- 12 Temmuz 2018
- 5.030
- 5.210
- 118
Canim zor biliyorum ama icinede kurt dusurmek istemem iki aylik olduk halen daha ayni gecmiyor biberondan veriyorumEe biz ne yapucaz peki boyle neden bi anda boyleler donemsel desem bitmiyor da anlamadim
Canm biberonda goruyorumya ne ictiginicanık onceye nazaran nekadar azaldı. artık eskısı gb cok emmıcekler. çünkuçekım gücü arttı cokcekıp hemen doyuyorlar halıyle uzun surmeyecekmıs emmeler artık. günıcınde eskıye nazaran kızım da daha hızlı doyuyor cekımınden dolayı hemen ıcıyor eskıden ıctıgınden dahasını belkı de. yanı dr.lar bnu soyluyır
canım hıc korkma serum fizyolojının yapacagını bebeğin yapmış negüzel temizlenmiş.. serum fızyolojı burundwkı mukusu anında yumuşatarak burundan ya da genızden akmasını saglıyor hızla enjekte edıyorsun ya burna. sabah yaptım hatta kızıma okadar alışmış kı guluyor sonra tükürüyor birazını.bızımkının de serumla ağzıından gelıyor ben kendıme de denedım bırgun aman allahım direkt genzıme :) serum fızyolojı ıle rahat edersın hırıltı ancak öyle gecıyor bızdeKızlar dün akşamdan beri bebeğim çok hapşırıyordu. Burnu dolmaya başladı. Hapşırdıkça akıyordu burnundan. Meme emerken de yavrum fıkır fıkır ses geliyordu burnundan rahat ememiyordu. Gece emzirmek için kaldırdığımda da iki kere kustu. Birkaç kere burun aspiratörü ile temizledim ama hala var içinde yada sürekli oluyor. Bir türlü uykuya da dalamıyordu rahat nefes alamadığından. Az önce kustu ama afedersiniz kusmuktan ziyade yapış yapış mukus gibi çok sıvı geldi. Acaba burnundan mı genzine aktı ki korktumOnu çıkarınca uykuya dalabildi. Eşime söyledim akşam gelirken serum fizyolojik getirecek. Onunla rahatlar mı acaba? Ateş yada huzursuzluk yok şükür.
Ben çok yoruldum artık sağmaktan... artık sütte azaldı...azaldıkça stres yapıyorum stresle dahada azalıyor.. Gündüzleri hiç mama vermiyordum eskiden 1 öğün akşam 1 öğün gece veriyordum. Şimdi sanki sütten çok mama içiyor gibi.çok üzülüyorumCanim zor biliyorum ama icinede kurt dusurmek istemem iki aylik olduk halen daha ayni gecmiyor biberondan veriyorum
Ah bi anlasam. İsin kotusu aglamiyor acliktan bide valla ben aglicam yakinda emmeyen uyumayan bebekBu bebelerin derdi ne acaba... Ne kadar çok emmek istemeyen sipacik...
Bilsem.. cuma gunu kontrolumuz var bakalim doktor bisey dicek mi bu konuda. Gecti mi buyuk oglundaki pekidönemsel bişey olabilir büyüj oğlumda da yasamıştım benzerini ama o tek gögsümü emmek istemiyodu bunu çözemedim
Valla bugub biberon denedim almadi zorladim biraz icti 20 ml kadar kustu onuda kasikla denedim onu da almadiBu arada meme reddi yaşayan arkadaşlar kaşıkla vs... sut ya da mama veriyor musunuz...ben direniyorum vermiyorum ama kilo almayacak diye üzülüyorum. Vermeli miyim sizce... iki dk emiyor bırakıyor uykuda verince iki dk emiyor uyuyor... uff ufff
canım bence de dr.una sor. bana da ebe 1gün bıle gecmemelı aşılar onemlı demıstı
canım hıc korkma serum fizyolojının yapacagını bebeğin yapmış negüzel temizlenmiş.. serum fızyolojı burundwkı mukusu anında yumuşatarak burundan ya da genızden akmasını saglıyor hızla enjekte edıyorsun ya burna. sabah yaptım hatta kızıma okadar alışmış kı guluyor sonra tükürüyor birazını.bızımkının de serumla ağzıından gelıyor ben kendıme de denedım bırgun aman allahım direkt genzıme :) serum fızyolojı ıle rahat edersın hırıltı ancak öyle gecıyor bızde
Ben kaşık, fincan, şırınga denedim çok zor oluyor agluyor hep süt istediği gibi gelmediğinden. Bugün direniyoruz bibero vermemek için. Uykuya daldırıp emzirmeye çalıştım ama çok yorucu oldu ve öğün saati gecikti . Biraz böyle devam edip kilosu iyi olursa biberon vs vermemeye caliscanBu arada meme reddi yaşayan arkadaşlar kaşıkla vs... sut ya da mama veriyor musunuz...ben direniyorum vermiyorum ama kilo almayacak diye üzülüyorum. Vermeli miyim sizce... iki dk emiyor bırakıyor uykuda verince iki dk emiyor uyuyor... uff ufff
Benim bilgim yok canım bu konuda. Sen yine de araştır istersen. Genelde aşı karnesinde belirtiliyor hangi ayda hangi aşıları olacağı.
Kızlar haklısınız yarın sorucam doktora inşallah sikintiolmazcanım bence de dr.una sor. bana da ebe 1gün bıle gecmemelı aşılar onemlı demıstı
Bende direniyorum canım biberon vermeme konusunda 9 gun var sağlık ocağı boy kilo takibi diye 3. Ay kontrolümüze çağırmıştı o zaman bakacağızBen kaşık, fincan, şırınga denedim çok zor oluyor agluyor hep süt istediği gibi gelmediğinden. Bugün direniyoruz bibero vermemek için. Uykuya daldırıp emzirmeye çalıştım ama çok yorucu oldu ve öğün saati gecikti . Biraz böyle devam edip kilosu iyi olursa biberon vs vermemeye caliscan
Kızlar haklısınız yarın sorucam doktora inşallah sikintiolmaz
He bu arada biberon versem çok rahat 120cc falan içiyor ama emmek nasıl zor geliyor ona bi anlasam :/Ben kaşık, fincan, şırınga denedim çok zor oluyor agluyor hep süt istediği gibi gelmediğinden. Bugün direniyoruz bibero vermemek için. Uykuya daldırıp emzirmeye çalıştım ama çok yorucu oldu ve öğün saati gecikti . Biraz böyle devam edip kilosu iyi olursa biberon vs vermemeye caliscan
Kızlar haklısınız yarın sorucam doktora inşallah sikintiolmaz
Sabret kuzum insallah gececek bu gunler ben artik benimsedim sagmayi yeterki biberondan icsin suan pek biberonda begenmez oldu ben sagmaya raziyimBen çok yoruldum artık sağmaktan... artık sütte azaldı...azaldıkça stres yapıyorum stresle dahada azalıyor.. Gündüzleri hiç mama vermiyordum eskiden 1 öğün akşam 1 öğün gece veriyordum. Şimdi sanki sütten çok mama içiyor gibi.çok üzülüyorum
Sağol canım gerçekten o çıkınca uyuyabildi. Bebekler hasta olmasın ya çok üzülüyorumkorkma canım üşütünce ya kusarak yada dışkıyla balgamı atıyorlar ara ara benimkinin de kusmugunda olur balgam onu çıkarınca rahatlar çocık
Süt olsa bende razıyımda sütde yetmedikçe boşa uğraşıyorum gibi geliyor. Sonra 1 damla bile kardır deyip şükrediyorum ama psikolojik olarak yoruldum gerçekten sağlıkla atlatsaydık bu dönemleri. İnşallah senin bebeğinde içmeye başlar. Atak haftası falan olabilir mi iştah kesilebilirmiş o haftalarda.Sabret kuzum insallah gececek bu gunler ben artik benimsedim sagmayi yeterki biberondan icsin suan pek biberonda begenmez oldu ben sagmaya raziyim
Yaa ilk defa olunca korktum canım öyle görünce. Hala ara ara geliyor ağzından. Genzi akıyor sanırım öksürüp kusarak çıkartıyor ağzından mukusu. Serum fizyolojik de ilk defa yapıcam çok giderse filan bişey olur mu ayy tecrübesizlik ne zorcanım hıc korkma serum fizyolojının yapacagını bebeğin yapmış negüzel temizlenmiş.. serum fızyolojı burundwkı mukusu anında yumuşatarak burundan ya da genızden akmasını saglıyor hızla enjekte edıyorsun ya burna. sabah yaptım hatta kızıma okadar alışmış kı guluyor sonra tükürüyor birazını.bızımkının de serumla ağzıından gelıyor ben kendıme de denedım bırgun aman allahım direkt genzıme :) serum fızyolojı ıle rahat edersın hırıltı ancak öyle gecıyor bızde
bır tupu yarımşar olarak ıkı burna sıkıyorsun canım bn de cokkorkmustum hıcbsy olmuyor merak etme zamanla alıstım hemencık bıtıyor❤Yaa ilk defa olunca korktum canım öyle görünce. Hala ara ara geliyor ağzından. Genzi akıyor sanırım öksürüp kusarak çıkartıyor ağzından mukusu. Serum fizyolojik de ilk defa yapıcam çok giderse filan bişey olur mu ayy tecrübesizlik ne zor
yarım yarım verıyoruz canım burnun ıkı delıgıne de bir tüpü. bn cekıyorum hafıf sıvı halde gelıyorr aspiratore yumuşayan mukus. epey temızlenıyor. kullanma prespektüsünü okudun mu orda acıklıyorCanım serum fizyolojiyi enjekte ettikten sonra burun aspiratörüyle çekiyor musun? Ben de serum aldım bugun bi deneyeyim diyorum. Bir de ne kadarlık enjekte etmek lazım?
amin canım malesef konuşana kadar dertlerini anlamıyoruz tahminle bulmaya calışıyoruz o mu bu mu problem diyeSağol canım gerçekten o çıkınca uyuyabildi. Bebekler hasta olmasın ya çok üzülüyorum
o zaman ben farklı yönden kandırarak emzirmiştim gecti uzun sürmedi canım stres de yapmamak gerek aman emmiyor vs diye hemen hissediyorlar onlar da gergin ve stresli oluyorlar rahat ol gecer inş 2. 3. ay arası oluyor sanırım bu tarz seylerBilsem.. cuma gunu kontrolumuz var bakalim doktor bisey dicek mi bu konuda. Gecti mi buyuk oglundaki peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?