2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

2 gündür fazla ıkınıyor benimki de. Henüz doktora gitmedik ama sağol içim rahatladı biraz.

Alerji testi yatırmadım daha bakalım uzarsa yaptırırım ben de.

İyi akşamlar kızlarrr lactamil ve imom latte kullanan Varmı bu ikisi vitamin desteği anladığım kadarıyla. Sütün kalitesini arttırıyormuş. Lactamilinde ayrıca çayı varmış sütü arttırıyormuş

Ben dün çayını aldım poşet çay şeklinde içinde çeşitli bitkiler ve vitamin var artış oldu gibi dün akşam içtim ilk gece yatmadan sağdığımda normalden fazla çıktı. Günde 2 tane içiyorum. Hatta şimdi demledim bir tane:))

Ben kullanıyorum imom latteyi doğumdan beri. Karma bir hap zaten neredeyse tüm vitaminleri içeriyor ama ben özellikle omega 3 için kullanıyorum.

Merhaba kızlar uzun süredir yoktum. Farkedildi mi bilmem hemoroitten operasyon geçirdim, iyileşme çbasındayım. İznim bitti rapor aldım uzatabildiğlm kadar uzatmaya çalışıyorum bakalım. Oğluşlarım gayet iyi çok şükür, uyum sağladık galiba yeni hayatımıza. Sizler nasılsınız ne var ne yok?

Ayy hadi inşallah canım ya bende alayım o zaman tadı iyi mi? Bide her emzirme sonrası sağıyormusun sütünü

Canım geçmiş olsun iyisindir inşallah valla ben süt arttırmak uğraşıp beceremiyorum onunla uğraşıyorum. Bebeğim ikinci ayında 600 gr almış onu dert ettim de. Bide akşamları sütüm yetmiyor. Böyle bi kısır döngü işte anne olmaya çalışıyorum

Canım bebeğinin kilo alımı nasıl acaba doktor mu önerdi kendin mi bulup aldın
Hamileyken doktor gebeler için olan imom u önermişti, içinden bi kağıt çıkmıştı arkasında latte nin reklamı vardı. Ordan aklımda kaldı, doğumdan 2 hafta sonra kullanmaya başladım. 1 ayda tam 1 kilo almıştı etkisi var mı bilmiyorum ama kaybedecek bişey yok bence o yüzden kullanılmalı :) grupta doktor onerisiyle alanlar da vardi ama oyle hatirliyorum

Anladım canım bende alayım önüme gelen herşeyi deniyorum
Bende öyleyim canım ne duysam ne bulsam yiyip içiyorum ama yinede mama veriyorum yetmiyor .. öğleden sonra içersen akşama faydası olabilir belki ... 4 -5saat sonra göğsüm taş gibi olmuştu son zamanlarda o kadar dolmuyordu hiç inşallah faydası olur sanada

ben de dün sıparıs verdım latteyı canım emzıren anneler ıcın olan versıyonu. ıstah actı mı sende o ya da kılo yaptı mı. ben kendım de kilo almak ıstıyorum eskı kıloma donuyorum gıtgıde. gercı ıstahım var ama emzırırken cok kalorı harcadıgım ıcın verıyorım bn de

gecmiş olsun canım oğlanların alışmasına da sevindim darısı bşzr venim dr haftaya cuma izin bitiyor inşallah rapor bulabilirim

Gözün aydın canım çok iyi kilo alımı maşallah

Anladım canım bende alayım. Hamilelik ve öncesinde çok dinç bir insandım akşam yatar sabah 7 de kendim kalkardım. Şimdi hiç enerjim yok sürekli yorgunum ve sanki uyku yetmiyor gibi. O yüzden de denemek istiyorum.

Komedi ya gülsem mi ağlasam mı ben hiç sabırlı biri değilimdir. Herşey için olursa olur olmazsa olmaz mantıgındaydım. Ama kızımdan sonra sabrım çoştu ısrarla süt için herşeyi deniyorum kendime şaşıyorum

Yani benim istahim hep acikti simdi de acik :)) kilo aliyorum canm ama pek etkisi yok sanirim hapın. 1 ay kullan bakalm farkedecek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…