2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar bu ara herkes aynı dertten muzdarip benim oğlumda memede savaş veriyor ve en fazla 6 7 dakika emiyor doktora anlattım artık büyüdüler ve ihtiyaçları olan sütü 5 dakika içerisinde çekebilecek kabiliyetteler ve bu yorucu bir işlenmiş onlar için üstüne başa basa biberon kullanma dedi zaten kullanmıyorum dedim cünki artık kendini biliyor biberon onlar icin buyuk kolaylik ve bir anda memeden kesilir geri donduremezsin nasıl acı yerine tatlı tercih edilirse buda onlar için böyle bir durummuş aklınızda olsun kızlar artık herşeyin farkındalar savaştan vazgecmeyib

Sevgili anneler, hepsini olmasa da bazı yorumlarınızı okudum. Kendinize neden bu kadar stres ediyorsunuz mamayı, biberonu vs.. Bebeğinizin aç kalmasından iyidir değil mi mama vermek? Veya biberona alıştırmak? Başlarda ben de çok evham yapıyordum sütüm yetmiyordu, mama da verdim biberon da kullandım. Ondan sonra ne olacak dünyanın sonu değil ya dedim ve herşeyi oluruna bıraktım. Ve ciddi anlamda sütüm arttı, yeri geliyor fazlasını sağar hale geldim. Ki yetmiyordu mama verdiğim oluyordu. Kendinize bunu yapmayın. Siz stres yaptıkça bebeğinize de sütünüze de yansıyor. Mama gerekiyorsa verin, biberon gerekiyorsa verin. Sonuçta bir gün biberondan en iyi ihtimalle su içecekler. İyi düşünün iyi olsun

Ben normal serum aldım canım. Aynısı dediler. Şırıngayla cekicem o tüplerin miktarını da gördüm ona göre cekeyim o zaman. Peki bebeğini yatırarak mı yapıyorsun sen canım? Bazı videolarda bebeği lavoboya eğip yapmışlar bazısında yatırıp yapmışlar. Bebeğime zarar vermeden en iyi nasıl yapabilirim

Bende direniyorum canım biberon vermeme konusunda 9 gun var sağlık ocağı boy kilo takibi diye 3. Ay kontrolümüze çağırmıştı o zaman bakacağız
He bu arada biberon versem çok rahat 120cc falan içiyor ama emmek nasıl zor geliyor ona bi anlasam :/
Ben bugün yine vermek zorunda kaldım ya çok ağladı bana kalsa vermezdim yine ama eşim kızdı .sagip ver artık açlıktan ağlıyor diye. 110 cc sagdim 70 CC içti birazcık da emzirdim biberonu çekip arada . Sonra uyuya kaldı kendi kendine yavrucuk.
Sütü memeden almayıp biberondan niye alıyorlar bende anlamadım. Biberonu çekince azcik emiyor ama sonra yine ağlamaya başlıyor

İnsallah duzene girer uzuluyorum gercekten

Benimki de 1 haftadir emmiyor debeleniyor agkiyor kafa atiyor cekiyo itiyo. Biberonda almadi cisli bezlerde azaldi ne yapcam bilmiyorum

Canım haklısın ama ben kendimden örnek vereyim , sütüm çok geliyor çok şükür ama bebeğim emmiyor. Biberondan emiyor.Ama bunu da gittiğimiz hiçbir doktor onermedi. Memeyi bırakır diye. Eğer böyle denmiş olmasaydı bu kadar strese girmezdim. Emdiği kadar emer enmezse biberonla verirdim. Ama şimdi sürekli böyle şeyler duyunca çok sıkılıyorum. Çevremdekiler de emmeyi bırakacak bebeğin diyorlar daha iki aylik altı ayı doldurabilsek bir .Sonra ek gidayla bir şekilde idare ederdik.
Benimki de 1 haftadir emmiyor debeleniyor agkiyor kafa atiyor cekiyo itiyo. Biberonda almadi cisli bezlerde azaldi ne yapcam bilmiyorum
Sizin sebep ne olabilir acaba kuzum onu araştır inşallah geçicidir. Atak dönemlerinde oluyor diyorlar .bizim alerji diyetteyim ama hala duzelmedi. Bu emmeme durumları da çok oluyor böyle . Daha önce hiç duymamistim bem

Canım haklısın ama ben kendimden örnek vereyim , sütüm çok geliyor çok şükür ama bebeğim emmiyor. Biberondan emiyor.Ama bunu da gittiğimiz hiçbir doktor onermedi. Memeyi bırakır diye. Eğer böyle denmiş olmasaydı bu kadar strese girmezdim. Emdiği kadar emer enmezse biberonla verirdim. Ama şimdi sürekli böyle şeyler duyunca çok sıkılıyorum. Çevremdekiler de emmeyi bırakacak bebeğin diyorlar daha iki aylik altı ayı doldurabilsek bir .Sonra ek gidayla bir şekilde idare ederdik.
Sizin sebep ne olabilir acaba kuzum onu araştır inşallah geçicidir. Atak dönemlerinde oluyor diyorlar .bizim alerji diyetteyim ama hala duzelmedi. Bu emmeme durumları da çok oluyor böyle . Daha önce hiç duymamistim bem

ilk biz de serum aldık ama ablam sonra fızyolojı kullan dedı hast.de mumessıller bırakmıs onlara bana getırdı onla daha rahat ettıgımi dusundm ama bugun baktım bitmiş bugün serumla da yaptım aynı etkı oldu sankı şırıngayla cekıp yaptım anıden basıyorum ırkılmesı gerek bebegın agzından cıkıyor alyanın yumusayıp bırazını da yutuyor sanırım. ama az cek sırıngaya. ben emzırme yastıgına koyuyorum yatar vazıyette bası yastıkta oluyor önce gulduruyorum falan hemen akmaması lazım lavaboda yapmak ıcın bence kucukler daha. bı sure yumusatması lazım genızı oyuzden kafası hafıf dık yatar halde yapmanı öneririrm

paylastıgım vıdeoda süt tazyikli gelıyorsa sa bebek ememeyebılır kızar dıyor bazen kızıma oluyor bu. önce bıraz sagıp süt akısını normale dondurup denedn mı kzum

bazen düşünüyorum bukadar araştırma falan. eskiden atak haftası denen şey yokmuş. bilmezlermiş. tv le büyümüşüz yegenlerım de öyle. şükür bişeyimiz yok otizm genetık yatkınlık varsa oluyormuş zaten Allah esırgesın de. bukadar araştırma yapmaktan sıkıldım herşey ıcın. uyku düzeni için kolay oldu bana arastrmalarımın karşılıgını olumlu yönde gördum ama kasmak istemıyorum ben artık. gerekırse tvye baksın bıraz buyuynce az da olsa nebileyim asla ayagıma almam dıyorum ama kolum delı gb agrıyor azonce koydum hafıf tıtreşim yaptım daldı zaten her zaman bebegı farklı uyut dedı dr. emerek uyuyor ona alısması ayaktan daha mı kotu ya hep memede kalırsa dıye korkuyorum. şu6,7 ay gelse de odaya alıstrsak ama tek yoruldugum şey arastırma yapmak benım. herşeyı bilmek ıstemıyorum okumak ıstemiyorum sonra trıbe gırıyorum. tv otızme sebep olur u dıydugumdan bero kafayı yıcem kızım bınoktaya baksa acaba olabılır mı dıyorum en ıyısı kasmamak. bu sosyal medya keske artmasaydı bıkac sene oncesınde cocugum.olsun ısterdım

[QUOTE="bsebse, post:aftadir emmiyor debeleniyor agkiyor kafa atiyor cekiyo itiyo. Biberonda almadi cisli bezlerde azaldi ne yapcam bilmiyorum
[/QUOTE]
Sizin sebep ne olabilir acaba kuzum onu araştır istersen inşallah geçicidir. Atak dönemlerinde oluyor diyorlar .bizim alerji diyetteyim ama hala duzelmedi.

paylastıgım vıdeoda süt tazyikli gelıyorsa sa bebek ememeyebılır kızar dıyor bazen kızıma oluyor bu. önce bıraz sagıp süt akısını normale dondurup denedn mı kzum
Sağol bitanm paylaşımın için bunu da duymuştum ben böyle olur diye umut ediyordum ama bizim kanli kaka falan da geliyor alerjiden muhtemelen.bir ara sagdim bir kaç dk öncesinde hem rahat emsin hem de boğazına kaçmasın diye ama bir fark olmadı

Al benden o kadar canım . Öyle yoruldum ki. Birde tel elimden düşmüyor bu nedenle. Özellikle özel aşılar konusunda artık kabusum oldu .rahat bir anne olamadım. Bizim büyükler böyle yapsalardi kalabalık ailelerimiz olmazdı hehralde. Böyle bir çocuk ancak yetistiririm kendimi çökertirm diye düşünüyorum öyle mi zararlı böyle mi yararlı diye düşünüp bakmaktan

Biz düzeldik sanıyoruz ertesi gün felakete uyanıyoruz resmen bir gün iyi 1 hafta kötü
Kayınvalidem hergün bize geliyor ev işleri ondan soruluyor. Ben sadece çocuklarla ilgileniyorum. İkisini de sürekli takip halindeyim ihtiyaç ve isteklerini hemen karşılıyorum. Bu durumda krizleri önlüyor

Tamam canım çok sağol faydalı oldu bu bilgiler ❤ ben de bu serum bitince serum fizyolojik almayi düşünüyorum. O daha hijyenik gibi geldi gözüme, kullan at sonuçta

Valla bugub biberon denedim almadi zorladim biraz icti 20 ml kadar kustu onuda kasikla denedim onu da almadi
Bende direniyorum canım biberon vermeme konusunda 9 gun var sağlık ocağı boy kilo takibi diye 3. Ay kontrolümüze çağırmıştı o zaman bakacağız

Kızlar meme reddi için ten Temasını arttırmak lazım mış. Bebek bezi ile kalıyor annede üst kısmın kıyafetini çıkartıyor. Çarşaf yada battaniye altına girip biraz zaman geçirin bebek size dokunsun oynasın deniyor. Ben soğuktan korktuğum için onu denemedim fakat artık evde atletle dolaşıyorum emzirirkende çıkartıyorum oda hem emiyor hemde her yerime dokunuyor emme süresi biraz daha uzadı. Bide debelendiği zaman kaldırıp gazını çıkartıyorum sonra birdaha emmeye devam ediyoruz. Eskisi kadar çok emmiyor ama yine red döneminden daha fazla emiyor.

Canım haklısın, doktorlar öyle diyordur tabi ki ancak bebeğinin doyması daha önemli. Gönül tabi ki göğüsten emsin ister, hem anne-bebek bağlanması için hem de daha kolay. Ancak olmuyorsa olmuyordur ben artık bu fikri benimsedim. Stres yapmak sadece sütü ve bebeği etkiliyor bence. O yüzden rahat ol, varsın biberona alışsın ne olacak ki. Ben bebeğime uzun zamandır gerektiğinde biberon veriyorum göğsümü de emiyor. Öyle reddetme gibi bir durum olmadı. Bebekten bebeğe değişir tabi o yüzden doktorların dediği de her bebek için geçerli olacak diye birşey yok. Çalışan bir anne misin bilmiyorum ama çalışmaya başlayınca her türlü biberondan içecek maalesef bebişlerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…