2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canım peki biberonla ya da kaşıkla verince içiyor mu? Yani genel anlamda iştahı nasıl? Sorunu memeyle mi yoksa zaten pek içmek istemiyor mu?

Çok sık olmasa da esimde bazen o duyarsızlığı yapıyor bemde o zaman kendimi çaresiz hissediyorum biri ders çalıştırlmali biri emecek ağlar uyarmasam alışkanlık yapar benimkide

Kesinlikle katılıyorum yardımcı olmuyorsa eş ikinciyi yapma konusunda iyi düşünsünler

Kilo alimi nasıl canım?

Merhaba kızlar. Dün oğlum sünnet oldu. Oğlum 2 yaşında. Eşimle birlikte bakıyoruz. Erkek anneleri size tavsiyem hiç beklemeyin. Büyüdükçe zor oluyor.
Masallah maşallah paşaya damat olduğu günleri de göstersin inşallah rabbim

Çok doğru karar vermişsin canım ben 6.5 yaşında yaptırdım büyük oğlanı resmen travma geçirdi uzun süre pipi hassasiyeti yaşadı

Ben de aynısını yapıyorum sakinlesiyor gerçekten. Dua ederim tabiki. Seni çok iyi anlıyorum benim oğlum da üç yaşında. Allah bize de çocuklarımıza da kolaylık versin.

Hep bu nedenlerden dolayı benim de ilk oğlumda psikolojim bozuldu. Aman sadece anne sütü vereyim diye kendimi paraladim. Ama sonra ne oldu oğlumda alerji çıktı ve normal mama bile icemedi. Alerji maması içti bir buçuk yaşına kadar. Çok şükür ki bebeğin sağlıklı, iştahlı.. Mama ile büyüsün ne yapabilirsin anne sütünden rızkı o kadarsa. Dünyada bebeklerin en az yüzde ellisi mama ile buyuyordur. Bu anne sütü dayatması, hatta sadece anne sütü veren annelerin bunu kasila kasila anlatasi, diğer anneleri bir nevi kucumsemesi çok can sıkıcı ( Bu arada sözüm meclisten dışarı. Ben de oğluma sadece anne sütü veriyorum. Ama ne olacağını Allah bilir. İlk oğlumda da öyleyken ikinci ayda birden her şey degisti alerji maması içmeye başladı. Her şey kısmet yani )

Bir bebek durup dururken sebepsiz neden ağlar?
Dün çok zor bir akşamdı ve ilk defa bu denli oldu. Sakin oldum o da sakinleşti. Ama uzun sürdü..
Büyüme atağı denilen şey mi bu?
Yarın da Aşılar var

Canım peki biberonla ya da kaşıkla verince içiyor mu? Yani genel anlamda iştahı nasıl? Sorunu memeyle mi yoksa zaten pek içmek istemiyor mu?
Sağıp biberonla verdiğimde içiyor canım, kaşıkla ben beceremedim hep boynuna kaçtı döküldü, son bir haftaya kadar iyiydik aslında hatta 2 saatte bir emziriyorum Ya 2 saat bile dayanamıyordu meme istiyordu hemen ama şimdi ağlıyor ağlıyor memeye gelince kıvrılıyor bükülüyor balık gibi kayıyor elllerimden

Ayy sira bizde desene bizimki 3 yasinda daha yaptirtmadik sunnet dugunu yapicak dedesi ya 4 ya 5 te yaparlar diyorum belkide buyaz

Emzirme sıklığı nasıl uyandırıyor muydun? Ben bebelac Ar kullanılanıyorum kusma da olmuyor ar olmasına dikkat et başka markalarda da vardır

Duymadığını nerden anladin kuzum benimkide huzursuz ve cok aglayan bebek cunku

Ayni durumdayiz kuzum ya deli olcam bende 10gundur. Kilo da akmiyor evde tartiliyorum cisli bezlerde azaldi baya. Durmuyo hic sagmayada zamanim yok

Ayni durumdayiz kuzum ya deli olcam bende 10gundur. Kilo da akmiyor evde tartiliyorum cisli bezlerde azaldi baya. Durmuyo hic sagmayada zamanim yok
Biz yirmi besgunlukken kucakta kivrilmayla basladi canim simdi meme verdinmi kıvranmiyor agliyor sonuç biberon onunla guzel iciyordu simdi ayni seyleri bineronla yapiyor kivranip kafasiini ceviriyor agliyor

İnsan olarak hiçbirşey diyemem ama çocuk bakımı konusunda gereken desteği göremiyorum herşeyi tek yapsam ne oluyor demez

S Sevimlipanduf canım dün mesajlarını okuyunca aklıma geldi. Yıllar önce Annemlerin karşı komşusunun bebeğini istisnasız her akşam karanlıkla olsa pusetle sokağa indirirlerdi babası bir ileri bir geri sokakta uyuturdu:)
Ben o zaman evli bile değildim. Onlar neler çekti kimbilir:)

Canımıza okuyor valla babasının pestili çıkıyor işe gidiyor, benim nevrim dönüyor büyüdüğünde de zor bir çocuk olmasından korkuyorum hadi şimdi bu sureç zorlayıcı ama geçiyor bi şekilde haftaya 3. Ayımız bitecek bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…