2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Cnim benim akşam bir kaç saat emmeyince zaten sutum çok az 25cc içi diyorum onuda doke saça veriyorum içmiyor.mamaya baslatcaktim biraz daha sabretmek istiyorum.en azından su 4ay atlatsak bile yeterdi.

Doğru söylüyorsun kuzum ya işte sorun orda valla rahat olamıyoruz çoğumuz bende öyle annelik işte bebegimiz için fazla endişeleniyor iz, belki dediğin gibi stres yapmasak daha kolay çözülür herşey
Ben serbest çalışıyorum . Bir yaşına kadar bebise bakicam inşallah. Haklısın valla o kadar biberon falan vermeyin diyorlar da vermek zorunda olan veya ise dönen anneler ne yapsın.
Sürekli karşıma çıkıyor birde yok süt verin, biberon vermeyin diye. Hicbirsey bilmemek en güzeli aslinda :)

Biz de bugün meme reddi yaşıyoruz :///
Sabahtan beri doğru düzgün emmedi.
Memeye gelince ağlıyor.
İnsallah yarına düzelir.

Kayınvalidem hergün bize geliyor ev işleri ondan soruluyor. Ben sadece çocuklarla ilgileniyorum. İkisini de sürekli takip halindeyim ihtiyaç ve isteklerini hemen karşılıyorum. Bu durumda krizleri önlüyor
Kayınvalidem iki haftaya bi gelip oturup tüm sülalesini anlatıp çekip gidiyor oturduğu yerden kalkmıyor =) seninki anne olmuş artık benimki kaynana

Bugün bizde emmedik memeyi görünce çığlık atiyo resmen sakinlestiriyorum veriyorum içini çeke çeke istemiyorum işte der gibi 2 - 3 çekip bırakıyo dudağını büzüyo boncuk boncuk gözlerime bakip agliyo ben o dudak büzüşe dayanamıyorum sağdım verdim 2. Sagisimda sütümde çok az geldi mecbur mama verdim ne oluyo anlamadim gitti

Merhaba hanımlar
Bebeklerin uyku düzeninde şaşma varmı bu aralar iki gündür oğlum sabah bir saat uyuyor öğleden sonra uyku yok akşam üstü 18.00-19.30 arası uyuyor tekrar 21.00 de yatıp 22.00 de kalkıyor 23.00 ye tekrar yatıyor gecede 3 saat arayla kalkıyor bu normal mi büyük oğlum gündüz sabah 2 öğleden sonra 2 saat rahat uyurdu
hic dinlenemiyorum

Geçmiş olsun kuzuya narin çicek gibi hemen havalardan etkileniyorlar kusarken balgamda çıkmıştır rahatlamış kuzu uyumuş annesi

bugün biraz huysuzdu kızım atak haftasına giriyoruz uykuya dalmada zorlandı belkı de kaka dandır. sabah 7de yapmıstı bdha yine yapmaya calıstı çok ıkındı sonra yapınca rahatladı neyse aksam 7de yattı 9da uyandı hemen emzırdım karanlkta konsmadan sesszce yıne uyudu hala uyuyor baya erken yattı bugun ben de dınlendim eşimle ama bakalm busabah kacta kalkcak umarm gecenın bıyarısı uyanmaz

Canım Canım uyku düzeni karma karışıktı gazdan dolayı şükürler olsun gaz bitti ama ablası grip bulaştırdı şuan bilemiyorum ben genelde not alarak düzen tutturmaya çalışıyorum yarından itibaren yine not almaya başlayacağım şuan tespit ettiğim akşam 9 sabah 9 uyuyor her 3 4 saatte emerek 9 da kalkıyor 11 gibi yatıyor sonra gündüz karışık çünkü ablası uyandırıyor yarın yazınca paylaşırım

Kızım akşam 7 sabah 7 uyurdu canım

Kızım akşam 7 sabah
7 uyurdu canım
oh neguzel kızın duzenlıymıss kuzum. ayy bizimki ılkkez 7de uyudu gece uykusuna. 9du hep uykusu bugun boyle oldu 12de uyandı emzırdım yattı yıneben de anca yatıyorum. baklım bısonrakı memeden sonra uyuyabılcek mi. guzel bı dınlendım ama eşim hasret kaldı kızımıza. 2gündür. dün anneme 10da gelebildi uyuyordu bugünoyle iş cıkısı dısardaydı özel dersi. Eeve geldı 7buçukta alya uyuyordu. 2gundur tek bakıyorum cocuga iyi alıştı neyse bu özlemle yarın gelınce baya sever oynar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…