Canım sütü az içiyor ama bezleri nasıl çişde de azalma oldumu çişi hala çok yapıyorsa içtiğinin fazlasını atıyor olabilir.Az iciyor ama inan sut icirmek icin cok ugrasiyorum suan bile emzik veriyorum emiyor hop cikar biberon az iciyor emzik olmadini fark ediyor agliyor hop emzik hop biberon diye diye zorluyorum eskiye gore evet az iciyor ve beni cok yorarsk iciyor ama susz kalacak sekildede degilki yine iciyor kuZuM uzerine dusmesem icmez ama cok ugrasiyorum elimde biberon basindan ayrilmiyorum sende durumlar nasil cnm
tadı kötüyse zor içer benimki de küçük kutu fslan varsa bi bakayım deneyim diyorum haber ederim sana kullanırsam demin yine bi sürü kustu ni de üşütmüş galiba hapşurup duruyorBende arasyiriyorum kuzum ya.. surekli degistiriyorum bende ayagina kadar.. sindirmeden bide.. niye kilo alamadigi belli dogru duzgun emme yok emdiginide kusuyo.. azaltmis evet kimisi cok memnin. Ama ark da aldi mesela tadi kotu galiba cogu bebegede icirememisler cunku bide
canım etıket gelmedıbana sımdı gördumm kızz orda bıde 2aylık degıldı daha sımdı görsen teyzesıı yanaklarında elma var
Canım aç bırakmayı denedin mi mesela bi 3 saat hiç verme uyutmaya çalış iyice acıksınAynen gorsen isim gucum sut vermek elimde biberon iki cekiyor agliyo cikar iki dk sonra bidaha ver 60cc saatlerce soguyana kadar anca iciyoruz nezaman gececek bu huylari eskiden gece cok guzel icerdi bu gece kafa salliyor saga sola iciremedim sinir oldum yattim senlemi ugrasacam
Diye))
Kuzum doktorlar gaz sancisindan emmiyor diyo ben cok inanmiyorum buna eskiden daha az uyur daha yaramaz daha cok eziyet ederdi vede asla ne alttan ne ustten gaz cikaramazdik saatlerce sirti patlatla yok alta bacak ileri geri yine yok suan cikartiyor en azindan dahada rahatlamasi lazim eskiden iciyorduda gaz azaldikcamı icemiyor yada gunun her saatimi gaz sancisi olur hicmi hafiflemez şaştim dogrusu
Sen gogsunu veriyorsun dimi cnm
Acaba reflu falanmi varki cocuk oksuruyormu bogazina birsey kacmis gibi garip yutkunmalari varmi eger bunlari yapiyorsa refluden yaparmis asit bogazini yakarmiş cocuk doktoru demisti
Ben hamilelikten once kullanmistim canim. Emzirme donemi kullanilir mi bilmiyorum ama Bana bir etki etmiyordu acikcasi. Ne kdr erken alirsan hapi o kdr etkili cok gecikmemeye bak eger alacaksan. Bi de korkutmak istemem ama sevseniz de sevmeseniz de kondom kullanin derim ben. Yakinim da sizin gibi korunmasina ragmen disariya olmasina ragmen kacan bir kac seyden hamile kalmisti :/Kızlar canım sıkkın sanırım bi kaza geçirdik. bugün ablamdaydım neysekı kızım orda uyudu gündüz sesten uyumadı yegenlerım de kücük 8bucukta bıtap düştü yavrum cok huysuzdu günüz orda uyuyamadı dıye. eşime karsı bı konuda triplıydım. gece eve geldık kızım uyanmadı tam yatıcakken uyandı bugece 1gb emzırdım yatırdım sonra işte barısmak ıstedı eşim ve olan oldu ve kazara az bıraz gitti sanırım ertesi gün hapı almam lazım kullanan var mı etksı olur mu çok aptalım ya çok tedırgınm suan. ve evde kutu kutu var yani kondom dabıkac gundur de akıntım vardı yumurtladıysam vay halime.
Allah Allah ne oluyor azraya Dr birşey dedi mi önerisi oldu mu tahlil yapıldı mıBizimkinin az emmeye baslamasinin yaninda bide kusmalari artti. Her emme sonrasi ayakucuuna kadar kusuyo artikne yapicam bilmiyorum. Sut kivani arttirici kullanan bilen var mi kizlar
nasılsın canım oglanlar nasıl ?Günaydın hanımlar ♥♥
Ya ben de cok istiyorum cok cok. Ama ben hep ombre yaptiriyorum en az 3 saat suruyor nasi birakcam çocuğu diye birakamiorum
Kartanesi şansınızı çok zorlamıyor musunuz:)Kızlar canım sıkkın sanırım bi kaza geçirdik. bugün ablamdaydım neysekı kızım orda uyudu gündüz sesten uyumadı yegenlerım de kücük 8bucukta bıtap düştü yavrum cok huysuzdu günüz orda uyuyamadı dıye. eşime karsı bı konuda triplıydım. gece eve geldık kızım uyanmadı tam yatıcakken uyandı bugece 1gb emzırdım yatırdım sonra işte barısmak ıstedı eşim ve olan oldu ve kazara az bıraz gitti sanırım ertesi gün hapı almam lazım kullanan var mı etksı olur mu çok aptalım ya çok tedırgınm suan. ve evde kutu kutu var yani kondom dabıkac gundur de akıntım vardı yumurtladıysam vay halime.
Aynen meme veriyorum ben ama arada gunde 1kere biberondan vermeye cakisiuorim beni emmedigi icin. Bazen icio ordan 120 ml ama cogunda inatla onu da icmiyor sen gibi elimde biberon dene Allah dene sonra sut copee. Valla oksurme emerken memede oluyo sadece kuzum. Bogazina kaciyi diye. Valla oladabilir fiskirtarak kusuyi emmeden 15dk sonraAynen gorsen isim gucum sut vermek elimde biberon iki cekiyor agliyo cikar iki dk sonra bidaha ver 60cc saatlerce soguyana kadar anca iciyoruz nezaman gececek bu huylari eskiden gece cok guzel icerdi bu gece kafa salliyor saga sola iciremedim sinir oldum yattim senlemi ugrasacam
Diye))
Kuzum doktorlar gaz sancisindan emmiyor diyo ben cok inanmiyorum buna eskiden daha az uyur daha yaramaz daha cok eziyet ederdi vede asla ne alttan ne ustten gaz cikaramazdik saatlerce sirti patlatla yok alta bacak ileri geri yine yok suan cikartiyor en azindan dahada rahatlamasi lazim eskiden iciyorduda gaz azaldikcamı icemiyor yada gunun her saatimi gaz sancisi olur hicmi hafiflemez şaştim dogrusu
Sen gogsunu veriyorsun dimi cnm
Acaba reflu falanmi varki cocuk oksuruyormu bogazina birsey kacmis gibi garip yutkunmalari varmi eger bunlari yapiyorsa refluden yaparmis asit bogazini yakarmiş cocuk doktoru demisti
çok iyi yapmıssın canımm güle güle kullan ben de 1ay once kestirdim cok ıyı gelmişti bebekle bakmak cok zor oluyor eskısi gb ıstedıgımız zaman duş alamıyoruz ki sacını toplamayı sevmeyen ben sımdı toplar oldum hep anca eşim işten gelmesıne yakın bişeyler yapıverıyorum kızım uyuynca hafif ruj allık sac açma fln ah nerde o eskı gunler :)
Valla sorma kuzum ya.. eskidem sutume uzulurdim bosa gitti diye simdi cocuk ac kaliuo diye uzuluyorum valla..Kolay gelsin kızlarbsebse O yutkunmalar bizimkinde de var sürekli ağzına geliyor yüzünü ekşitiyor tamamını çıkarıyor bazen emdiğinin. Zaten 2 damla sütüm var o da boşa gidiyor, o 2 damla için de nasıl uğraşıyor zavallım
Hapsurmasi usutmeden degildir insallah bence benimki hergun hapsuruyor istisnasiz haber edersen cok sevinirim kuzum❤tadı kötüyse zor içer benimki de küçük kutu fslan varsa bi bakayım deneyim diyorum haber ederim sana kullanırsam demin yine bi sürü kustu ni de üşütmüş galiba hapşurup duruyor
Bende anlamadim canim ya.. kusma ve gaz sorunu icin maflor damla verdi ve yine kusma icin kivam arttirici onerdi. Az emmesini gaza bagladi az kilo almasini bide kusmasina. İdrar tahlili verdik birde enfeksiyon varsa kilo alimini o da azaltabikir diye bugun sonucunu ogreniriz onindaAllah Allah ne oluyor azraya Dr birşey dedi mi önerisi oldu mu tahlil yapıldı mı
Ne güzel not almışsın cnm hergün yazdın mı böyle.. emmelerinden önce mi uyuyor gündüzleri birde gece uykusuna kaçta yatıyor
İyiyim şükür küçük uyumuyor dünden beri karnı gurul gurul ishal usuttu sanırım büyükte sabah zor uyanıyor uyuşuk uyuşuk hazırlanıyor yüreğim tükendi yine sabahnasılsın canım oglanlar nasıl ?
Toz mamalar da açıldıktan sonra 4 hafta içinde tüketin yazıyor. Benim elimdeki bitmedi ama 4 hafta doldu.Canım süt sağım yetmedi eşim 60 CC mamada vermiş işlerim hal oldu sende sut bırak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?