2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Tamam canım maşallah kuzuya benimki kaçta yatarsa yatsın ezan ile kıpirdaniyor 7 gibi uyanıyor

Gunaydin kizlar
CANIM AZRAMM gecmis olsun canim
Bu bebeklerin uykusuna ne oluyor bi cins cikti bizim ocak bebekleri ,kimi uyumaz kimi meme istemez
Benimki kombo yalnız hem uyumıycam hem emmicem ne halt ederseniz edin diyor resmen inatçı sıpa :)

Gene veremlik bir gun gece 3 ten beri uyumadık huysuzluk tavan ve hala uyumak istemeyen bi çift göz var karşımda şimdiden Yorgun’um nasıl akşam olacak bilmiyorum
Dün bende öyley dim hatta gece eşime sinir oldum yardımcı olmuyorsun sen ne yapıyorsun vs diye çünkü gün boyu çok yipratmisti mahvolmustum ben aglamistim vs gözlerim hiç açılmiyordu. Bide geçe onla kavga ettik daha da Agladim uykusuz kaldım sinir minir kalmadı

Bizdede durumlar aynı bide ben çok hastayım düşün.dün gece resmen cinnet gecirecektim. inşa bu hastalık oğluma bulaşmak zaten daha önce bu yüzden yoğun bakimlik olduk.
Aman Allah korusun deme öyle canım benim. Senin kızının adı mi Azra? Kimse Yok mu sen iyileşirken yardım edebil çek

Ah canim ya sakin olmaya calis zor olsada anne ne kadar huysuzsa bebekte huysuzlaniyor malesef 3 aylik oldu mu seninki o dönem cok tehlikeli bebekler memeyi birakmaya cok meyilli

biz yine uyumuşuz ama bdha 7de yatırmıcam kızımı eşim göremıyor dersı dısardaykenböyle sevemıyor 9 ıdeal bıde boyle daha sık memeye kalkıyor F Fobia

Ah canim ya sakin olmaya calis zor olsada anne ne kadar huysuzsa bebekte huysuzlaniyor malesef 3 aylik oldu mu seninki o dönem cok tehlikeli bebekler memeyi birakmaya cok meyilli
Doğru diyorsun canim da bazen olmuyor işte bazı şeyleri sindiremiosun. Yok yaa nerdee daha 57 günlüğü z biz de

Bu erkeklere ne oluyor pazar akşamı da biz gerildik anlamıyorum biraz halden anlasalar catlarlar mi
Fazla takılma derim öyle böyle baba olmayı öğrenecekler benimki tecrübeli sözde o bile rahatını bozmayı istemiyor bazen

Yorgunum kuzum su anlik durum aynı. Siz nasılsınız benimki de 7 de uyanır en az 2 saat uyumaz her gün
Bu saat oldu yok bir gözü açık bir gözü kapalı sabah uykusu böylece yalan oldu abimiz gelir şimdi öğle yemeğine

Gunaydin kizlar
CANIM AZRAMM gecmis olsun canim
Bu bebeklerin uykusuna ne oluyor bi cins cikti bizim ocak bebekleri ,kimi uyumaz kimi meme istemez
Sagol cnim.Hiç sorma , ben hasta olmasaydım gerisi önemli değil tek korkum bebege bulaşması inşa bulasmaz
A anneveoglusu cnim maske takiyorum umarım sıkıntısız bu hast.atlatirim

Aman Allah korusun deme öyle canım benim. Senin kızının adı mi Azra? Kimse Yok mu sen iyileşirken yardım edebil çek
Aynen Cnim Allah korusun,daha 15gunlukken bebegim zature geçirdi,gelen misafirlerden kapti şuan çok korkuyirum .Evet cnim kızımın adı Azra seninkide Azra galiba isimleriyle buyusunler inşa

Geçmiş olsun kuzuya narin çicek gibi hemen havalardan etkileniyorlar kusarken balgamda çıkmıştır rahatlamış kuzu uyumuş annesi
Evet canım çok hassaslar ne kadar korusak da etkileniyor minnoşlar. Dün serum fizyolojik ile temizledim burnunu güzelce rahatladı kuzum

Bebeklerin rutinleri değişebiliyor canım. Bizimkinin hemen hemen aynı devam ediyor yaklaşık 3 haftadır. Öncesinde daha farklıydı. Zamanla daha da düzene girer sanırım. Kolaylıklar diliyorum sana

Kızlar neden müsade edıyorsunuz eşlerinizin gitmesine ben asla boyle bısey yapsa musade etmem onlar calısıyot ama onlar ıcın hıcbısey degısmedı kızmın uykusu daha duzenlenmedıgı zmanlarda esımle uyumasını bekleyıp odaya gecıyorduk ve beraber kalkıyorduk yani suan alya huysuzlk yapsa uyumasa ve esım ayrı yerde yatsa ızın vermem. yapmaz zaten gece yorgunlktan horladı durttum gıt salona dıye kızıp..gıtmedı ama buna ızın vermeyın sadece sız yoruluyorsunuz tavız vermeyın ya ılk deneyım bde tecrubesızız

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…