2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Gule gule ogrensin pasan kuzum oyuncak ve kelime kartlarinii❤❤ bende almistim zeka kartlarimi❤

Kizlar 2gundur ilk kez gaz damlasi veriyorum maflor plus bebegime doktor dedigi icin. Ama daha cok kivranir sancilanir cigliklar atar oldu. Karin agrisi vs gibi bisey mi yapiyor acaba biraksam mi

Canim sizin onceden bu kadar kusma sikayetiniz yoktu sanki usutuyor mu acaba veya ben gecenlerde sunu farkettim kizimda pusete koyunca karnini sıkıştırdığı zaman kustu bu her koydugumda oldu bende koymuyorum artik biraz dik kucagimda tutuyorum sonra yatiriyorum yatagina

Kizlar 2gundur ilk kez gaz damlasi veriyorum maflor plus bebegime doktor dedigi icin. Ama daha cok kivranir sancilanir cigliklar atar oldu. Karin agrisi vs gibi bisey mi yapiyor acaba biraksam mi
Bırakma canim bizde kullaniyoruz maflor plus 1 haftaya falan duzene giriyor zaten kivranmasi kaka yapmak istiyor belli bir sure sonra yapiyor :)

canım bıberon vermeyı calısırken her seferınde hava yutuyor mu dıkkat ettın mı. yutuyorsa gazını cıkrmadan verırsen aglar almaz bızım de emerken mesela hava yutsa hemen cıkarmamı ıstıyo aksı halde kavga etmeye baslıyo memeyle gazı cıkarınca devam ettırıyorum

Yok kuzum usutme yok ev bizim zaten 24 dereceden asagi degil gun boyu gunes icinde bi de uzerine. Dar yerde de durmuyor her emme sonrasi 10 15dk dik bi sekilde kucagimda da tutuyorum. Ama sonuc ayni. Eskiden de kusma olurdu ama boyle fiskirarark ve sindirilmemis sut degildi fazlasini atardi. Simdi fiskirtarak direk ictigi gibi cikaroyor sutu pihti vs yok

Aynen bebekten bebeğe değişiyormuş kimisi onu oyun olarak görüp uyumuyor mus kimisinde ise yarıyor mus:)
Benim meraklı kızım kesin oynamaktan uyuyamaz o zaman:)) canım sen doktora gece uyandırmalı mı diye soracaktın sanki sordun mu ben uyandırmıyordum normalde 3-4 saat uyuyor kendi kalkıyordu. 2 gecedir 6-7 saat uyumuşuz kaldırıp doyurmalı mıyım bilemedim kontrolümüzde haftaya

Bugün işe başlamam lazım ancak şimdilik 2 günlük doktor raporuyla geçiştirdim ne yapacağım kafam çok karışık, özel sektörde olduğum için ve piyasalar durgun olduğu için işten çıkarılma korkusu da var.. ama bebeğimi de bırakamam bakacak kimse de yok ooof oof eşimi de daha yeni işine çağırmadılar müthiş bir çıkmazın içindeyim

Onuda denedim cnm olmuyo emzigi emiyor biberonu kandira kandira veriyorum

Ben nurse havyers kullaniyirum öyle bir etkisi olmadı

Heyet raporu alamazmisin özel hastaneden doğum yaptığını Dr ile görüş belki verir rapor

Yok canim bu basladiginda gece 00:00 sut icti yattik uyumus kalmisim 05 :00 de uyandim kendime kiza kiza bes saat cocuk ac kaldi diye cunku bizim sipa 60 cc iciyor cok icse tam dicem bes saat normalmal sut isittim verdim cocuk icmedi hic acaba ben gece kalkip verdim hatirlamiyormuyum diye kendimden suphe ettim ama sagilmis sut yoktu bes saat ac kalmasina ragmen sut iciremedim bu gecede oyle sabaha kadar ictigi 150 cc Gece hic iciremiyorum uykusuz oldugum icin cokta ugrasamiyorum gunduz iciririm diye durum boyle hani surekli veriyorum diye icmemezlik yapmiyor gece 02:00 de icirdim 60 cc 5:30 verdim kafa salliyordu cocuk keyiflice icmiyor

Kuzum doktorun ne diyor cunku fiskirarak kusmasi herseferinde normal degil acaba cokmu iciyor ki ben biberonla ictigi icin ne kadar ictigini biliyorum ama mesela verdigin memeyi hic sagdinmi kac cc sut geliyor ( dolu olarak verdigin gogsun ) sutun cokmu ki

Heyet raporu alamazmisin özel hastaneden doğum yaptığını Dr ile görüş belki verir rapor
Canım yazdım şimdi doktoruma bakalım ne cevap verecek. Heyet raporu ayarlayabileceğim bir kurum var ama ildışında ailemin olduğu yerde. Eğer doktorum olumsuz dönerse mecbur yolu göze alıp gideceğim. Ancak korkum şu ; raporluyken işten çıkarılma söz konusu olabiliyor mu? İşverenin böyle bir hakkı var mı? Çalıştığım kurum kurumsal bir yer, bütün haklarımızı gözeten bir yer ancak yine de endişem var çünkü son zamanlarda işten çıkarılanlar baya arttı

Canım aç bırakmayı denedin mi mesela bi 3 saat hiç verme uyutmaya çalış iyice acıksın
Kiz ozaman hic icmiyor gece iciremiyorum saatlerce verme elini yaliyor biberon almiyor gunduz ugrasiyorum icsin diye gece uykusuz kalmim diye pesinde kosamiyorum icmezse yatiyorum bes saat icmedigi oluyor kafasini salliyor tukurmeyinogrendi agzinda birikiyor sonra yandan siziyor cocugun birseyi var ama ben anlayamadim ne iciyorsa ben uyandiktan sonra iciyo oda ugrasa ugrasa birde bizim cocuk asla emzik agzinda tutmaz ögurur tokken ackende emzik izi agiz kenarlarinda cikar bunolay baslayalidan beri 24 saat emzik ver kapip aliyor emzik vermedimmi elini emiyor

Hadi gozun aydin canim besin alerjisi falan yok ozaman dimi
Bende acaba buyudude ondanmi eskiye nazaran sut icimi azaldi doydugunumu fark ediyor diyorum ama kafa salliyor gunduzde uc saat vermiyorum 60 cc bitiremiyor yeni dogduklarinda bile iki saate 60cc verin diyorlardi bilmiyorum bakalim kilomuz ne olacak ucuncu ayi bekliyorum

gece 00 den sonra saat 08:00 kadar neladar sut iciyor hic saydin mi yada gunluk
Nekadsr iciyor kac cc oluyor

Son düzenleme:
Malesef ki raporluyken cıkarta biliyorlar gerekce sunarak :-(
İsyerinle konussan durumunu rapor alacagini kabul edip etmiceklerini daha saglikli olur bosuna rapor alacagim diye ugrasmazsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…