Biz uzunca bi sure yesil kaka yaptik annemler üşütmüş dedi kac kez dr gittim eger atesi yoksa kakada mukus yoksa usutme degil senin yediklerin etkiliyordur dedi geçmek bilmeyince benim ısrarım yüzünden inek sutu alerjisinden suphelendi ama test doğru cevap vermez daha küçük dedi benim oğlumun ciddi gaz ve ıkınma sorunu var di ıkınma geçince kaka rengide duzeldi dünde ishal için gaita testi verdik vermişken alerjiyede bakalim dedi alerjisi çıkmadı
Alerji testi yatırmadım daha bakalım uzarsa yaptırırım ben de.arkadaşımın bebegınde süt alerjısı vardı bır hafta 10gun hep yesılmıs kakası. 1,2gunnormal bence benım kzıım dabır kez yemyesıl yapmıstı. üşüttüğü içindi bazen yedıklerımz de rengını etkıleyebılıyor. yeşil yapraklı sebze vb. devam ederse aksatmamanı öneririm muayeneyi
Canım ordaki sağlık ocağına misafir olarak gidip yaptırabilirsiniz varsa yaparlarBiz de memlekete geldik sağlık ocağından aradılar 1.ay aşısı geldi sayılı imiş o da gidene kadar kalmazmış çok saçma sistem zaten geç kaldı 1 aylıkken gittik yok denildi
Ben cikarmadim daha gece cikartinca kan icinde kaliyor yuzuSıpaki hemde nasıl. O eller yokmu onlarla heryeri keşfetmeye çalışıyo bu arada kendini beni heyerimiz yırtık icinde tırnakları çok çabuk uzuyo
Ben dün çayını aldım poşet çay şeklinde içinde çeşitli bitkiler ve vitamin var artış oldu gibi dün akşam içtim ilk gece yatmadan sağdığımda normalden fazla çıktı. Günde 2 tane içiyorum. Hatta şimdi demledim bir tane:))İyi akşamlar kızlarrr lactamil ve imom latte kullanan Varmı bu ikisi vitamin desteği anladığım kadarıyla. Sütün kalitesini arttırıyormuş. Lactamilinde ayrıca çayı varmış sütü arttırıyormuş
Ben kullanıyorum imom latteyi doğumdan beri. Karma bir hap zaten neredeyse tüm vitaminleri içeriyor ama ben özellikle omega 3 için kullanıyorum.İyi akşamlar kızlarrr lactamil ve imom latte kullanan Varmı bu ikisi vitamin desteği anladığım kadarıyla. Sütün kalitesini arttırıyormuş. Lactamilinde ayrıca çayı varmış sütü arttırıyormuş
Ben dün çayını aldım poşet çay şeklinde içinde çeşitli bitkiler ve vitamin var artış oldu gibi dün akşam içtim ilk gece yatmadan sağdığımda normalden fazla çıktı. Günde 2 tane içiyorum. Hatta şimdi demledim bir tane:))
Canım bebeğinin kilo alımı nasıl acaba doktor mu önerdi kendin mi bulup aldınBen kullanıyorum imom latteyi doğumdan beri. Karma bir hap zaten neredeyse tüm vitaminleri içeriyor ama ben özellikle omega 3 için kullanıyorum.
Ben şekersiz içebiliyorum kuşburnu falan var içinde kötü değil bence.. bizde emzirme yok canım hep sağıyorum ben maalesefAyy hadi inşallah canım ya bende alayım o zamantadı iyi mi? Bide her emzirme sonrası sağıyormusun sütünü
Merhaba kızlaruzun süredir yoktum. Farkedildi mi bilmem hemoroitten operasyon geçirdim, iyileşme çbasındayım. İznim bitti rapor aldım uzatabildiğlm kadar uzatmaya çalışıyorum bakalım. Oğluşlarım gayet iyi çok şükür, uyum sağladık galiba yeni hayatımıza. Sizler nasılsınız ne var ne yok?
Anladım canım bende alayım önüme gelen herşeyi deniyorumBen şekersiz içebiliyorum kuşburnu falan var içinde kötü değil bence.. bizde emzirme yok canım hep sağıyorum ben maalesef
Hamileyken doktor gebeler için olan imom u önermişti, içinden bi kağıt çıkmıştı arkasında latte nin reklamı vardı. Ordan aklımda kaldı, doğumdan 2 hafta sonra kullanmaya başladım. 1 ayda tam 1 kilo almıştı etkisi var mı bilmiyorum ama kaybedecek bişey yok bence o yüzden kullanılmalı :) grupta doktor onerisiyle alanlar da vardi ama oyle hatirliyorumCanım bebeğinin kilo alımı nasıl acaba doktor mu önerdi kendin mi bulup aldın
Bende öyleyim canım ne duysam ne bulsam yiyip içiyorum ama yinede mama veriyorum yetmiyor ..Anladım canım bende alayım önüme gelen herşeyi deniyorum
Canım ordaki sağlık ocağına misafir olarak gidip yaptırabilirsiniz varsa yaparlar
ben de dün sıparıs verdım latteyı canım emzıren anneler ıcın olan versıyonu. ıstah actı mı sende o ya da kılo yaptı mı. ben kendım de kilo almak ıstıyorum eskı kıloma donuyorum gıtgıde. gercı ıstahım var ama emzırırken cok kalorı harcadıgım ıcın verıyorım bn deHamileyken doktor gebeler için olan imom u önermişti, içinden bi kağıt çıkmıştı arkasında latte nin reklamı vardı. Ordan aklımda kaldı, doğumdan 2 hafta sonra kullanmaya başladım. 1 ayda tam 1 kilo almıştı etkisi var mı bilmiyorum ama kaybedecek bişey yok bence o yüzden kullanılmalı :) grupta doktor onerisiyle alanlar da vardi ama oyle hatirliyorum
gecmiş olsun canım oğlanların alışmasına da sevindim darısı bşzr venim dr haftaya cuma izin bitiyor inşallah rapor bulabilirimMerhaba kızlaruzun süredir yoktum. Farkedildi mi bilmem hemoroitten operasyon geçirdim, iyileşme çbasındayım. İznim bitti rapor aldım uzatabildiğlm kadar uzatmaya çalışıyorum bakalım. Oğluşlarım gayet iyi çok şükür, uyum sağladık galiba yeni hayatımıza. Sizler nasılsınız ne var ne yok?
Bugün benden mutlusu yoktur sanırım oğluşum 9 günde 300 gr almış kabus gibi geçen o ilk 1.5 ay doktorunda katkısiyla resmen psikolojim bozulmuştu sütüm yaramıyo sütüm az saglikocagindaki dr da senin sutum yeter mama verme deyince mamayı kestim açmi aceba korkusunu atamamıştım ama demekki sutum yetiyomus içim çok rahatladı
Hamileyken doktor gebeler için olan imom u önermişti, içinden bi kağıt çıkmıştı arkasında latte nin reklamı vardı. Ordan aklımda kaldı, doğumdan 2 hafta sonra kullanmaya başladım. 1 ayda tam 1 kilo almıştı etkisi var mı bilmiyorum ama kaybedecek bişey yok bence o yüzden kullanılmalı :) grupta doktor onerisiyle alanlar da vardi ama oyle hatirliyorum
Bende öyleyim canım ne duysam ne bulsam yiyip içiyorum ama yinede mama veriyorum yetmiyor ..öğleden sonra içersen akşama faydası olabilir belki ... 4 -5saat sonra göğsüm taş gibi olmuştu son zamanlarda o kadar dolmuyordu hiç inşallah faydası olur sanada
Yani benim istahim hep acikti simdi de acik :)) kilo aliyorum canm ama pek etkisi yok sanirim hapın. 1 ay kullan bakalm farkedecek miben de dün sıparıs verdım latteyı canım emzıren anneler ıcın olan versıyonu. ıstah actı mı sende o ya da kılo yaptı mı. ben kendım de kilo almak ıstıyorum eskı kıloma donuyorum gıtgıde. gercı ıstahım var ama emzırırken cok kalorı harcadıgım ıcın verıyorım bn de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?