl yatırdıgımı da sordu. bak yenge asla emdıkten sonra yatırmıcaksın gazı cıksın guzelce yıne de bı 10,15dk omzunda pışpışla oyle yatır dedı ben ne yalan soleyım gazını cıkarıyorum yatırmadan ama gunduzlerı hemen yatırıyordum gcelerı omzumda bekletıp yatırıyordum ama gunduz de dıkkat et yan yatsa da reflü yastıgı da olsa soluk borusuna anii gazla kacabılır dedı. mumkun oldugunca emzırdıkten sonra yatırma hemen omzunda uyusun gerekırse dedı. ona dıkkat edelım aklıma ısledı baay 3,5dk degıl 10,15dk oyle yap dedı. bıkac hastalarının başına gelmıs de

Bizde de uyku sorun olmaya başladı ağıt ile uykuya dalıyor

Bizde de uyku sorun olmaya başladı ağıt ile uykuya dalıyor
alem bunlar ya
Ben hala ugrasiyorum saat kactan beri perisan olduk ikimizde dalmiyor uykuya napacagimi sastim kaldim emdikten sonra omzumda pispislanip uyurdu şimdi onda da uyumuyor artik

Bizde aynı durumu yaşıyoruz.. sütünü mutlaka sağ canım
Sizin sebebi var mı canım
Sagmaya çalışıyorum ama düzenli olmuyor malesef. Ya ağlıyor oluyor ya da emzirmeye çalışıyor oluyorum hep. Artık beni görünce ağlıyor. Sut kokusundan sanırım . Annem geldi ağlama krizi üstüne ona gidince sustu

Ne kadar çok meme reddi yaşayan olduk. Bu aylarda oluyor demekki. Daha önce de yazmıştım ama belki görmeyen vardır.
  1. Beslenme aralığını açın. İsrarcı olmayın.
  2. Bazen emzirme pozisyonunda bebekler sıkılabiliyormuş yürüyerek emzirin.
3.Yediğiniz birşey sütün tadını değiştirmiş olabilir
  1. Annenin üzülmesi bebekte redde sebep olabiliyormuş
  2. Bebek meme ucunu ağrıtıp siz anlık tepki verdiyseniz bu da redde sebep olabiliyormuş.
Bizde de şimdi emzirirken kıpır kıpır. Kollar bacaklar hiç durmuyor.

Aşıdan sonra oldu bizde... alerji vs..bir sebep yok gibi görünüyor... neden oluyor anlamıyorum yarı uyur yarı uyanık emiyor ama.o da kısa sürüyor... Ne yapacağımı şaşırdım sağıyorum ama vermiyorum ne kaşık ne biberon ne de başka bişey. Acıkınca alacaktır diye düşünüyorum. Bir de el hâdi esmasini okuyorum şifa veriyormuş. Kızımda bu aylarda sebepsiz bırakmıştı onun için korkuyorum ben...

Bugün Doğum günümdü, eşimin işe gitmesi gerekiyordu depo sayımı için gunduz eşim hediyesini göndermiş akşam da illa dışarı çıkalım yemeğe dedi hava da güzeldi tamam dedim çıkalım hazırlandık 7.30 da dışarı çıktık yoldayken vazgeçirdi bizim kız bizi dedik bari pasta yiyip kahve falan içelim kutlama babında daha kısa süreli olsun sonuç: pastayı paket yaptırıp eve geri donduk ağlama krizleri hiç bitmedi kızın

Kızınız daha sonra almadı dimi.
Sebebi yoksa alır inşallah geri ya ataktan da olabilir diyorlar. Bizimkisi alerjiden.
Bende ya şafi diyorum bu zikri de çekeyim.
Allah kalıcı dert vermesin ama bu durum beni çok üzüyor ustum islaniyor sütüm boşa gidiyor hep varken icireniyorum .aç olsa da güzel emmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…