Gecer canım evi biraz havalandir cok sıcak yapma ortam kuruysa burnu sık sık dolarcanım ya çok korktum okadar dolmuskı anlaamadım hala daha hırıltı cıkıyor bazen cok da cekıyorum akıyor heseferınde gecer degılmı
Bak bu doğru bi çocuğa en çok annesinin nazari değer tecrübeyle sabit ben nezaman büyük oğlum icin içimden bu ara iyi desem gecesinde acillik oluyoruz bu arada seni dolduruşa getirmek istemem ama gerçekten esin tam sopalık sana böyle davranmasına lütfen izin verme eminim burda birçok kişi eşiyle sorunlar yaşamıştır bende dahil bak sende evlat buyutuyorsun nasıl emek verip uykusuz bitap duruyosun senide bir ana doğurdu sende değerlisin lütfen buna bir çözüm bul birbirimizi tanımıyoruz ama 1 senedir her anınızı paylaşıyoruz az cok fikir sahibiyiz birbirimizle alakalı ben bir kadın olarak sana bu şekilde davranilmasina cok üzüldüm lütfen izin verme konuşmuyorsa seninle konuşmasın gidip yalvarma artık değiştiğini ona göster kimse vazgeçilmez degildirYok kiz burdakilerden degil bende birsorun var ben nezaman birsey soylesem basima is geliyor benim biriyle konusmuslugum yokki esimden dolayi tek dertlesebildim kisi sizsiniz oyuzden dedim ayrica baska konulardada oyle esinle aran nasil duzeldimi dediklerinde sukur iyiz desem aksama evde yer yerinden oynuyor iyice psikolojim bozuldu iyi demeye birseyleri korkuyorum
Ben solomubaby aldım yenidogan aparatı ortasından kapanmıyor şişko oğlumda ama kanguruyu koyduğun an çığlık atıyor hic sevmiyor icinde dursa okula oğlumu getir götür raht edicem arabayla 1 kat merdiven çıkmam işkence gibi geliyor sen şanslısın duruyoruz minik icinde bu arada yeni dogan ap. 3. Aya kadar kullaniliyorBugun kanguruyla uzun bir yuruyuse çıktık oglumla.gayet iyi gorunuyordu saga sola bakiniyor fln :) ama hala yenidogan aparatiyla kullaniyorum hani ayaklarini acip oturtulur ya normalde ole oturamiyir hala ayaklari iki yana acilmiyor daha vakti var mi acaba 2 ay 8 gunluk bugun bu arada
sı gaz evresi bi gecseydi ya bemim oglan da hep sabaha karşı sancıdan ya inliyor ya aglıyorGunaydinn ❤❤ dün bizim kız da uyumadi hiç bide hep durduk yere ağlayıp durdu. Asi gunu bir şeyi yoktu. Asidan mi yoksa ilk gez gaz damlasına başladık ondan mi bilmiyorum
canım atak haftasında olabılır benm kızım da sabah 10gb kalktık ozamandan berı bende uyumuyor esım aldı hemen uyudu 12gb 1bucukta uyandı smdı yıne meme ıstıyor huysuzlastı yenıdogan gb memede uyucak bı gecse şu atak haftası dun aksam kendı uyumustu neguzel ben besıgıne koydum. kaldır yatır yontemı var tarcy hoggun ama 4.aydan ıtıbaren uygulanıyor 3ayımız bıtmek uzere. bır bebek ıcın odasına alıstrmaya en ıdeal durec 4,6aymıs benn bızımle aynı odada yatmasını ıstemıyorum 4aylık olalım sakin bır günde alıstırcam aglıyor busurecte ama uyku eğitiminin sonu cok basarılı bellı bır sure annelıkten cıkıp duygusal olmayıp bunu başarmam lazım yapan arkadaslarım var cok rahatlar suan bırı 7aylık bırı 9 aylardır kendı odalarında ve annesı bırakınca uyuyorlar. Buarada ılk 4ay zaten duzeni olsa da bozulması cok normal. bizim gorevımız onları uyutmak degıl uyutmayı öğretmek. Öğtendiklerinde bizler de rahat ederız onlar da. Ben bıraz katıyım bukonularda aglasa da ıcım yansa da ogretıcem inşallah onemlı olan 4.aydan sonrası gerektıgınde salla ama metotları degıstır bn smdı memede uyumaktan vazgecrmeye calısıyorm ya esım ya kv.e uyutuyorum buyüzdenCanım evde calpol yok, doktora danışmadan da vermem zatenYa normalde çok uysal bir çocuk, koyduğum yerde kendi kendine uyur ama bugün ısrarla uyumuyor. Sallamaya da alıştırmak istemiyorum anlamadım ne derdi var. Emiyor hatta sürekli emmek istiyor bizimki emerek pırt yapanlardan. Emerken genelde kaka da yapıyor o yüzden sürekli emziriyorum sabahtan beri aç olmasa da ama sanırım ishalden karnı ağrıyor. Uysal çocuk gitti yerine huzursuz çocuk geldi. Yavrum yine de tam ağlayamıyo kıvrana kıvrana parça parça bağırıyor
Anladım canım çok sağolbenım kızım epey üşütmüş dün aksamüstü anneanneme gotrdum daha gorememıstı kendısı hasta yatıyor evınde.
canım atak haftasında olabılır benm kızım da sabah 10gb kalktık ozamandan berı bende uyumuyor esım aldı hemen uyudu 12gb 1bucukta uyandı smdı yıne meme ıstıyor huysuzlastı yenıdogan gb memede uyucak bı gecse şu atak haftası dun aksam kendı uyumustu neguzel ben besıgıne koydum. kaldır yatır yontemı var tarcy hoggun ama 4.aydan ıtıbaren uygulanıyor 3ayımız bıtmek uzere. bır bebek ıcın odasına alıstrmaya en ıdeal durec 4,6aymıs benn bızımle aynı odada yatmasını ıstemıyorum 4aylık olalım sakin bır günde alıstırcam aglıyor busurecte ama uyku eğitiminin sonu cok basarılı bellı bır sure annelıkten cıkıp duygusal olmayıp bunu başarmam lazım yapan arkadaslarım var cok rahatlar suan bırı 7aylık bırı 9 aylardır kendı odalarında ve annesı bırakınca uyuyorlar. Buarada ılk 4ay zaten duzeni olsa da bozulması cok normal. bizim gorevımız onları uyutmak degıl uyutmayı öğretmek. Öğtendiklerinde bizler de rahat ederız onlar da. Ben bıraz katıyım bukonularda aglasa da ıcım yansa da ogretıcem inşallah onemlı olan 4.aydan sonrası gerektıgınde salla ama metotları degıstır bn smdı memede uyumaktan vazgecrmeye calısıyorm ya esım ya kv.e uyutuyorum buyüzden
ay normal mesajım yarım kalmıs basta:) zaten ılk 4aykı surec degıl sonrası onemlıymiş kuzum denınkıde masallah sakin oyle devam eder insallah 2.aydan sonra yer ayırdı yapıyorlar bence benm kızım da acayıp farkettı heryerde uyumamaya basladı algılar açıldı bır de tabı. gazınız da gecer ınsallah ya gece burnu tıkandı uyandım sesıne baya ugrastım acmak ıcın o bıle benı nasıl uykusuz yapmıs kızım normalde uyumasaydı dusunemıyrm halımı zaten gunden gune zayıflıyorum boyle bıle yorgun hıssedıyorum kendımı bı anne ıcın en onemli şey uykuymus bunu cok ıyı anladm ınsallah uyku duzenı bozulmaz yoksa ben hepten çökerımAnladım canım çok sağol ❤ Ya benim kız aslında çok uyumlu, odasında yatırdığım geceler de oluyor. Nereye koysam orda uyuyor ama dün başka sıkıntısı vardı belli ki. Şu an uyuyor mesela ama yine ara sıra ıkınıyor gaz probleminden. Şu gaz sorunlarımız bir biteydi de bebişlerimiz huzura ereydi. Siz maşAllah 3 aylık olmuşsunuz nerdeyse biz daha 2.ayımızı yeni doldurduk :) Daha en az 1 ayımız var
Selamlar kızlar nasılsınız? Bugün aşımız vardı fakat sağlık ocağında verem alışı olmadığı için yarına kaldı tüm aşılarımız. Bebeğim bu ay 600 gr almış. Sadece anne sütü ile beslendiği için yeterli bir kilo dedi fakat üzüldüm.açıkcası çok kilolu bir bebeğim olsun derdinde değilim ama ilk 3 ay birer kilo alsaydı daha mutlu olurdum. Şuan ki kilomuz 4300 gr. Bunu nasıl arttırabilirim yardımcı olabilirmisiniz.
Kefir iç canım cok iyi gelicektir ve seni kabız edicek şeyler ye muz haşlanmış patates vb senden minnosa gecer geçmiş olsunKızlar ya kızım İshal olmuş çok kötü kokuyor kakası aynı renginde değişiklik yok ama aşırı Sıvı ne yapabilirim tecrübeli anneler bir saatte 2.ye aynı şekilde sulu yapıyor ve çok kötü kokuyor
Haklisin bacim ama benim kocamBak bu doğru bi çocuğa en çok annesinin nazari değer tecrübeyle sabit ben nezaman büyük oğlum icin içimden bu ara iyi desem gecesinde acillik oluyoruz bu arada seni dolduruşa getirmek istemem ama gerçekten esin tam sopalık sana böyle davranmasına lütfen izin verme eminim burda birçok kişi eşiyle sorunlar yaşamıştır bende dahil bak sende evlat buyutuyorsun nasıl emek verip uykusuz bitap duruyosun senide bir ana doğurdu sende değerlisin lütfen buna bir çözüm bul birbirimizi tanımıyoruz ama 1 senedir her anınızı paylaşıyoruz az cok fikir sahibiyiz birbirimizle alakalı ben bir kadın olarak sana bu şekilde davranilmasina cok üzüldüm lütfen izin verme konuşmuyorsa seninle konuşmasın gidip yalvarma artık değiştiğini ona göster kimse vazgeçilmez degildir
Ben şey diye duymuştum doğru mu bilmiyorum tabi de annenin en bol sütü ilk bebekte olurmuşBenim oğlumda bazı günler ender olarak bir kez mama alıyor onun dışında anne sütü alıyor iki aydır 700 Gr aldı bende senin gibi düşünüyorum abisi her ay en az 1 kg alırdı ne deyim sağlıkları yerinde olsun
Şimdilik kan yok ama bazen cıvık bazen pütürlü bazen çimen gibi. Perşembe kontrolümüz var beklesem mi daga önce gitsem mi bilemedim. Sizinkinin neye alerji olduğu belli oldu mu peki?Yeşil kaka usutmeden veya alerjiden oluyormuş genelde. Bizde bir kaç gün yeşil çimensi kaka oldu sonra nokta kadar kan gördüm oyle başladı herşey .hiç ihtimal vermezdim ama alerjidenmis. İnşallah sizin ki daha hafif bir sebeptendir. Yeşil kaka çok oluyormuş çünkü doktor ilk etap da öyle söylemişti.sen bir takip et kakasını civiklasacak mi , kan olacak mı diye. Bir değişiklik olmazsa geçicidir muhtemelen
Yaa bizim niye yokİyi kuzum çok şükür bizim onunla wp grubumuz var
Benim doğumdan sonraki ay oldu. Bugün de oldu. Bayaa düzenli adet döngüsüne girdim. Emdiriyorum da. Normalde emzirenlerin geç oluyormuş ama doğumdan beri bu ikinci adetim.Kızlar 2 gündür lekem vardı bugün yavaştan kanamam oluyor. Adet mi oluyorum acaba? Erken değil mi? Arkadaşım doğumdan 6 ay sonra olmuş. Daha önce adet öncesi yaşadığım belirtilerin hiç biri olmadı.
Adet olan var mı aranızda.
Yok canm ben ilk çocuğum bende 4 ay süt gelmiş az az, kardeşimde ise 11 ay bol bol gelmiş onda da annem kesmiş sütten alakası yok yaniBen şey diye duymuştum doğru mu bilmiyorum tabi de annenin en bol sütü ilk bebekte olurmuş
Aynen öyle kuzum, ben de dün bütün gün uyumayınca çok yoruldum. Bizim bebeklerimiz sakin Allahtan huysuz olsaydı ben de ne yapardım bilmiyorum. Kuzenimin bebişi 7/24 ağlıyor meselaay normal mesajım yarım kalmıs basta:) zaten ılk 4aykı surec degıl sonrası onemlıymiş kuzum denınkıde masallah sakin oyle devam eder insallah 2.aydan sonra yer ayırdı yapıyorlar bence benm kızım da acayıp farkettı heryerde uyumamaya basladı algılar açıldı bır de tabı. gazınız da gecer ınsallah ya gece burnu tıkandı uyandım sesıne baya ugrastım acmak ıcın o bıle benı nasıl uykusuz yapmıs kızım normalde uyumasaydı dusunemıyrm halımı zaten gunden gune zayıflıyorum boyle bıle yorgun hıssedıyorum kendımı bı anne ıcın en onemli şey uykuymus bunu cok ıyı anladm ınsallah uyku duzenı bozulmaz yoksa ben hepten çökerım
Maviyer belki damarlarıdır dildeki inan bilmiyorum bacım böyle bi hodukle nasıl yasicaksın çocuğunu nasıl buyutuceksin onada böyle baskıları olucak onun yanında seninle bu şekilde konuşucak çocuğun sana yafa babasına nekadar saygı duyucak ikinizden birine emin ol nefret besleyecek ailen arkanda durmuyormu cünki bunun katlanacak pek bir tarafı yok tabiki hayat ve karar senin ama allah korusun insan derdinden kanser olurHaklisin bacim ama benim kocam
Türünün son örnegi dün aksam teyzesi geldi hastalardi galiba gripli gibiydi sesi burunlari akiyordu ve hapsuruyorlardi onlar gittikten sonra hasta olmasa bari gripler dedim tabi senin teyzen degilya böyle konusursun dedi ne alaka öz kardesimi evden kovdum ucunda evlat var dedim sabah cocugun dilinde mavi birsey var annene sorsana dedim bu arada bilgin varmi pamukcuk gibi beyaz ama mavilik gibi yesillikte var herneyse benim anam cahil sen prof anana sor herseyi bilir o diye basladi lafa saygisizlik yapma dedim bu halen laf saydiriyor pislik ailen vs sabir aklahim dedim tam kapidan cikiyordu arkamdan konusma canimi sıkma elimi pis kanina bulastirma diyor yani bacim ben bugun bir konu icin tartisaam on yilda gecse aradan onunla konusmasam o konu orada kalir taki onuncu yil naber desem o kiyamet illa kopana kadar arada laf soylicek ben susacam terbiyesiz desemde saygisiz desemde tartisma buyuyor agzim susmam lazim gik desem ogun yer yerinden oynar bende bugune kadar barisalim diye tatli dille yaklastim
Hep huyunu bildim icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?