Mama denedin mi cnm acaba sütü mü içmiyorHaklisin takilmicak gibi degil bizimki bu gidisle kilo verecek icmiyo dovecem
Artik be derdi varsa cocuk sut icmiyo ya gecedir ictigi bu saate 6 olcek 180 cc yani milletinki bikerede icer bizimki 12 saate icebildi oda kavga dovus emzik veriyorum emiyor hemen cikarip biberon iki cekio agliyo tekrar emzik tekrar biberon gercekten cok yoruldum
sagol canım ya bi bakayım farkında olmadan kusıyor bazen korkuyorumAynen oyle kiyamiyor.. bebelac in kuzum ilac degil bakabilirsin. Midede kivamini arttirip sunger gibi cekiomis ve kusmasini onluyomus
canım acı yada baharatlı bişeyler yiyor musun sütün tadını mı begenmiyor ki bu arada sarımsak bebegin iştahını acarmış anne sütünün tadını güzelleştiriyır diye okumuştum bol serbetli tatlı yemeyi de deneBen anlamiyorum cocuklari bizimki sut icmiyor ya gecedir agliyo biberon verince meme emmez biberon emmeZ bardakla verecem artik :-( niye yapiyor onuda anlamadim
bıberon cok tazıyıklı akıtıyorsa kızıyor olabılır canım:/Haklisin takilmicak gibi degil bizimki bu gidisle kilo verecek icmiyo dovecem
Artik be derdi varsa cocuk sut icmiyo ya gecedir ictigi bu saate 6 olcek 180 cc yani milletinki bikerede icer bizimki 12 saate icebildi oda kavga dovus emzik veriyorum emiyor hemen cikarip biberon iki cekio agliyo tekrar emzik tekrar biberon gercekten cok yoruldum
Cnim çok sağol.benimde en korktuğum şey cigerlere inmesi çünkü biz bunu bikere yaşadık.hava olarak ne kullaniyirdun günde kaç defa hava veriyordunGeçmiş olsun canım. Biz de oyleydik doktorumuz buhar verdi. Onu yaptık bir hafta. Normal serumu 3 cc çekip buhar makinasıyla buhar yaptık . Hem burun tıkanıklığına iyi geldi hem de cigerlere inmesini engelledi.
Dün akşam aniden gözü kızardı kuzumun. 3 defa suyla yıkadım hafifledi. Eşim adanayı birbirine kattı. Çık panikti. Beni titreme tuttu. Bir uzman bulunmaz mı koca şehirde yuhh!
Annelik zormuş vesselam. Hele ilk olunca daha zor galiba.
Şu an iyi hamdolsun. Bu hafta çok zordu kızlar. Aşılar, gözü. Allah beterinden korusun. Yavrumun canı çok yandı bu hafta
Benim bebeğim de bu ay 650 gr aldı. Doktorum normal demişti canım
Artık zaten gittikçe azalmayacak mı kilo alışları her ay 1-1,5 kilo alamaz ki bi de hareketleniyorlar artık uyku sureleri de kısalıyorPamuk Panda ,
Haklisin takilmicak gibi degil bizimki bu gidisle kilo verecek icmiyo dovecem
Dün akşam aniden gözü kızardı kuzumun. 3 defa suyla yıkadım hafifledi. Eşim adanayı birbirine kattı. Çık panikti. Beni titreme tuttu. Bir uzman bulunmaz mı koca şehirde yuhh!
Şu an iyi hamdolsun. Bu hafta çok zordu kızlar. Aşılar, gözü. Allah beterinden korusun. Yavrumun canı çok yandı bu hafta
Bende anlamıyorum n doktor gaz diyor ama anlamadımBen anlamiyorum cocuklari bizimki sut icmiyor ya gecedir agliyo biberon verince meme emmez biberon emmeZ bardakla verecem artik :-( niye yapiyor onuda anlamadim
Geçmiş olsun kuzumDün akşam aniden gözü kızardı kuzumun. 3 defa suyla yıkadım hafifledi. Eşim adanayı birbirine kattı. Çık panikti. Beni titreme tuttu. Bir uzman bulunmaz mı koca şehirde yuhh!
Kaynatiyormusun emzigi Kaynatiyorsan ondan olmustur eger kaynatiyorsan yeni emzik al cunku emzikler kaynatilmaz kaynamis suyun icinde bekletilirGünlük emdiği emzik canım
Aynen kaynatmıyorum ama kaynar sirkeli su içinde bir saat bekletiyorum sonra sürekli suyu değiştiriyorum kokusu gitsin diyeKaynatiyormusun emzigi Kaynatiyorsan ondan olmustur eger kaynatiyorsan yeni emzik al cunku emzikler kaynatilmaz kaynamis suyun icinde bekletilir
Bizede gazdedi ama emzik emiyor eskidende gaz denildi meme emmez biberon emerdi ben sastim artik biberona razi geldim tek icse ama icmiyor aksam oluyo biz hala icmiyoru acliktan emzik emiyor normalde tokken ögururdu emzikten simdi yirmi dort saat agzinda ve emzik izi cikiyorBende anlamıyorum n doktor gaz diyor ama anlamadım
Olamaz canim mamada denedim hadi degisti ongun oldu tadi hicmi yerine gelmedi hem tad degisecek asiri baharatli acili vs yemiyorum sogan bile cok az yok denecek kadar keza tursuda oyleAy bilmiyorum ki bu grupta geneli 1 ve üstü kilo alıyor ben nerde yanlış yapıyorum diye düşündüm
Yaa bilmiyorum ebe normal dedi ama çoğunluk 1 kilo ve üstü almış canım. Ona üzüldüM
Canım yediklerinden içtiklerinden sütünün tadı değişmiş olabilir mi
Geçmiş olsun canım. Bizim Yalova’da da nöbetçi çocuk doktory yok maalesef
Herzaman ictigi biberon hatta az geliyor diye icmiyorsa diye iki num uc taktim ama nafilebıberon cok tazıyıklı akıtıyorsa kızıyor olabılır canım:/
Aksama kadar yediklerimcanım acı yada baharatlı bişeyler yiyor musun sütün tadını mı begenmiyor ki bu arada sarımsak bebegin iştahını acarmış anne sütünün tadını güzelleştiriyır diye okumuştum bol serbetli tatlı yemeyi de dene
Mamada icmiyor malesef kakasini yapamiyor acaba bagirsaklar dolu oyuzdenmi istahi yok bilemedimMama denedin mi cnm acaba sütü mü içmiyor
iştahlı bebek süt olsun mama olsun hiç fark etmeden içer.sözün kısası istahsiz bebek çok zor büyütmek.bide hasta olunca yemede yanında yatMamada icmiyor malesef kakasini yapamiyor acaba bagirsaklar dolu oyuzdenmi istahi yok bilemedim
1saat cok fazla benm aldıgım avent emzıklerın kullanma kılavuzunda 5,10dk dıyor okadar bekletırsen aşınır ,rengı fln gıder tabı kuzumAynen kaynatmıyorum ama kaynar sirkeli su içinde bir saat bekletiyorum sonra sürekli suyu değiştiriyorum kokusu gitsin diye
Aman temiz olsun da rengi gitsin sorun değil :)) 6 Aydan sonra bıraktırıcam zaten1saat cok fazla benm aldıgım avent emzıklerın kullanma kılavuzunda 5,10dk dıyor okadar bekletırsen aşınır ,rengı fln gıder tabı kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?