2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
İnsallah daha sakin bir gün geçiririz hepimiz :) bende sanmam gaz damlasinida esim falan de di agri mi yapti cocuga karin agrisi fakan die

ben lactamil aldim 1 kutuyu ictim karnimda ciddi kramplar oldu gaz sancisi resmen kivrandim belki ondan degildir dedim 1 kutu daha aldim icemedim lactamil içince oluyo bıraktım çay degilde sütlü olan

Çok sinir bozucu bir durum haklısın iyi iken iyi bir kavga ile düşman gibi olmak
insallah rabbim akıl fikir verir hızlıca normale dönersiniz

Canım imom latte yi ben de kullanıyorum sabah kahvaltıdan sonra alıyorum. Kilo ya çok etkisi olduğunu sanmıyorum. Ben de yıllarca kilo almak için denemediğim şey kalmadı aklın almaz :) ilk doğumumda hamilelikte aldığımız 15 kiloyu hastanede bırakıp çıkmıştım. Çok sinir olmuştum. Bu defa yine 15 kilo aldım 10 kilosu gitti 5 i hala benimle bence yaşla alakalı bir durum yaş 36 oldu metabolizma yavaşladı...

Gunaydin hanimlar ❤ bugun bizim 2aylik kontolumuz kalca cikikligi ve asilarimiz var ❤ insallah aorunsuz atlatabiliriz. Hayirli cumalar herkese ❤❤
Gunaydin bizim de saglik ocagi kontrolu ve asilarimiz var. Umarim az acili ve sıkıntısız gecer

Geçmiş olsun kuzulara

Çok geçmiş olsun canım

Kıyamam nasılda korkmuşsunuz bunların hepsi tecrübe olcak sana kuzum 2. De daha rahat olucaksin
canım ya çok korktum okadar dolmuskı anlaamadım hala daha hırıltı cıkıyor bazen cok da cekıyorum akıyor heseferınde gecer degılmı

Dedigim gibi canim almaz deterjan var baby me likit ve emzik temizleyicisi onla yikiyorum artik kaynatamiyorm bozuluyor makina

Canım burdaki herkesin bebeği var ben sosyal medyamda hic paylaşmadım ama burda fırsat buldukça koyuyorum kimseden kötü bir enerji göz geleceğinide düşünmüyorum
Yok kiz burdakilerden degil bende birsorun var ben nezaman birsey soylesem basima is geliyor benim biriyle konusmuslugum yokki esimden dolayi tek dertlesebildim kisi sizsiniz oyuzden dedim ayrica baska konulardada oyle esinle aran nasil duzeldimi dediklerinde sukur iyiz desem aksama evde yer yerinden oynuyor iyice psikolojim bozuldu iyi demeye birseyleri korkuyorum

Bugun kanguruyla uzun bir yuruyuse çıktık oglumla.gayet iyi gorunuyordu saga sola bakiniyor fln :) ama hala yenidogan aparatiyla kullaniyorum hani ayaklarini acip oturtulur ya normalde ole oturamiyir hala ayaklari iki yana acilmiyor daha vakti var mi acaba 2 ay 8 gunluk bugun bu arada

Günaydın hanımlar
Dün saçımı kestirdim boyattim çok iyi geldi
çok iyi yapmıssın canımm güle güle kullan ben de 1ay once kestirdim cok ıyı gelmişti bebekle bakmak cok zor oluyor eskısi gb ıstedıgımız zaman duş alamıyoruz ki sacını toplamayı sevmeyen ben sımdı toplar oldum hep anca eşim işten gelmesıne yakın bişeyler yapıverıyorum kızım uyuynca hafif ruj allık sac açma fln ah nerde o eskı gunler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…