2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar benim nerdeyse 60 gün oluyor ve hala kanamam bitmedi bugün doktora gidicem tabide bildiginiz adet sancısı gibi ağrı sancı cekiyorum acaba adet mi oldum bilmiyorum da benim gibi olan varmı aramızda

Kuzum benim bir hafta olacak diyet henüz hiçbir değişiklik yok.kusma, sulu rengi bozuk yeşil kaka devam.bizimde 5 6 kez oluyor ve hep gurultuyle yapıyor eskisi gibi değil hiç . Bazen kanda görüyorum. Dr bana sadece sut, fındık fıstık dedi ama ben üç gündür yumurtayı da ekledim ,bakım fark edecek mi diye.
Çarşamba günü Çocuk alerji uzmanına randevu aldım. Emmedigi için çok stres oluyorum bakalim o ne diyecek
Sizin ki belki laktoz intoleransidir , sende bir çocuk alerji uzmanına götür istersen için rahat eder. Birde alerji varsa ne kadar tedavi o kadar iyiymiş
Gluten diyeti de çok zor olur inşallah öyle birşey çıkmaz da ben doktor derse yapabilirim onu ancak .

çevremde gördüğüm kadarıyla kimi bir kaç ay sürüyor,kimi de bir kaç günde tekrar dönüyor.kızımı örnek göstereyim.ilk başlarda emme dkklarinda azalma, daha sonrada red etmme.uykuda veriyordum.oda gündüz uyusaydi emerdi uyymasaydi asla emmezdi. Ablam bana gelmişti halimi görünce çok kızdı hemen mama aldırdı.emmede bizim için bitmişti.

bizim de gazla birlikte gürültülü sulu kaka ama kan görmedim hiç zaten belli olmaz o da kusmasına da reflü dedi doktor ama bikaç gündür emerken acı ceker gibi inliyor kızıyor anlamadım götürcez alerji yada gastoentolojiye ama tahlillerde cıkar mı bilemiyorum

Bezi baska markayla denedin mi
Bir de asitli birsey yedigin zaman poposu kizarik pisik oluyor domates veya salcali birsey yapma olasiligi cok yuksek
denedim canım baska markada aynı kızarık popo, domates ekşili salata aklıma geldi bikaç gün yemiyim bakalım fark edecek mi

Kızlar benim nerdeyse 60 gün oluyor ve hala kanamam bitmedi bugün doktora gidicem tabide bildiginiz adet sancısı gibi ağrı sancı cekiyorum acaba adet mi oldum bilmiyorum da benim gibi olan varmı aramızda
Ben 42. Gün gitmiştim ve kanamam regl kanaması gibi devam ediyordu. Doktorum sezaryen doğumlarda 8 haftaya kadar sürebilir demişti kesilsin diye ilaç vermişti ben kullanmadım gerçi.. ama ondan 3-4gün sonra kendi durdu. Sezaryen olduysanız normal olabilir.

Merhaba kızlar. Solomombaby kanguru aldım. Kullanmadan önce makinada kısa programda yıkasam mı bilemedim. Kangurularınızı yıkıyor musunuz?

Dün akşam eşim iş yerinden terazi getirdi ama şey Ya bildiğiniz market terazisi hani fasulye pirinç tartılan terazilerden :)) bebişi tarttık tabi oturamadığı için yan bir şekilde yatırdık ayakları falan dışarı da kaldı 5.500 çıktı ne kadar doğru bilemiyorum da sağlık ocağına kontrole gidene kadar kalsın dedim her gün tartıcam sıpayı:))

Bizim sadece süte alerjimiz var onun dışında herseyi yedim dr tavsiyesi ile sıkıntı olmadı bide benim sıpa 3. Aya girdi düzeldi azıcık daha sabret canım gecicek

Bizim sadece süte alerjimiz var onun dışında herseyi yedim dr tavsiyesi ile sıkıntı olmadı bide benim sıpa 3. Aya girdi düzeldi azıcık daha sabret canım gecicek
inşallah canım çok sevindim pasanın düzelmesine inşallh 4. aya kadar hiçbir sıkıntısı kalmaz alerji zor büyük oğlumdan biliyorum o yüzden hiçbir bebek çocık yasasın istemem gecmiş olsunn tekrar size de

Ya ekranlarda olsun, çevrede olsun ,sosyal medyada olsun o kadar anne sutu reklamı yapıp mamayi kotuluyorlarki kesinlikle bu yüzden dolayi anne sutu diye diretiyorum ve hiç sağlıklı bi düşünce değil artık.
[/QUOTE]
Öyle canım mama da kötü birşey değil ama heryerde anne sutuyle ilgili şeyler görmek de üzüyor. Sanki eksiklik varmış gibi halbuki çok da seyapmamak lazım aslında benim eşim bir ay emmis emmemis hep mama kullanmışlar o da ucuz yurtdışindan gelenlermis. Ama eşimin maşallahi var sağlığı da yerinde kafasi da takir takir çalışır anne sütü aldigim halde bana o kadar yaramamış :)
Merhaba kızlar. Solomombaby kanguru aldım. Kullanmadan önce makinada kısa programda yıkasam mı bilemedim. Kangurularınızı yıkıyor musunuz?
Ben babalinbaby aldım 30 derece 600 devirde yıkadım canım bende sende yıla çünkü bebek iicine girince temas ediyor yüzü gözü bazen emziği degiyor

Canım sen tek çıktığında oto koltuğunu nereye sabitliyorsun. Bende kızımı arabama atıp gezdirmek istiyorum artık :)) daha cesaret edemedim tek çıkmaya ama bahar geldi artık durmayalım evde:)
Arka koltuga kuzum. On koltukta airbag ten dolayi koymayin uyarisi var zaten caprazima

Ben babalinbaby aldım 30 derece 600 devirde yıkadım canım bende sende yıla çünkü bebek iicine girince temas ediyor yüzü gözü bazen emziği degiyor

Tamam canım sağol. Aklıma takıldı yıkamam lazım. Ben de öyle yıkayayım o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…