2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ne güzel not almışsın cnm hergün yazdın mı böyle.. emmelerinden önce mi uyuyor gündüzleri birde gece uykusuna kaçta yatıyor
Uyanır uyanmaz emziriyorum gaz çıkarma alt alma biraz oyun 1 buçuk saat max uyanık kalıyor yatırıyorum sonra 9 gibi gece uykusu canım
Kızımda hergün yazmıştım canım 4 aylık olana dek oğlumda bazı günleri yazamadım

Tahlil sonuçları çıkınca banada haber ver inşallah geçici bir süreçtir bu

Evet öyle yazıyor eşimden ben doğumdan çıkıp yoğun bakıma alınınca mama istemişler oda küçük bulamamış gitmiş 900 Gr Aptamil almış ben o 4 hafta suresini açıldıktan 5 hafta sonra okuyunca gördüm maalesef bir hafta on gün fazladan kullanmıştım ilk zamanlar sütüm azdı kuvezde kaldı 14 gün oyuzden o nedenlw o mananın 1/3 varken attım
Şimdi eşime SMA aldırdım 400 Gr o sanırım bunu 5 haftada bitiririm ilkinde fazla kullanımdan birşey olmadı sen nasıl yapıyorsun

Canım süt sağım yetmedi eşim 60 CC mamada vermiş işlerim hal oldu sende sut bırak
Tamam canim ben de yedek sut birakayim gittigimde insanin morale ihtiyaci var çünkü
Canim elle yazmak hosuna gidiyorsa devam et de bebek bakimo diye bir uygulama var google play ve apple store da tam tamina kaydediyor. Sora haftalik cizelgeler cikariyor tavsiye ederim

Doğumdan beri ilk defa 4 haftada bitmedi. Diğerleri bitti sorun olmadı.
Bilemiyorum ne yapacağımı
Biz de meme reddi oldu okudun belki canım dr biberon yok dedi dolayısıyla mama azaldı daha fazla zorluyorum emzirmek için
Sıvı mama almayı düşündüm ben 200ml olarak satılıyor onlar.
Bizim mama golden goat keçi sütü bazlı o
hipp ve aptamilin sıvı mamasını gördüm onlar da inek sütü bazlı böyle farklı içebilir mi bilmiyorum
3.aylık kontrolde doktoruna soracağım.

Var canım taa kızımda yüklemiştim saklamak için böyle yazıyorum kızım için yazdıklarımda duruyor

Var canım taa kızımda yüklemiştim saklamak için böyle yazıyorum kızım için yazdıklarımda duruyor
Anladim canimm ne guzel ani da olur. Ben de günlük tutuyorum bugün sunu yapti guldu vb diye. Onun icin dedim yazmayi seviyosan diye

Tek meme emdiği için aralarda süt sağıyor musun canım
Benim en merak ettiğim :)
Tekrar aynı memeye gelmen 6 saati buluyor mesela
Yok canım ben hiç sağmadım ikisindede kızımda çok akardı ama oğlumda ancak yetiyor çok sütüm yok şimdi

Kızlar daha erken ama uyku arkadaşı hakkında ne düşünüyorsunuz? Faydalı diyen de var gereksiz diyen de bebekten bebeğe değişiyordur mutlaka ama uyku eğitiminde kullanılabilir mi tecrübeli anneler kullandınız mı daha önceki bebeklerinizde?

canım kıskançlık tripleri nolcak küçük kucagımdayken bir haller oluyor ona dün emzirirken kucagımda çocugun kafasına yapıştırdı bitane refleksle ben de eline vurdum hiç vurmam ;( sonra da vicdan yaptım zor ya denge kurmak ama ona zaman ayırıyoruz hep istediği seyleri yapmaya çalışıyoruz yine de doymuyor bize hırslanınca acısını bebekten çıkarıyor
küçük desen boyuna kusıyor sabahtan beri emdiğini kustu şaşdım kaldım napıcam bizimki de üşütmüş hapsuruyor sürekli geçmiş olsun size de canım cabuk toplar inşallah

Aynen bebekten bebeğe değişiyormuş kimisi onu oyun olarak görüp uyumuyor mus kimisinde ise yarıyor mus:)

Oda bulunmuyor sıvı mama Yozgat'ta
Onu açınca ne kadar sürede bitirmek gerekiyor peki yeri geliyor iki üç gün hiç mama vermiyorum çünkü
senin kullandığın mamayı hiç duymadım ne kadar onun gramaji

Allah kuvvet versin zamanla düzene girecek inşallah

Oda bulunmuyor sıvı mama Yozgat'ta
Onu açınca ne kadar sürede bitirmek gerekiyor peki yeri geliyor iki üç gün hiç mama vermiyorum çünkü
senin kullandığın mamayı hiç duymadım ne kadar onun gramaji
Golden goat 400grlık canım
sıvı açılınca 24 saat buzdolabında kalabilir en azından ziyan olan miktar az hani yedekte kapalı hep kalabilir

Bunları aldım kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…