2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
hay masallah keske kizinda oyle olaaydi saatlerce kimseyi duymadan uyusaydi sise iyi fikir adam neye ugradigini sasirmistir

Valla hiç anlamadım bende kuzum ya aç kalıyo gibime geliyor kiloda artmsdi oyle cuma kontrol ve aşılar var bakalım

hay masallah keske kizinda oyle olaaydi saatlerce kimseyi duymadan uyusaydi sise iyi fikir adam neye ugradigini sasirmistir
Hemen sıçradı valla :) bi de bazen sabahları şey diyor bu gece sende iyi uyudun he falan diyor kesin o gece de en az 4-5 kez kalkmışımdır :)

Şaol kuzum

Benimki de alt katimda surekli cikmsz ama ciktiginda ayni senin kaynana...sulaleden,dugununden,sevdigi ama evlenemedigi adamdqn konusup konusup gidiyor
Alt katımda olsa katlanamazdım şükür 500 metre aramız ama ben gitmem o da gelemez

Gene veremlik bir gun gece 3 ten beri uyumadık huysuzluk tavan ve hala uyumak istemeyen bi çift göz var karşımda şimdiden Yorgun’um nasıl akşam olacak bilmiyorum

İnsan olarak hiçbirşey diyemem ama çocuk bakımı konusunda gereken desteği göremiyorum herşeyi tek yapsam ne oluyor demez
İşlerine geliyor aglamayan çocuğa meme yok derler talep et sonuçta iki çocuklu anneyiz etten kemikteniz tek onlarin canı yok
Benimkide talep etmezsem mutlu yaşar ama o mutluluk mumkun değil tek başına ona kusura bakmasın

Allah için benim eşimden de şikayetim yok sadece arada çok keyfine düşkün oluyor ama ben müdahale ediyorum

Gene veremlik bir gun gece 3 ten beri uyumadık huysuzluk tavan ve hala uyumak istemeyen bi çift göz var karşımda şimdiden Yorgun’um nasıl akşam olacak bilmiyorum
Bizdede durumlar aynı bide ben çok hastayım düşün.dün gece resmen cinnet gecirecektim. inşa bu hastalık oğluma bulaşmak zaten daha önce bu yüzden yoğun bakimlik olduk.

Maşallah kuzuna canım parça parçada gündüz uykusu var bizimde vardı son 3 gündür yok akşam 18.00 enkadar gözler açık gece benimkide 3 saatte bir kalkıyor gece uykusu saat 22.00 gibi başlıyor

Bizdede durumlar aynı bide ben çok hastayım düşün.dün gece resmen cinnet gecirecektim. inşa bu hastalık oğluma bulaşmak zaten daha önce bu yüzden yoğun bakimlik olduk.
Canım ağzını burnunu tülbentle bağla elini sık sık yika inşallah geçmez pasama

En iyisini yapmışsın ya çocuğa bakacak ya yemek hazırlayacak hiçbirsey yapamazsa kahvaltı hazırlayacak
Robot değiliz sonuçta

Bebek arabasına koydum 2 karış evin içinde gezdiriyorum küçük hanımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…