2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kizlar nasilsiniz minikler nasillar?
Bayagidir giremedim, annem gitti iki cocuklu hayat Hayli aktif geciyor :)
Bugun kizim ilk asilarini oldu.60 cm 5730 gram olmus. Cok aglamadi neyse ki. Henuz ateside yok. 38 uzeri olursa fitil vermeyi dusunuyorum
Maşallah benim oğlum 3 aylık oldu neredeyse ebatları aynı kaç kilo doğdu yavrucak

Maşallah benim oğlum 3 aylık oldu neredeyse ebatları aynı kaç kilo doğdu yavrucak

Sen erken dogurdun ama :) 4100 dogdu 40+4 de iste cok kalinca yedikce yedi :)) sagol canim senin ogluna da masallah ♡ hic saci yok ya benim kizin kafasi sac dolu :)))

Evet sezeryan oldum

Sen erken dogurdun ama :) 4100 dogdu 40+4 de iste cok kalinca yedikce yedi :)) sagol canim senin ogluna da masallah ♡ hic saci yok ya benim kizin kafasi sac dolu :)))
Oyy teyzosu oğlum kel değil aşırı sari platin kel gibi duruyor evet 2400 doğdu 2050 gr düştü şimdi 6bucuk kilo canları sağolsun iyi olsunlarda şişgo zayıf farketmez

Sabah 9.30 dan beri benim kız sadece 1 saat uyudu o da ben başındayken yarım göz, artık uykusuzluktan çıldırıyor ama uyumuyor eşim 4te geldi 4 den 7 ye kadar dayanabildi, emzirdim karanlık odaya geldik tam bir saattir uyutmaya çalışıyorum gene uyumuyor şaşırdım artık ben ya napcağımı şaşırdım doktora götüreceğiz şimdi ne derdi var bu çocuğun diye

ay canım Allah yardımcın olsun gece saat bası uyanıyor bazen benimki o zaman bile ben gerginlikten yırgunluktan ölüyorum inşallah düzelir bir an evvel

Aynı yiz kuzum.. dışarı çıkarıyorum artık araba da uyuyor bir tabi durma mak koşuluyla

Benim kizim sabahtan beri toplamda.en kotu bir bucuk saat uyudu uyumuyor kafayi siyiricam o kadar saat ugrasiyorum 10 dk sonra kalkiyor ne yapmak lazim acemi annelere döndüm iyice cok caresiz birakti bu kiz beni cok

Aynı yiz kuzum.. dışarı çıkarıyorum artık araba da uyuyor bir tabi durma mak koşuluyla
Şimdi hava alalım diye koyduk bebek arabasına dışarı çıkardık hastane yürüme mesafesinde 10 dk falan yürüyerek hastaneye doğru gidelim dedik bebek arabasında uyudu, hoş doktora ne diycez uyumuyor bu bebek bi bakın mı diyeceğim kakasını yaptı, gazı olsa zaten benim bebek ıkınmaya bahane arıyor ıkınır bi şekilde belli eder, karnı tok altı temiz, neden direniyor bu kadar bilmiyorum

Benim kizim sabahtan beri toplamda.en kotu bir bucuk saat uyudu uyumuyor kafayi siyiricam o kadar saat ugrasiyorum 10 dk sonra kalkiyor ne yapmak lazim acemi annelere döndüm iyice cok caresiz birakti bu kiz beni cok
Oyle böyle değil ya 2,5 aylık olduk artık bişiyler duzene gireceğine gün geçtikçe daha kötü oluyor, kendimi kötü bir anne gibi hissediyorum sabrımı çok zorluyor, hamileyken grupta doğurmayı en çok isteyen kavuşmayı en çok bekleyen bendim kimsenin tavuğuna kış da demedim kimsenin bebesini eleştirmedim kınamadım hep dua ettim bebek karnıma düştüğünden beri, rabbim sınıyor işte :/

Zor oldu mu oluyor canım birde kesinlikle yalnızlıktan oluyor tahammül azalıyor herşey sarpa sarıyor kendini suçlama mükemmel anne yok

ay canım Allah yardımcın olsun gece saat bası uyanıyor bazen benimki o zaman bile ben gerginlikten yırgunluktan ölüyorum inşallah düzelir bir an evvel
Uyumasın İnan uyumasında değilim ama bağıra bağıra ağlıyor hadi oynayalım diyorum karşısında türlü şebeklik yapıyorum çıngıraklar vs ama hiç susmuyor bir bardak çay içirmedi puseti yemek masasına koyduk salla babam salla benim başım döndü artık :/

Zor oldu mu oluyor canım birde kesinlikle yalnızlıktan oluyor tahammül azalıyor herşey sarpa sarıyor kendini suçlama mükemmel anne yok
Çok üzülüyorum gözümün yaşı kurumuyor güneş ne kadar ağlıyorsa İnan bende o kadar ağlıyorum onunla bir, onu anlamaya çalışıyorum kimseye kulak asmadım benim kokumla uyusun dedim kucağa alıştırma diyenlere, insanlıktan çıktım geçen gün telefonu şarja takacağım diye su şişemi şarja takmaya çalışmışım eşim bakıyor sen napıyosun diye

Canim birak yatagina aglasin biraz. Bende ilkinde gik dedimi alirdim hep destekli uyuttum cunku aglamasini birak mizmizlanmasina izin vermedim. Simdi biraz mecburiyetten kizimi her istediginde alamadim agladiginda kosmadim, ve alisti. Gecen gunlerde gece 9,5 saat uyanmadi bende derin uyumusum kalkmadim. Mutlu anne = mutlu bebek. Biraz aglasin alisinca oda kendi kendine uyur sende rahatlarsin

S Sevimlipanduf kizlar kac saatir ayakta aalliyorum olmadi besige gectik icerisi karanlik yatakbasligin letleri yaniyor los ortamda ona ragmen uyumadi enson iki kasin ortasindan basina masaj gibi yaptim iki yapmayla uyudu bi deeneyin isterseniz cok bastirmadan hafif masaj yapin basina burnun uatunden iki kasin ordan alnina sakaklarina dogru

O taktigi biliyorum teyzemde kuzenime onu uygularmis benim kiza işlemiyor o taktik malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…