2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Biz yirmi besgunlukken kucakta kivrilmayla basladi canim simdi meme verdinmi kıvranmiyor agliyor sonuç biberon onunla guzel iciyordu simdi ayni seyleri bineronla yapiyor kivranip kafasiini ceviriyor agliyor
Ee biz ne yapucaz peki boyle neden bi anda boyleler donemsel desem bitmiyor da anlamadim

Ayni durum 10gundur bende de varm anlamiyorum artik cisli bezimizde azaldi cok icmiyor agliyor kavga ediyor ciglik atiyir
dönemsel bişey olabilir büyüj oğlumda da yasamıştım benzerini ama o tek gögsümü emmek istemiyodu bunu çözemedim

Bu arada meme reddi yaşayan arkadaşlar kaşıkla vs... sut ya da mama veriyor musunuz...ben direniyorum vermiyorum ama kilo almayacak diye üzülüyorum. Vermeli miyim sizce... iki dk emiyor bırakıyor uykuda verince iki dk emiyor uyuyor... uff ufff

Benim bebegim de uyumuyor her saat basi uyaniyor. Cumartesi doktora gitmeyi plaiyorum. Idrar tahlili vs ne varsa yapsinlar. Ustune ustluk annemdenden de sacma sapan laflar isitiyorum. Biz uykuyu sevmiyorduk belki siz rahat buyudunuz buyuzden size zor geliyor diyor. Burda insanlar yazmis 5 saat 7 saat uyuyor diye. Demek ki normal olmayan birsey var

selam kızlar hiç takip edemedim dün burayı.Dün anneme gittim doğum gunuydu sabah eşim işe gıderken bıraktı bizi gece döndukk. dinlendim kızım da dün sabaah 3kez kakasnı yaptı rahatladı:) yegenım de hıc kıskançlık yapmadı cok uslu bır kız 3.5yasında. ama görumcemın kızı cok kıskanıyor annemde stres olur muyum dıye endişeliydim ama güzel geçti. Alya da yegenım gb olsa o yaşlarda 2.yi yapardım belkı. Anne faktörü farklı tabı her cocuk ıcın. Buarada kızım 3gündür taklıtlerımı yapıyor. Mesela dudaklarımı tıtrerıyorum demek istediğimi anlarsınız onu yapıyor:) sabah 7de memeye uyandı altına da yaptı alırken bana tukurukle o hareketı yapıyor hıc konusmadıgım halde oyun oynamaya calısıyor hangi ara bukadar büyüdü aaah ah.:)

Sut icimi azaldi canim istah yok bebegimde bakalim persembe tekrar gidicez kontrole ozaman ogrenecez nekadar almis
canık onceye nazaran nekadar azaldı. artık eskısı gb cok emmıcekler. çünkuçekım gücü arttı cokcekıp hemen doyuyorlar halıyle uzun surmeyecekmıs emmeler artık. günıcınde eskıye nazaran kızım da daha hızlı doyuyor cekımınden dolayı hemen ıcıyor eskıden ıctıgınden dahasını belkı de. yanı dr.lar bnu soyluyır

olabilie canım ben de bugün fark ettim bazen az süt gelince de yapıyor
kızlarbenm kızım daha kucukken hanı bebegı asıl doyuran son süt var ya daha beyaz ona gectıgınde hızlı cekmesı gerekıyordu ve okadar güçlü olmadıgı ıcın kasları,kızıyordu yavas gelıyor dıye süt ama sımdı o sorun gectı sonsütü cekebılıyor gectı o kızmaları da. kasları gelıstıkce gecıyor demıslrdı oyle de oldu

Evet çok akıllılar. Benim kız gaz çıkarıyor, utanmış gibi bakıyor. Ayyy ayşinar ne yaptın sen diyorum..... Gülüyor... Allahım yer misin yemez misin? Maaşallah bu nesile

Kızlar dün akşamdan beri bebeğim çok hapşırıyordu. Burnu dolmaya başladı. Hapşırdıkça akıyordu burnundan. Meme emerken de yavrum fıkır fıkır ses geliyordu burnundan rahat ememiyordu. Gece emzirmek için kaldırdığımda da iki kere kustu. Birkaç kere burun aspiratörü ile temizledim ama hala var içinde yada sürekli oluyor. Bir türlü uykuya da dalamıyordu rahat nefes alamadığından. Az önce kustu ama afedersiniz kusmuktan ziyade yapış yapış mukus gibi çok sıvı geldi. Acaba burnundan mı genzine aktı ki korktum Onu çıkarınca uykuya dalabildi. Eşime söyledim akşam gelirken serum fizyolojik getirecek. Onunla rahatlar mı acaba? Ateş yada huzursuzluk yok şükür.

Canım kusmuğunda koku varsa üşütmüş demek miş

Kizlar, bizim iki aylık aşıları olacaktı hemşire aradı bende süt alerjisi çıktı yarın doktora gidicez sıkıntı olur mu acaba dedim.
O zaman gelecek ay yaparız size dedi. Altıncı aya kadar yapılıyormuş
Aşıları aksatip yapıyoruz sorun olmaz inşallah

Benim bilgim yok canım bu konuda. Sen yine de araştır istersen. Genelde aşı karnesinde belirtiliyor hangi ayda hangi aşıları olacağı.

canım bence de dr.una sor. bana da ebe 1gün bıle gecmemelı aşılar onemlı demıstı

bu olabilir genellikle süt azalınca yapıyor sanki

korkma canım üşütünce ya kusarak yada dışkıyla balgamı atıyorlar ara ara benimkinin de kusmugunda olur balgam onu çıkarınca rahatlar çocık

Duymadığını nerden anladin kuzum benimkide huzursuz ve cok aglayan bebek cunku
Emziriyorum emerken uyuyordu ama yerine yatırınca gözünü hemen açıyordu akşamları ağlardı emzirirdim tekrar memede çok kalırdı ama süt az geliyormuş şimdi şükür 20 dk meme sonrasını emzirmiyorum doymazsa mama veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…