2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Okudum canım çok mantıklı geldi. Evde yapılanı kendim dozunu ayarlayamam ama normal serum almak daha mantıklı gibi duruyor bu durumda. En azından daha uygun fiyatı
Instagramda bir doktor uygulamalı göstermişti burun temizlemeyi. Enjektore 4 cc normal serum çekti, 2 birine 2 birine olacak şekilde kullandı canim.

Hiç belli olmuyor canım bizimki. İki gün gündüz sabah 2, öğleden sonra 2-3 saat uyuyor ama tabi bir kerede değil. Sonra üçüncü gün 5-10 dakikalık aralarla uyuyup uyanıyor. Akşam uzun uykusuna 8 gibi yatıyor. 4-5 saat uyanmıyor daha sonra da 2-3 saatte bir kalkıyor.
Büyüdükçe her şeyleri değişiyor.

İnşaallah uyanmaz canım .

Alya günde kaç kez kaka yapıyor canım? Çok mu yapıyor bezi dolduracak kadar ya da az az.
Hani masaallah güzel emiyor sütun de bol ya ondan soruyorum. Bizim emme azaldı bugün de meme reddi vardı. Acaba doyuyor mu diye kakadan anlamaya çalışıyorum .

Kayınvalidem iki haftaya bi gelip oturup tüm sülalesini anlatıp çekip gidiyor oturduğu yerden kalkmıyor =) seninki anne olmuş artık benimki kaynana
Benimki de alt katimda surekli cikmsz ama ciktiginda ayni senin kaynana...sulaleden,dugununden,sevdigi ama evlenemedigi adamdqn konusup konusup gidiyor

Kacinci hafta atagi oluyor kuzum simdi? Bir dr dogumdan mi sayiyorsun dogmasi gerekenden mi? Ben de dün ayni seyi yasadim 19.30 da yatti ben kisa bir sekerleme olacagini sanmstm gece uykusuna dondurmus megerse uyanmadi. az once acti gözlruni cin gibi

canım valla dogumdan itibaren se tam atak degılse atak degıl bence dogumla alakalı olması gereken sure ıle degıl. bızımkı de yıne memeye kalktı 2de bıde demn e cok emınce asırı gaz oldu hanfendıye gaz masajı yapıyorm 10dkdır baya cıkardı allahtan.ama oda bayakaranlık asla konusmuyorum bakmıyorum uykusu acılmasn dye o aguluyor 2dede yaptı aynını yatırdım besıktr uyudu sımdıde ole yapcam:)

zaten düzeni yoktu dün iyice sasyı 3ten 11 e ksdar hiç uyumadı gece de saat bası uyandı zaten büyük de 7de atakta bayılcam resmen ne zaman uzun uyuycak bu çocuk sersem gibiyim

zaten düzeni yoktu dün iyice sasyı 3ten 11 e ksdar hiç uyumadı gece de saat bası uyandı zaten büyük de 7de atakta bayılcam resmen ne zaman uzun uyuycak bu çocuk sersem gibiyim
Gece 3 den beri bende nöbetteydim bu gece :/ uyumuyor uyumuyor uyumayan bebe yapmışım, halbuki hamileyken 15 saat uyuyordum bebe karnımdayken uykuya doydu herhalde :))

Kuzum merak ettim esinle ayni odadami yatiyorsunuz ayri odalardaMi bizimki uykusuz kalacam diye baska odada yatiyorda

Kasikla icmeyi bilmiyorlar agzin kenarindan akip gidiyor canim istersen dene belki seninki icer ben biberon veriyorum bu gidisle hic emziremicem
Cocugu dogdugundan beri biberon veriyorum tam memeyi emmeyi ogrendi bir hafta emzirdim
Sonrada meme reddi oldu

Benimki de 5 de gozleri bi acti uykulari bitmis sesler cikariyor etrafina bakiniyor ben de senin gibi hic muhatap olmadım kendisiyle sadece emzigini verdim uyudu cok sukur :)

Kuzum merak ettim esinle ayni odadami yatiyorsunuz ayri odalardaMi bizimki uykusuz kalacam diye baska odada yatiyorda
Benimki de baska odada yatiyor. Bizim gibi birilerinin daha olmasi rahatlatti beni biz anormal degiliz diye

Benimki de baska odada yatiyor. Bizim gibi birilerinin daha olmasi rahatlatti beni biz anormal degiliz diye
Yok bacim yatmiyor adam uykum icine ettiniz diyor birkac kere yatti tovbe etti gitti gecen gun yemek yapacam bak diyorum ustume yatir diyo o sirada yatiyor oluyor esim koltukta orda aglar oturda omzuna yatir diyorum gaz cikarma pozisyonunda bura yatiracaksan yatir yatirMicaksan bakmam diyo bende sinir oldum cocugu kucaklayip yayakodasina gectim zikkim yesin yattik uyuduk oglumla kalkmis kendisi kofte kizartip yemis yatti yerden kalkmaya erinirsen boyle olur iste ;-)

Benimki de alt katimda surekli cikmsz ama ciktiginda ayni senin kaynana...sulaleden,dugununden,sevdigi ama evlenemedigi adamdqn konusup konusup gidiyor
Evlenemedi cok sevmis demekki baksana halen daha çikmamis icinden

Ayni odadayız canım ama eşimin uykusu çok ağırdır hiç uyanmaz ki bi kere ben bebek kucağımda koltukta emzirdim yatak odasında eşim de yatakta uyuyor beni duymuyor defalarca seslendim yanımda su şişesi vardı onu fırlattım oyle kalktı düşün artık:))

Bizimki de kacanlardan ,bir defa geldi ama sabahı salonda etti , iyice kanka moduna girdik böylece
İyi bari tek ben değilmişim benim kızımın gece uykusu da düzenli, ağlamazda. Zaten ağlasada duymuyor niye kaçıyor anlamadım. Ben bazen sabaha karşı uyanırda uyumazsa götürüp yanına atıveriyorum. Mecbur bakıyor

Benimki de 5 de gozleri bi acti uykulari bitmis sesler cikariyor etrafina bakiniyor ben de senin gibi hic muhatap olmadım kendisiyle sadece emzigini verdim uyudu cok sukur :)
tontiş yaaa iyi senınkı emzık alıyor benımkı almıyor koydum tam dalcak gazı geldı aldım kac dk masaj yaptım cıkardık sonra alt aldık koydum besıgı 3,5dk salladm anca daldı azonce kalktı yıne kaka yapyı ya 7de uyuyunca da cokkaka yaptı cok beslenıp sımdı bn uyutmak ıstemıyorum sanırım ama fena uykum vr bnm:)

Bizimki de kacanlardan ,bir defa geldi ama sabahı salonda etti , iyice kanka moduna girdik böylece
Biz daha beteriz kirkimiz cikali bi kirk gundaha oldu birlikte olmadik aklim fikrim hep vakit bulup uyumakta cocuk gozunu kapattimi hemen yataga girip yatiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…