2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
canım dana eti mi yiyorsun o da yasak bir aya ancak temizler vücut alerjrn maddr etkisini demişti bizim doktor ,dana eti yiyorsan onu da ekle diyete paketli hazır gıds vs de yeme .brn 1 ay diyet yaptım bi drgişiklik olmadı doktor diyeti boz drdi ama yine de tereddütlerim var inş alerjileri yoktur

canım ben 1 ay yaptım degişiklik olmadı bozdum diyeti,doktordan doktora degişiyor kimi 2 jafta deniyor kimi 1 ay biz 1 ay denedik inek sütü ve süt ürünleri dans eti ve dana etinden yapılan şeyler,paketli veya hazır gıdalar hiçbirini yemedim bazı doktorlar yumurta da ekliyor diyete.senin veya esinin digrr cocugunun alerji geçmişi yatkınlığı carsa risk artıyor biz ondan hep şüphelendik abimizde var süt alerjisi diyete basla varsa diyrtle alerji süreni kısaltabilirsin aksi taktirde alerji düzeyi artıyor ve uzuyor alerji süreci umarım yoktur gecmiş olsun kuzuya

Bebeğim dünden beri aşırı öksürüyor zaten ishal ve hırıltısı vardı bir de üstüne öksürük geldi. Balgam varmış gibi öksürüyor sürekli. Kuru öksürük değil yani.. doktor ilaç vs vermedi anne sütü en iyi antikor emzirmeye devam et dedi. Keyfi yerinde yani hareketli, emmede de sıkıntı yok çok şükür ama öyle öksürdükçe içim gidiyor sürekli ateş kontrolü vs yapıyorum inşAllah iyileşir tez zamanda tam uykuya dalacakken öksürmesi geliyor uyanıyor kısır döngüye girdik bu akşam

Geçmiş olsun canım.Bizim üç hafta önce iki gün yeşil kaka geldi sonra nokta gibi kan görünce doktora gittik kilo alımı iyi , genetik de alerji öyküsü, kızarıklık yok diye alerjiden suphelenmedi . Kakada lokasit çıktı diye maflor verdi. Bir hafta geçti düzelme olmadı meme reddi de başladı. Bu sefer diyete gir dedi. Bana sadece süt ürünleri fındık fıstık dedi. Bende yine de alerji dokturna da götürdüm bebisi orda kanında ige ve süte, ete , budgaya alerji var mı diye bakıldı . Alerji çıkmadı. Bu arada benim iki hafta olmuş oldu diyetle geceli. Ben sadece süt ürünleri ve yumurta diyeti yapmış oldum. Ne kadar alerji doktoru diyeti boz dese de şimdi eti de ekleyip devam etmeyi düşünüyorum. Başka gruplarda iyice baktım bebeklerde kanda alerji çıkmayan da olmuş çünkü
Sende gelişmelerden haber et hafif birsey çıkar inşallah

Canım doktor ye dediği için yedim. Dana eti de tavuk da. Alerji uzmanına gittim üniversitesi de anlamadım ki niye tedbirli davranmiyor herşeyi biz kendimiz araştırıp yapıyoruz. Çok sıkıldım bu durumdan.
Bende dediğin gibi şimdi iki gündür et de hazır gıda da almamaya başladım. Doktorun dediğine değil de forumlarda okuduguma göre gidicem mecbur . Diyeti boz dedi ama bozmiycam kesinlesene kadarm bu sırada vitamin takviyesi alabilsem iyi olurdu. Yarın ilk gittiğim çocuk doktoruna tekrar bir gidip konusucam bu yüzden
Sen bozali ne kadar oldu peki. Şikayetleriniz var mı. Bizim yeşil sulu kaka geliyor hep hiç sarıya dönmedi üç haftadır

Geçmiş olsun canım ilaç vermemesi iyi bir yandan inşallah çabucak toparlar kuzucuk

Geçmiş olsun canım.
Mukus miktarı nasıl oluyor?
Kakanin tamamına yakını mukustan oluşuyorsa sıkıntı diye biliyorum.
Bizim de oluyor mukus ama yoğun değil.
Doktora sordum normal dedi.

İnşaallah gerek kalmaz
Benim de sonradan çok kanamam oldu bir hafta sürdü geçti. Senin de öyle olur umarım.
S sgokcen geçmiş olsun canım bebisine.

Canım günde kaç kez kaka yapıyor?
Sulu olması normal değil mi bebeklerde?
Bizimki de sulu. Bez çekiyor hemen

Kizlar 2gundur ilk kez gaz damlasi veriyorum maflor plus bebegime doktor dedigi icin. Ama daha cok kivranir sancilanir cigliklar atar oldu. Karin agrisi vs gibi bisey mi yapiyor acaba biraksam mi
Canım biz bir buçuk aydır kullanıyoruz maflor Plas damla. Bir sorun yaşamadık ise yaradı bizde.

Uykusuzluktan yorgunluktan bayılacağım bayılmak da istiyorum ki dinleneyim biraz 12-2-3-4.30 ve 5.30 da kesin kalktık, saat 8 oldu uykuya daldı uyuyacak sandım 10 dk sadece, kafam çatlıyor yorgun yatıp yorgun kalkmaktan oyle bunaldım ki kolumu kaldıracak enerjim yok daha sabahtan

2 hafta olucak ben bozalı bizim arada yesilli sulu bazen sarı koyu kaka,sürekli gaz ve asırı kusma var bizim sorun o gecmedi ne diyetle ne diyetsiz reflü dedi.erken dönemde alerji testleri yanlış sonuç verebiliyor yazın bşraz daha büyür her ihtimale karsı ek gıdadan önce yaptırcam alerji testi belli olmaz büyük oğlum alerjik ama sütüm onu hiç etkilemedi herseyi yedim diyet yapmadım. canım paketli gıda yada dana eti yediysen bişey degişmez onlar da alerjen sen 2 3 hafta da bunları yemeden devam et diyete bakalım bişey degişecek mi bu arada tavuk koyun kuzu eti yiyebilirsin.cok zorlanırsan migrosta vegan ürünler var çikolata badem sütü vs inşallah bir an evvel düzelir rahatlarsın belirsizlik can sıkıcı

Yok canım kaşıntı kan ve hırıltı
dün üç kez yaptı şuan itibariyle yok birşey
Ben hafta sonu kaymak yedim o yapmış olabilir diye aklıma geldi sonradan

Teşekkür ederim canım

Aynı durumdayız canım.

Gunaaydinnn herkese ❤ dün eşimle 10. Yıl donumumuzdu sevgililigimizin. Güzel bir b yemekle kutladik. Bana da iyi geldi. Ama o 3 4 saat içinde kızımı çok özledim :) hep videolarında baktım :)

Tebrikler canım nice güzel yıllara inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…