2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Cnim benim emme az olduğu için benimde sütüm azalmış zaten azdı.hastane tipi pompa inanılmaz vakumu kuvvetli ve çok iyi süt çıkarıyor.cnim emmezse mecbur sagicam.

Sizin istahsizmi?

Bunalima girdim ya,, doktora götürdüm çok şükür bi sıkıntı yok ama hep iştahsız.onceleri çok iyi emiyordu kilo alımı çok iyidi ama bez saudi her zaman azdı şimdi hiç bez çıkmıyor desem yeridir.iki 3hafta oldi kilo alımı çok çok az..Valla biberonla alsa mama yapar veririm. Kızımda böyleydi ama 4.uçan sonra bırakmıştı emmeyi bu baya erkenci.kizimi kaşıkla zorla besledim,inşa oğlum beni bu kadar yıpratmaz.cunku kiz8mda cookkkk yıprandım.

Sagdiginda nekadar sut geliyorki tabi birde kac saate sagdiginda onemli kizinda elektriklimi vardi makina oda cok fark ediyor kabizda degil bizimki aslinda bilmiyorumki yapmiyor cok tembel hazirci hep

Son düzenleme:
Bnm kizda 3 gundur 2 saate bir uyaniyor once boyle degildi alti temiz karni doyuyo ev sicakligida iyi gazimizi da cikariyoruz anlamadim gtti uykumuz duzenliydi bozulur dye korkar oldum

Kızım almadı ve 11 ay sağanak sadece anne sütü ile.besledim. ama bunda o kadar sabrım ve gücüm. Olacağını sanmiyorum. O makinenin sesi irite ediyor beni.. Rabbim. Hepimizin evladına şifa versin inşallah.

Sebepsiz sakinleşmeme, uykuya dalamama gibi kriz anlarında buzuki orhan’dan Kolik’i açıyorum YouTubedan. Anında sakinleşiyor. Ama çok zorda kalınca açıyorum etkisini yitirmesin diye. Tavsiye ederim. Faydasını görürseniz 3 yaşındaki kardeş sendromundan çıkamayan oğlum için bana dua edin olur mu

Kızım almadı ve 11 ay sağanak sadece anne sütü ile.besledim. ama bunda o kadar sabrım ve gücüm. Olacağını sanmiyorum. O makinenin sesi irite ediyor beni.. Rabbim. Hepimizin evladına şifa versin inşallah.
Ya maşallah size valla zor 11 ay sağmak. Annelik işte. İnşallah gerek kalmaz emerler.

Ya maşallah size valla zor 11 ay sağmak. Annelik işte. İnşallah gerek kalmaz emerler.
Cnim bende 11ay sagarak verdim.ama mama ile beraber. çok yıpratıcı bi süreç arkadaşın dediği gibi bunda tam bırakırsa sadece mama vereceğim.kizimda oldu kadar enerjim yok.

Maaşallah benim kuzum uykuyu sevmeye başladı. Şimdi böyle diyorum ya yarın hiç uyumazmış.
Mutfakta da düştüm 1 saat önce , dirseğim şişti. İnşallah yarın taşıyabilirim kuzumu

Yaa.. teşekkür ederim cevabın için, ben de gazını çıkartmaya çalışıyorum mümkün oldukça ama gece genelde memede uyuyakaldığı için uyandıramıyorum o zaman da gazı çıkmıyor, 15 dk omzumda tutuyorum dik kalsın diye sonra yatırıyorum. Hem benim içime sinmiyor gazı çıkmadan yatınca korkuyorum hem de zaten kendisi rahat etmeyip uyanıyor.. relactaz kullanmaya başladığımızdan beri geceleri bi nebze uzadı uykuları ama yine de çok yoruyor işte.. bu gece gazini tam cikarmayi deneyeyim bakalim yatiracak mi :)

Maaşallah benim kuzum uykuyu sevmeye başladı. Şimdi böyle diyorum ya yarın hiç uyumazmış.
Mutfakta da düştüm 1 saat önce , dirseğim şişti. İnşallah yarın taşıyabilirim kuzumu
Kıyamamış annesine :) geçmiş olsun canm

Kıyamam kuzuya nasıl acıkmıyorlar insan anlayamıyor

Mama çeşitlerini denesen belki birini sever

Anne memesini emmek daha eforlu bir iş
Kendi sütünü de sağıp ver

3 haftadır kilo alımı pek yok madem dr kendi halinize mü bırakıyor sizi
Önerisi yok mu

Böyle durumlarda kanguruya koyuyorum canım ben bi iş yapacaksam pusette durmuyor normalde duran çocuk ağlıyor kanguruya koyup geziyorum

Böyle durumlarda kanguruya koyuyorum canım ben bi iş yapacaksam pusette durmuyor normalde duran çocuk ağlıyor kanguruya koyup geziyorum
Ya kalabalık ve ışıklı bir yerdi muhtemelen bir anda çok uyaran aldı ve korkmuş da olabilir eve gelene kadar sakinleşmedi eve geldik emzirdim sakinleşti sessizce uyudu, sessiz ve hafif loş ortamlar benim kıza iyi geliyor salondaki avizeinin ampüllerini bile azalttık mesela rahatsız oluyor

Kızımda hatırlıyorum hiç öyle ortamlara giremedik ev sürekli sessiz ortamda olduğu için dışarıyı hemen farkedip bağırarak ağlardı eşim çocukla ben arabayla arkasından koşardım komşular hep gülerdi halimize yürüyerek güle oynaya çıkardık koşarak dönerdik eve

Aynen dün bizde oyle olduk eşim bebeği taşıdı kucağında ben boş bebek arabası :))

Yalnız bu saatte uyumuyor oluşumuz

Aslında mama ile beslememizi söyledi,ama ben istemedim çünkü mamayi verdiğim an tamamen anne sutunu birakacaktir,iyi mi yapıyorum kotu mu inan bilmiyirum tek bildiğim anne sutu ile beslenmesini istedigimdir.kizimda bırakmıştı 11 ay sagip verdim ama bende bitmistim artık.Eğer oglum bırakırsa kesinliklr o güç yok bende.

Ya ekranlarda olsun, çevrede olsun ,sosyal medyada olsun o kadar anne sutu reklamı yapıp mamayi kotuluyorlarki kesinlikle bu yüzden dolayi anne sutu diye diretiyorum ve hiç sağlıklı bi düşünce değil artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…