2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bizde öyleyiz hatta nerdeyse kaka yapmak için beni emdiğini düşünmeye basladim diye bilirim.emerken pirtliyo birde ne oldu der gibi memeyi ağzından çıkarıp etrafına bakıyo sonra emmeye devam
Aynı aynı çok komik ve sevimli yaa sanki ondan gelmiyo o sesler sonra da işi bitince emmeye devam

Ben inanıyorum canım çünkü ben de duyuyorum oğlumdan anni agu ve ınga yı çok net söylüyor ama bence anne kelimesinin kökeni bu olabilir o yüzden çok şaşırmadm bilmeden çıkarıyorlar bence :)

Ben inanıyorum canım çünkü ben de duyuyorum oğlumdan anni agu ve ınga yı çok net söylüyor ama bence anne kelimesinin kökeni bu olabilir o yüzden çok şaşırmadm bilmeden çıkarıyorlar bence :)
tabiki bilerek degıl kız.azonce oyun halısına koydum yemek yaptım anni diyorduu yuksek sesle bana seslenmeye calısrken o denk geldı o bıle gözlerımı yaşarttı ama 5.aylkken cok net bılıncle soyleyeblrler durmadan anne demeye devam❤ benım yegenım 5aylıktı tam. ablamda kalıyordum ilk özge dedi ve her görüşte ödee dye seslenıyodu babasının geçmeyen yarasıdır bu. hergun özge dye dye konustrdum kızçeyı:)

Kan yok. Her zamanki gibi kakası sadece rengi yeşil. Sütüm yağlı kısmını emmezse sulu kısmı bağırsaklardan hızlı geçiş yaptığı için yeşil olurmuş deniliyor. Perşembe gidince doktora sorucam. Sağol canım cevap için

Kizlar benim bebegim yesil renkli,mukuslu kaka yapiyordu kac gündür. Hic baska belirti yoktu ateş huysuzluk gibi... bugun dr a aldim kan,idrar ve kaka tahlili yapıldı. Enfeksiyon var dedi dr. Iğne verdi. Ya 2 aylik bebege igne verilir mi?? Baska dr a alsam mi sizce??

Cok guzel uyku arkadasiniz markasi ne cnm telsizin
Bizim yan oda birlesik oglum odasiyla oyuzden rahat olur insallah

Bugun doktor kontrolumuz vardi. Menenjit ve rotayi 3. Ay icinde yapalim. Bu ay agir bi asi oldu zaten dedi. Goz testine bence gerek yok sasi degil, bak takibi yaoiyor ama artik devlet istiyor. Gorunebilirsiniz dedi. Yesil kakayi sordum. Yesil kaka sari sariya donuk yesile donuk bunlar Normal. Siyah, kirmizi ve kanli olursa problem dedi. Mukuslu da oluyor bazen dedim. Yuzde 15inden fazlasi sumuksu yapidaysa bakalim dedi. Yuzde 15 ini ne biliim ben ya

sen diyet yaptın mı yaptıgın sürede nasıldı?

Cok guzel uyku arkadasiniz markasi ne cnm telsizin
Bizim yan oda birlesik oglum odasiyla oyuzden rahat olur insallah
ben göruntulu alıcaktım sonra ablamda normal telsız vardı o benımknı kullan dedı cok ıyı cekım gucu kuzum şuankı fıyatı 500 tl bı ortalama gıgaset marka. ama bu fıyata goruntulu alabılrsın

Eklentiler

• 1552933955478-1578815450.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 33
Birdaki aya gotur bezi cnm Otursun ayiklasin sumuksuleri ayy
Bizim goz doktoru miyop katarak varmi yok mu diye bakti cnm goz muanedi gorup gormeme degil onu sende anlarsin emzirirkenki goz temadi odada hareket ettiginde seni takip etmesi

İki haftadır yapıyorum, çocuk doktoru sadece süt urunleri dedi ben yumurta yi da ekledim . Alerji uzmanı da yumurta, süt ürünleri yememeye devam et, Et ürünlerini tuketebilirsin dedi bu yüzden et yedim. Bu şekilde bir diyet yaptım ama hiç değişiklik olmadı . Üç gündür de daha kötü sürekli ağlıyor .Önceki gün yediğim et dokunmuştur belki diyorum, doktorlar net birşey demiyor çıkamadım icinden

Kizlar 2gundur ilk kez gaz damlasi veriyorum maflor plus bebegime doktor dedigi icin. Ama daha cok kivranir sancilanir cigliklar atar oldu. Karin agrisi vs gibi bisey mi yapiyor acaba biraksam mi
Biz maflor kullanıyoruz canım uc hafta oldu. İyi geldi gibi benim bebise bir sıkıntı yaşamadık. Daha kolay gaz çıkarıyor hatta
Geçmiş olsun canım ya benim bebisde alerji şüphesi olduğu için ben çok baktım . Bizde de mukuslu yeşil kaka var ama kan da geldi. Yeşil kakayla Dr normal olur dedi genel olarak.ama mukuslu olunca alerji olabilir diyorlar. Başka kaşıntı, hırıltı, kan yoksa sıkıntı yoktur herhalde

Evet canım sürekli bogulacak gibi oluyor ama kaka da kan olmuyor sanırım o durumlarda
kizlar merhaba. Benim de oglumun aşırı gaz problemi vardı biliyorsunuz bir haftadır kakasını mukuslu yapıyor ve bugün ikinci defa çok az kan farkettim. Doktora gittik alerjiden şüphelendi. Kaka kan idrar tahlili istedi. Eğer temiz çıkarsa alerji bölümüne yönlendirecegim dedi.
siz nasıl gecirdiniz bu süreçleri merak ediyorum. Diyet nasıldı ne kadar sürdü nasıl bir deneme uyguladi doktorlarıniz?

Benim de 66 gün oldu. 61. Gün çok yoğun kanamam oldu gece acile gittim kan tahlili yaptılar kan degerlerim normal çıktı. Sonra kendi dr gittim ilaç verdi 3 gün kullandım hâlâ kanama var. Cuma günü kontrolüm var. Rahim kendini toparlamamis içi kan pıhtısi dolmuş ilaçlar işe yaramazsa operasyon gecirecegim.

İhmal etme cnm dr git anormal bir durum olabilir

Bizimki de öyle ya memede ya da emziği hızlı hızlı emerken bir anda durup yapıyor

Iste isin ilginc tarafi dr u telefonla ariyorim normal olabilir diyor. Benim yoğun bir kanama seklinde degil ama. Akinti şeklinde birkac damla. Sonra 2-3 gun yok, sonra tekrar...

Kiyamam :)) evet ya ben de bir an once duymak istiyorum cok heyecanli

İnşallah sen de alabilirsin canım. Ben de alabilirsem bi iki kez yaza bağlayacağım. Yoksa mecbur başlıcam ama günde 3 saat gidip geleceğim..
iyiyiz çok şükür, abimizin kıskançlıkları azaldı gibi, tabi arada seviyorum ayağına mıncırıyor ama :)) küçük de sakin çok şükür. Gece uykuları çok uzun değil, sık sık emmeye kalkıyor ama buna şükür. Kısa emip uyuyakalıyor ondan doymuyor galiba .. iri bi bebek maşallah .. bide çok güleç teyzesi, biri laf atsa da dilimi çıkara çıkara gülsem diye bekliyor :) evlat çok tatlı bişey yaa rabbim hepsini esirgesin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…