2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Test yapsana canım

Kanguru kullanan arkadaşlar S Sevimlipanduf kacinci ayda kullanılıyor ve nezamana kadar?
Biz de 20 küsur günlüktü evin içinde kullanmaya başladık şimdi dışarda da kullanıyoruz uzun süre kullanılıyor diye biliyorum. Biz boba 4g kullanıyoruz kayışları baya sağlam bel desteği filan da hiç rahatsız etmiyor o yüzden uzun süre kullanırım diye düşünüyorum

Gündüz bizde öyleyiz eşim tilki uykusunda yine diyo kucakta uyuyo yatağa koyduğum an hiç uyumamış gibi sipam bide gülücükler atiyo uyumadimki der gibi Ama maşallah gece uykumuz çok güzel belki gündüz düzgün uyulmadığı içindir ve ben her gece mutlaka sıcak su torbası koyup kundakta denmez ama muslin bezle çok gevşek kol kısmını sarıyorum yoksa elleri yüzünden uyumuyo o eller hiç rahat durmuyo dediğim gibi çok gevşek çıkarmak için uğraşınca yine çıkarıyo

A anneveoglusu arkadaşım sende kanguru kullanıyordun sanırım markası ne memnunmusun. Erkek bebekte sorun olabşlir deniyor ya kafam karıştı

Oh cok sukur sevindimmm

Kesinlikle oyle ben surekli cikmayi koydum kafaya bugun de gole gidicez annelerle :))
Canım sen tek çıktığında oto koltuğunu nereye sabitliyorsun. Bende kızımı arabama atıp gezdirmek istiyorum artık :)) daha cesaret edemedim tek çıkmaya ama bahar geldi artık durmayalım evde:)

Archpa Dido44 D defne1453 arkadslar sizin alerjiler kesinleşti sanırım ben 1 ay diyet yaptım degişiklik olmayınca dr diyeti bırak dedi ama cocuk hızursuz gece canı yanar gibi aglıyor sürekli poposu kızarık pişik gibi günde 5 6 kez kaka yapıyor yani belki normaldir ama ilk oğlumda alerji olunca korkuyorım siz diyet yapınca rahatladı mı kuzular süt diyeti yaptım bişey degişmedi bikaç gğn yumurts denedim o da aynı Allah korusun gluten falan olmason da onu da mı denesem bilemiyorum

Kim demiş Ya o 90 dk bir uykusu gelir bebeklerin diye hani ben bugün onu denemek istedim ama 9.40 da yataktan kalktık altını üstünü değiştirdim (rutin oluşturuyoruz diye her akşam bi de pijama takımı giydiriyorum :)) yatak odasında emzirdim salona geldik oynadık biraz kucağımda gezdi ben de tek elle işte ortalığı toparladım, yani 90 dk kuralına göre bu kızın 11.05 de uyuma sinyalleri vermesi gerek ama hani 20 geçiyor bi sinyal yok :)))

Test yapsana canım
aslında aklıma geldı ama vucut ısımı ölctum çok düşüktü gebelıkte 37lerde oluyor canım ondan yapmadım dün aksam epey de akıntım geldi yumurtlama gb normal renkte. sen adet oldun mu

Çok geçmiş olsun canım nasıl dirseğin
Maşallah yavruna
Maaşallah vallahi. Hep uyuyor maaşallah. Ohhh beee
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun. Dirseğim fena. 24 saat dolunca asıl ağrı başlayacak biliyorum. Allahtan daha kötü olmadı yoksa dirsek yani sakat kalırdım.

Süt ürünlerini kesince kolik devam etti ona da gaz ilacı kullanıyoruz ama sütlü bir şey yiyince mukuslu kaka vs.. hatta gecen gün peynir yedim doktorluk olduk

Süt ürünlerini kesince kolik devam etti ona da gaz ilacı kullanıyoruz ama sütlü bir şey yiyince mukuslu kaka vs.. hatta gecen gün peynir yedim doktorluk olduk
anladım canım bizim dışkıda sadece reduktan cıktı o da bezden de olabiliyormuş alerjide de diyette degişiklik olmayınca kestik tekrar bi test yaptıralım olmazsa

o bizim keçilerde islemiyor pek canim bu arada dogum günün kutlu olsun

anladım canım bizim dışkıda sadece reduktan cıktı o da bezden de olabiliyormuş alerjide de diyette degişiklik olmayınca kestik tekrar bi test yaptıralım olmazsa
Bezi baska markayla denedin mi
Bir de asitli birsey yedigin zaman poposu kizarik pisik oluyor domates veya salcali birsey yapma olasiligi cok yuksek

Nasıl bir sinyal bekliyorsun mesela :)
Ben bebeğin uyku saatlerini kaçırdığımı farkettim büyükle ilgilenmekten.
Esnediğinde uykuya geçmek geç kalmak demekmiş. Artık o son aşamaymış.
Yeni yeni çözüyorum bizimki sesler çıkarıyor uykusu gelince

Evet son asamayada gelindiginde uykuya dalma cok cok gec oluyor dalamiyor bizimki
Dun babasinin oksurugune bir uyandı aksam 2 ye kadar sinirinden uyumadi hanim
Parmaklarinda oynatiyorlar vallahi :)

Esnemiyor ki canım sadece ağlıyor benimki pusete koysam da ağlıyor beşiğinde de ağlıyor kucakta gezdiriyorum gene ağlıyor ama uykuya geçmiyor uyku müziği açtım 11 gibi pusete koydum emziğini de verdim ağzına ama uyumadı sallayım biraz bebek arabasını ileri geri yaptım gene durmadı ağladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…