2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Tam sipa ayni bizimkide ellerini oyle yapip etrafa saskin saskin bakiyor isirasin geliyor ne tatlilar allahim bugunler gececek hic laf soz dinlemicekler aglayasim geliyor zaman su gibi geciyor
Sıpaki hemde nasıl. O eller yokmu onlarla heryeri keşfetmeye çalışıyo bu arada kendini beni heyerimiz yırtık icinde tırnakları çok çabuk uzuyo

Braktim artik kaynatma islerini sagma makinasinin biri kaynanaktan bozuldu yeni aldigim kaynatmayin sicak suyla yikayin kaynamis buda bekletin diyor
Bırakma steril etme işini ya kaynatacan ya da sterilizatöre girecek. Bize dr demişki içinde süt barındıran beslenme gereçleri risklidir mikroorganizma üremesi açısından.
İlk kızımda 15 ay biberon kullandım 15 ay steril ettim.
Süt pompası gereçleri kaynatınca bozuluyor evet ama makine bozmuyor ben hep koyuyorum
Kaynar suda bekletmek malesef steril etmiyor

Dun asidan bütün gün uyuklayan çocuk bugün saat 10.00 dan beri toplamda 1 bucuk saat uyumamistir. Dunden beri ellerini agzina goturmeye calisiyor gene mi buyume atagi acaba

Dun asidan bütün gün uyuklayan çocuk bugün saat 10.00 dan beri toplamda 1 bucuk saat uyumamistir. Dunden beri ellerini agzina goturmeye calisiyor gene mi buyume atagi acaba
Bizimki de dünden beri öyle, banyo ettirdik dün dört gibi uyuması 9 u buldu. Sabah da defalarca kalktı durdu normalde uyusa iki saat uyuyordu en azından. Şimdi sabah sekizden beri bir saat uyumadı belki. Uyuyor uyanıyor kısa süre sonra

Bizimkide 11den beri bir saat uyumadi artik basima agri girdi hala uyanik attim besigine yatiyor kendi kendi dalsa o da yok inat

anladım canım inşallah düzelir emer iştahla stres yapmamaya calış anlıyorlar çünkü

Bugün benden mutlusu yoktur sanırım oğluşum 9 günde 300 gr almış kabus gibi geçen o ilk 1.5 ay doktorunda katkısiyla resmen psikolojim bozulmuştu sütüm yaramıyo sütüm az saglikocagindaki dr da senin sutum yeter mama verme deyince mamayı kestim açmi aceba korkusunu atamamıştım ama demekki sutum yetiyomus içim çok rahatladı

Kızlar bebeğim bu hafta 2. ayını doldurucak. 2 gündür yeşil kaka yapıyor. Üşütme mi normal mi ki? Önceden de günde 1 kez az yapıyordu. Fazla emdiğinde olabilir normal diye biliyorum ama şimdi 2 gündür sürekli yeşil yapıyor. Böyle bir durum yaşayan var mı?

Bizimkide 11den beri bir saat uyumadi artik basima agri girdi hala uyanik attim besigine yatiyor kendi kendi dalsa o da yok inat
Aynisi ya aynisi gozler kizarik oyle duruyor :/

Benim bebegimin de hep yesil ya sadece sabahlari sari oluyor :/

Biz uzunca bi sure yesil kaka yaptik annemler üşütmüş dedi kac kez dr gittim eger atesi yoksa kakada mukus yoksa usutme degil senin yediklerin etkiliyordur dedi geçmek bilmeyince benim ısrarım yüzünden inek sutu alerjisinden suphelendi ama test doğru cevap vermez daha küçük dedi benim oğlumun ciddi gaz ve ıkınma sorunu var di ıkınma geçince kaka rengide duzeldi dünde ishal için gaita testi verdik vermişken alerjiyede bakalim dedi alerjisi çıkmadı

Biz de memlekete geldik sağlık ocağından aradılar 1.ay aşısı geldi sayılı imiş o da gidene kadar kalmazmış çok saçma sistem zaten geç kaldı 1 aylıkken gittik yok denildi

Gün içinde fazla emdiği için olabilir belki. Benimkinde üşütme mi dicem ama ateşi yok. Fazla huzursuzluğu yok. Bakteriyel bir durum mu var bilemedim:/
Pazartesi aksami 2 aylik kontrolu var soracagim unutmazsam. Yazarim bakalim dr ne diyecek

Biz de memlekete geldik sağlık ocağından aradılar 1.ay aşısı geldi sayılı imiş o da gidene kadar kalmazmış çok saçma sistem zaten geç kaldı 1 aylıkken gittik yok denildi
Öyle şey mi olur ya ben anlamıyorum doğan çocukların takibini aşısını yapmak bu kadar mı zor yani Sayılı ne demek??kaç bebek varsa o ay 1. Ayını dolduracak o kadar gönderilir.. Resmen 3. Dünya ülkesine çevirdiler memleketi

arkadaşımın bebegınde süt alerjısı vardı bır hafta 10gun hep yesılmıs kakası. 1,2gunnormal bence benım kzıım dabır kez yemyesıl yapmıstı. üşüttüğü içindi bazen yedıklerımz de rengını etkıleyebılıyor. yeşil yapraklı sebze vb. devam ederse aksatmamanı öneririm muayeneyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…