2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Mama denedin mi cnm acaba sütü mü içmiyor

Ben anlamiyorum cocuklari bizimki sut icmiyor ya gecedir agliyo biberon verince meme emmez biberon emmeZ bardakla verecem artik :-( niye yapiyor onuda anlamadim
canım acı yada baharatlı bişeyler yiyor musun sütün tadını mı begenmiyor ki bu arada sarımsak bebegin iştahını acarmış anne sütünün tadını güzelleştiriyır diye okumuştum bol serbetli tatlı yemeyi de dene

bıberon cok tazıyıklı akıtıyorsa kızıyor olabılır canım:/

Geçmiş olsun canım. Biz de oyleydik doktorumuz buhar verdi. Onu yaptık bir hafta. Normal serumu 3 cc çekip buhar makinasıyla buhar yaptık . Hem burun tıkanıklığına iyi geldi hem de cigerlere inmesini engelledi.
Cnim çok sağol.benimde en korktuğum şey cigerlere inmesi çünkü biz bunu bikere yaşadık.hava olarak ne kullaniyirdun günde kaç defa hava veriyordun

Dün akşam aniden gözü kızardı kuzumun. 3 defa suyla yıkadım hafifledi. Eşim adanayı birbirine kattı. Çık panikti. Beni titreme tuttu. Bir uzman bulunmaz mı koca şehirde yuhh!
Annelik zormuş vesselam. Hele ilk olunca daha zor galiba.
Şu an iyi hamdolsun. Bu hafta çok zordu kızlar. Aşılar, gözü. Allah beterinden korusun. Yavrumun canı çok yandı bu hafta

Ahh canım yaa geçmiş olsun. Şimdi iyi olmasına sevindim bebişin. Aşıdan mı olmuş başka bir şey mi

Benim bebeğim de bu ay 650 gr aldı. Doktorum normal demişti canım

Ay bilmiyorum ki bu grupta geneli 1 ve üstü kilo alıyor ben nerde yanlış yapıyorum diye düşündüm

Artık zaten gittikçe azalmayacak mı kilo alışları her ay 1-1,5 kilo alamaz ki bi de hareketleniyorlar artık uyku sureleri de kısalıyor Pamuk Panda ,

Yaa bilmiyorum ebe normal dedi ama çoğunluk 1 kilo ve üstü almış canım. Ona üzüldüM

Canım yediklerinden içtiklerinden sütünün tadı değişmiş olabilir mi

Geçmiş olsun canım. Bizim Yalova’da da nöbetçi çocuk doktory yok maalesef

Geçmiş olsun kuzum

Kaynatiyormusun emzigi Kaynatiyorsan ondan olmustur eger kaynatiyorsan yeni emzik al cunku emzikler kaynatilmaz kaynamis suyun icinde bekletilir
Aynen kaynatmıyorum ama kaynar sirkeli su içinde bir saat bekletiyorum sonra sürekli suyu değiştiriyorum kokusu gitsin diye

Bende anlamıyorum n doktor gaz diyor ama anlamadım
Bizede gazdedi ama emzik emiyor eskidende gaz denildi meme emmez biberon emerdi ben sastim artik biberona razi geldim tek icse ama icmiyor aksam oluyo biz hala icmiyoru acliktan emzik emiyor normalde tokken ögururdu emzikten simdi yirmi dort saat agzinda ve emzik izi cikiyor

Olamaz canim mamada denedim hadi degisti ongun oldu tadi hicmi yerine gelmedi hem tad degisecek asiri baharatli acili vs yemiyorum sogan bile cok az yok denecek kadar keza tursuda oyle

Aksama kadar yediklerim
Tatli cayi bile asiri sekerli iciyorum az sekerli icerdim arttirdim tatliyi cok yiyorum ayriica aci baharat sogan vs yemiyorum yersemde cok cok cok az sogan salatada oda yesil sogan birde sarimsagi aksine tadini bozdunu duymustum

Aynen kaynatmıyorum ama kaynar sirkeli su içinde bir saat bekletiyorum sonra sürekli suyu değiştiriyorum kokusu gitsin diye
1saat cok fazla benm aldıgım avent emzıklerın kullanma kılavuzunda 5,10dk dıyor okadar bekletırsen aşınır ,rengı fln gıder tabı kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…