2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canım sütü az içiyor ama bezleri nasıl çişde de azalma oldumu çişi hala çok yapıyorsa içtiğinin fazlasını atıyor olabilir.
Biz aynen devam biberona... arada keyfi yerindeyse biraz emiyor sonra yine biberon... iştahı iyi ama her zamanki gibi içiyor. Sadece 2 gündür geceleri uzun uyuduğu için az içiyor o da norrmal herhalde artık gece uykusunda sık acıkmazlarmış.. inşallah seninki de düzelir en azından tahliller temiz çıktı..

tadı kötüyse zor içer benimki de küçük kutu fslan varsa bi bakayım deneyim diyorum haber ederim sana kullanırsam demin yine bi sürü kustu ni de üşütmüş galiba hapşurup duruyor

Canım aç bırakmayı denedin mi mesela bi 3 saat hiç verme uyutmaya çalış iyice acıksın

Ben hamilelikten once kullanmistim canim. Emzirme donemi kullanilir mi bilmiyorum ama Bana bir etki etmiyordu acikcasi. Ne kdr erken alirsan hapi o kdr etkili cok gecikmemeye bak eger alacaksan. Bi de korkutmak istemem ama sevseniz de sevmeseniz de kondom kullanin derim ben. Yakinim da sizin gibi korunmasina ragmen disariya olmasina ragmen kacan bir kac seyden hamile kalmisti :/

Kızlar bir günümüz

Bizimkinin az emmeye baslamasinin yaninda bide kusmalari artti. Her emme sonrasi ayakucuuna kadar kusuyo artik ne yapicam bilmiyorum. Sut kivani arttirici kullanan bilen var mi kizlar
Allah Allah ne oluyor azraya Dr birşey dedi mi önerisi oldu mu tahlil yapıldı mı

Kartanesi şansınızı çok zorlamıyor musunuz:)
Üçüncü de korktuğunuz başınıza gelecek.
Ertesi gün hapı ben içtim bir kere ama emzirirken bilemiyorum hiç canım

Aynen meme veriyorum ben ama arada gunde 1kere biberondan vermeye cakisiuorim beni emmedigi icin. Bazen icio ordan 120 ml ama cogunda inatla onu da icmiyor sen gibi elimde biberon dene Allah dene sonra sut copee. Valla oksurme emerken memede oluyo sadece kuzum. Bogazina kaciyi diye. Valla oladabilir fiskirtarak kusuyi emmeden 15dk sonra

O bakım maalesef yok ama eskiye dönme çabası diyelim
Benim saçlara asilmaya başladı sipam gaz sancısı çıkarırken yolluyor ellerinde benim saçım vardı

Valla sorma kuzum ya.. eskidem sutume uzulurdim bosa gitti diye simdi cocuk ac kaliuo diye uzuluyorum valla..

tadı kötüyse zor içer benimki de küçük kutu fslan varsa bi bakayım deneyim diyorum haber ederim sana kullanırsam demin yine bi sürü kustu ni de üşütmüş galiba hapşurup duruyor
Hapsurmasi usutmeden degildir insallah bence benimki hergun hapsuruyor istisnasiz haber edersen cok sevinirim kuzum❤

Allah Allah ne oluyor azraya Dr birşey dedi mi önerisi oldu mu tahlil yapıldı mı
Bende anlamadim canim ya.. kusma ve gaz sorunu icin maflor damla verdi ve yine kusma icin kivam arttirici onerdi. Az emmesini gaza bagladi az kilo almasini bide kusmasina. İdrar tahlili verdik birde enfeksiyon varsa kilo alimini o da azaltabikir diye bugun sonucunu ogreniriz oninda

nasılsın canım oglanlar nasıl ?
İyiyim şükür küçük uyumuyor dünden beri karnı gurul gurul ishal usuttu sanırım büyükte sabah zor uyanıyor uyuşuk uyuşuk hazırlanıyor yüreğim tükendi yine sabah

Sen nasılsın canım oglanlar nasıl

Abi bağırıyor yazmisiin neden

Canım süt sağım yetmedi eşim 60 CC mamada vermiş işlerim hal oldu sende sut bırak
Toz mamalar da açıldıktan sonra 4 hafta içinde tüketin yazıyor. Benim elimdeki bitmedi ama 4 hafta doldu.
Sen de az mama veriyorsun nasıl yapıyorsun süreyi
Evde mama olmalı ne olur ne olmaz kutular çöpe mi gidecek 1 ayın sonunda:;

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…