2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Denedim İnan bıraktım ağlasın dedim o kadar yoruldum ki artık morardı ağlamaktan sesi kısıldı Boğaz’ı acıdı öksürük kusma boğulacak diye korktum gene aldım

Bunu bilmiyordum canım deneyeceğim

O taktigi biliyorum teyzemde kuzenime onu uygularmis benim kiza işlemiyor o taktik malesef
Dogrudur halden anlarim canim kolaylikversin allah sinirimi cocuktan cikarmamak icin aglicak duruma geliyorum cok sinirli biri oldum sabir cekiyorum surekli bi doktorami gitmem gerekiyorki ota boka sinirleniyorum

kizlar biz 2 aylık olacağız nerdeyse ama daha asi olmadık.sağlık b.asi vermiyormus.kendimiz aşıyı alabilir miyiz acaba?
Saglik ocaginiza bir danisin isterseniz. Ben eczaneden alinip saglik ocaginda yaptirilabiliyor diye biliyorum.
Sicak gelmis olabilir mi canim acaba benim eltimin oglu da saatlerce durmadan agliordu kapiya cikinca duruyordu. Serin geldigi icin

Canım yaa kıyamam çok geçmiş olsun sizede

İyi aksamlar kizlar. Son 10gundur dogru duzgun emmiyor bizim kiz. 1 2dk icinde tepinmeler aglamalar vs. Cisli bezlerimizde cok cok azaldi. Onerisi olan

Saglik ocaginiza bir danisin isterseniz. Ben eczaneden alinip saglik ocaginda yaptirilabiliyor diye biliyorum.

Sicak gelmis olabilir mi canim acaba benim eltimin oglu da saatlerce durmadan agliordu kapiya cikinca duruyordu. Serin geldigi icin
Yok canım hava çok güzeldi evim de güneş aldığı için sabah 11den sonra kombiyi kapatıyordum aşırı bir sıcak yoktu evde de 23 dereceydi yanmadığı halde, yatarken açtık

haba kızlar. İlk ay kızım 500 gr almıştı. Bu ay da 400 gr almış. Benim gibi olan var mı? İlk ay doktor mama ver demişti ben de vermedim sütümü arttırırım diye uğraştım. Boşuna uğraşmışım. Annemle Kayınvaldem mama verme kilosu az olsun sonuçta almış diyorlar. Öyle aç kalan bebek olsa ağlar diyorlar. Boy ve kafa çevresi normal çıkıyor. İki aydır hemen hemen bi de süt alerjisi olabilir diye süt ve süt ürünleri yemiyorum.

Merhaba biz de aynı sıkıntıyı yaşadık ilk ay alması gereken kiloyu alamamış Dr mama takviye dedi 1 hafta sonrası kontrolde kilo aldı ben ilk olduğu için anlayamamışım çok huysuz değildi uyurdu belli saat ağlardı gaz zannettik yavrum meğer doymuyormuş memede çok kalırdı yerine yatırınca uyanırdı tekrar ama mama takviyesine başlayınca o huysuzluk da tamamen geçti. Önce emziriyorum sonra mama o da her öğünde değil gece hiç vermiyorum mesela.Benim stres ve yorgunluktan sütüm yetmedi ama şu an çok şükür toparladık ikimizde Dr demişse vermelisin. Süt alerjisi olan vardı grupta belirtileri var mu peki?

Kanda ve kakada süt alerjisi testi normal çıktı ama doktor hala devam et diyince devam ettim süt ve süt ürünleri yememeye. Bizim kız memede çok kalmaz öyle çok ağladığı da olmayınca yetiyor sandım. Hatta emzirip kaldırmazsam ağzından taşar. Gündüz iki kere kısa uyur. Gece de o yüzden uzun uyur. Gerçekten anlamadım. Ben de mAma aldım vericem artık en azından bu ay. Bu kutu bitene kadar. Geçen ay mama diyince ben de sağdığı sütleri verdim ama içmedi. Zorlamadım çoğu da ziyan oldu içmediğinden. Bakalım mama içecek mi?

kizlar biz 2 aylık olacağız nerdeyse ama daha asi olmadık.sağlık b.asi vermiyormus.kendimiz aşıyı alabilir miyiz acaba?
Biz kendimiz aldık canım maalesef gelmeyince. 1,5 aylık olmuştu bebeğim. Her eczanede yokmuş sanırım. Tanıdık bir eczane depodan getirtti. 65.tl di sanırım fiyatı da

ay canım ne demek mama verme dinleme sen kv anneni, tabiki ver mama zehir değil Ya neden mamalara böyle davranılıyor anlamadım gitti, yazık yavrucağına, maddi olarak zordur tek mama ile beslenmesi bebeğin anlayabiliyorum ama biraz anne sütü biraz mama takviyesi ile götür bi kaç ay toparlansın bebeğin iki ayda 900 gr çok az gerçekten :/

Merhaba canım. Benim kızım da ilk ay 450 gr aldı. Doktor mama takviyesi yap dedi. Bebeğimin hiç öyle ağlama uyumama vs huzursuzlukları yoktu. Ben de hep aynı şeyi düşündüm. Aç olsa ağlardı, huzursuz olurdu diye. Bir de doyunca kendisi bırakıyordu memeyi normal bir şekilde. Ben de ikinci ay sütümü aralarda hep sağdım. Ara ara sağdığım sütü verdim mama yerine. Bebeğim aynı şekilde doyunca bıraktı fazlasını içmedi hiç. Hatta bazen kandırarak veriyorum bitirene kadar. Kusup çıkartıyor fazlasını. Demek ki midesi o kadar alıyor. İkinci ayda da 650 gr almış. Normal dedi doktor bu sefer. Çok şükür sağlıklı. Önemli olan o.

Son düzenleme:
Evet canım sağolasın. Ben de duydum YouTube sildim. TRT çocuk uygulaması yükledim ondan izliyor şimdi sadece.
İnşallah ümit ettiğimiz gibi olur bahara daha güzel ve kolay olur her şey..

Biz de kullanıyoruz. Aynı hırıltı var burnunda. On gündür normal boş serumu 3 cc çekip buhar veriyorum bebeğime.

ya benim oğlan memeyla kavga ediyor dünden beri içmek istiyor ama çırpınıyor sinirleniuor cekiştiriyor falan neden ki gazdan mı dedim dr hep gazlıydı var mı benzer durum yasayan
Bazen bizimki de öyle yapıyor.
Bazen gazdan, bazen memeden az süt geldiği için bazen de tok olduğu için yapıyor. Deneye deneye bu sonuçlara ulaştım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…