- 26 Eylül 2010
- 17.555
- 32.863
- 798
Mama takviyesi de alıyor normalde ama hiç bütün gün mama almışlığı olmadı. Alabildiği kadar anne sütü alsın istiyorum zaten az çünkü. Yani bakmada, korumada sıkıbtı yok hiç ama eşimle baş başa yaptığımız her şeyi ve özgür olabilmeyi özledim.Durumuna cok uzuldum canimana bak annelik icgudun tatil yapip bebeginin mama icmesine bile izin vermiyor sen bu sureci atlatmissin ama farkinda degilsin birgun bebegin annenlerde kalsin ertesigun sen almaya gidersin mama
İcmesine bile goz yummayan birisi olarak bence kendine haksizlik yapma esinde durumlar nasıl mesela benim esimde arada ben dedim sana bi uc bes sene gezip tozalim diye al simdi otur sen evde ben geziyim diye soyler bazende cocuga oglum simdiye kadar neredeydin guZel pasam diye sever hem kabullenememislik var Hem gec kalinmisligin pismanligi garip tavirlarda
Eşim çok fazla göremedi aslında şu anda da ailemin yanındayım ama o çok yardımcı ve izin ver mutlu olalım her şey çok güzel olacak diyor. Bir de bu dünyaya çocuk getireceksem zaten seninle yapmalıydım, biz bunu en iyi şekilde başarırız gibi şeyler söylüyor. Aslında o benden çok istemiyordu ama şu an hiç br şikaueti yok, gece o da kalkıyor, bazen gidip yanına yatıyor çok huzursuz olursa...