2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Karar senin bebek senin birşey diyemem.
Doktor mama ile beslemenizi.önermiş
3 haftadır kilo almaması iyi birşey değil.
Gelişimi geri kalırsa üzülmeyecek misin?
Mamayı kötülemek kimin haddine
Sosyal medya ve çevreden bana ne
Ekranlarda mama kötülenemez
Bebeğine vereceğin tek değerli şey anne sütü değil ona sevgi huzur sıcak bir kucak iyi bir ahlak iyi bir eğitim ve daha bir sürü şey verebilirsin
Benim ilk kızım sadece 20 gün emdi
Mama ile büyüdü yayla çorbası verecek halim yoktu değil mi

Canım ben ilk sarılık olmasın diye 4 gün kadar anne sütü ve mama verdim sonra süt olunca bıraktım aylık kontrolde yeterli kilo alamamış Dr hemen mama takviyesi dedi 1 haftada toparlandı kızım her öğün mama vermedim hep öncelik anne sütü veriyorum. Gerekiyorsa verilmeli zayıf olursa daha kötü hiç meme reddi de yaşamadı. Başkası ne derse desin önemli değil ki aç ve huysuz bir bebek mi tok ve sakin bir bebek mi

Çok sağol kuzum ya, bu konuşmaların inan cok iyi geldi bana.Kızının gelişimi nasil oldu mamayla?
mevsiminegore cnim haklisinizda çevre okadar baskıcı çıkıyor ki .Çocuğun kilo almaması bile beni etkilemiyor.

Kanguru kullanan arkadaşlar S Sevimlipanduf kacinci ayda kullanılıyor ve nezamana kadar?
Ben kırkımız çıkınca başladım koymaya evde başladım önce alışana kadar, valla bilmiyorum ne zamana kadar bebeği taşıyabilirsek sanırım 1.5 yaşına kadar falan kullanırım gibi geliyor bana

Gunaydinnn kizlarr... bebeklerinizin tirnaklarinin keskinligini nasil yok ediyorsunuz ya. Gecen kestim bir güzel actim eldivemleri çünkü artik hissedip kesfetmesi lazim. Bi baktim her tarafi çizik olmus yuzunun kesmis olmama ragmen kendi torpulerimle yapamiyorum minnacik tirnak siz de var mi bi çocuk onerisi.

Torpusude icinde benimkinin kuzum chicconun ki vardi bende

Ben kendi törpümle yaptım canım. Sorun olmadı

Gunaydinn❤ dun bebisle ve arklarimizla yesillikler icinde kahvaktiya gittik 5saatin 4saatinde uyudu. Eve geldik banyo ettik sonra bu dunya aglanalar yine. Deli gibi uykusu var ama uyumuyor
Bu tarz yerler bebişlere iyi geliyor canım. Dün biz de aynı şekilde çıktık saatlerce uyudu mis gibi. Arada alıp emzirdim o kadar. Bana da ona da çok iyi geldi. Doğumdan beri doğru dürüst çıkamadık havalar da soğuktu. Evde tıkılı kalmak sinir bozucu. Neyse ki artık bahar geliyor

Cnim bende 11ay sagarak verdim.ama mama ile beraber. çok yıpratıcı bi süreç arkadaşın dediği gibi bunda tam bırakırsa sadece mama vereceğim.kizimda oldu kadar enerjim yok.
Dile kolay o kadar zaman ya . Meme gibi pratik şey yok. Memeyi bırakınca nasıl oluyor ki hiç mi almıyor. Nasıl anlarız acaba bıraktığını . Benim iki hafta oldu. Sabah emzirdim yine ama kandırarak emzik veriyorum gözlerini kapiyorum uğrasa uğrasa aldi

Z zet193 canim iyi oldu di mi bebeginin dil bagi durumu. Sen cok agladi diince kac gundur kendimi kotu hissettim kizcagiza ben dedim diye

Gelişimi hep çok iyi oldu 3.5 yaşında boy ve kilo persantili 90ın altına hiç düşmedi

Mamaya laf eden o grup bebek ek gıdaya geçer kafasına göre takılır tuzlu ve salçalı kendi yemeğinden tattırır erkenden çikolata verir eline ammaa mama vermez tu kaka çünkü

Z zet193 canim iyi oldu di mi bebeginin dil bagi durumu. Sen cok agladi diince kac gundur kendimi kotu hissettim kizcagiza ben dedim diye
Sen kendini kötü hissetme canım benim hep aklımın bir köşesinde sürekli soru işaretiydi. Aslında iyi oldu artık düşünmeme gerek kalmadı :) Bebiş iyi bir sorun yok şükür. O gün çok korkmuş kuzum ama geçti Sağol canım

Doğum günün kutlu olsun canım çocuklu kadının gezmesi bir yere kadar işte gelecek yıllarda telafi edersiniz

Maaşallah benim kuzum uykuyu sevmeye başladı. Şimdi böyle diyorum ya yarın hiç uyumazmış.
Mutfakta da düştüm 1 saat önce , dirseğim şişti. İnşallah yarın taşıyabilirim kuzumu

Çok geçmiş olsun canım nasıl dirseğin
Maşallah yavruna

Kesinlikle oyle ben surekli cikmayi koydum kafaya bugun de gole gidicez annelerle :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…