2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Benimki öyle canım emerken memeden ayrılıyor
Dudağını büzüyor sonra pat pat sesler geliyor
Bitince meme başını arıyor kuzum

Benimki öyle canım emerken memeden ayrılıyor
Dudağını büzüyor sonra pat pat sesler geliyor
Bitince meme başını arıyor kuzum

Geçmiş olsun canım

Sağ olasın canım sana da geçmiş olsun. İşte o da ayrı bir sorun Allah bizlere güç kuvvet versin

teşekkür ederim kızlar vallahı zor koca kış hasta olmadkk. ki ben normalden
hıc hasta olmazdım. şimdi bas agrısı burunnakıntısından kırılıyorm. bu süt olayı nekdar etkılıyormus anneyı
Gecmis olsun canim
Birdaha guzel ısın banyodan sonra malum geceleri soguk oluyor :)))

Dr. Browns biberon ucu kullananlar mama verirken akmama sıkıntısı yaşıyor musunuz dün içirirken çekiyor gelmiyor temizledim yine aynı oldu

@zet193 @Pamuk Panda @Sevimlipanduf T tanem-tane20
@Xeroderma_pig benimki birlesik de vajinal yapisiklik diye bisey varmis dun ogrendim benimki ondan mi ki. Foto koyuyorum bakar misiniz benimki boyle
Canım kontrollerde doktorunun bakması daha sağlıklı olur. Bizim doktorumuz açıp bakıyor yapışıklık var mı diye. Bir sonraki kontrolde sorman daha iyi olur. Fotoğrafı da silebilirsen iyi olur bence istismar edebilecek çok fazla sapık zihniyetli insanlar var çevremizde maalesef bu topike de üyeler dışında başkaları da girebiliyor. Rabbim korusun evlatlarımızı böyle insanlardan..

Gunaaydinnn herkese ❤ dün eşimle 10. Yıl donumumuzdu sevgililigimizin. Güzel bir b yemekle kutladik. Bana da iyi geldi. Ama o 3 4 saat içinde kızımı çok özledim :) hep videolarında baktım :)

Allah mutluluğunuzu daim etsin canım hep güzel paylaşımlarda bulunun eşinle
bebeğin Özlem en çok normal ama siz karı koca mutlu olursanız emin ol bebeğin daha çok mutlu olacak

Allah kavuştursun canım ne kadar süre için askere gitti işin eminim seni de yavrusunu da çok özlüyor dur sağlıkla gelsin inşallah

Biz bebekleri büyütüyoruz aynı senin gibi çok şükür bu günümüze

vegan ürünlerde bırak sütü hayvansal hiçbir madde yok ben büyük oglum için alıyırum yine de içeriğine bak tabi

İnşallah üçüncü Dr icine siner canım tahlilleri filan gösteriyorsun dimi

Canım tahlilleri başka bir doktora göstererek tekrar bir görüş alın dedim geçmiş olsun

Mama versen bir hafta sen gozlemlesen sutu sag dolaba at yine cnm

verdiğin bilgiler için teşekkürler Ama şu yüzde 15'i nasıl bileceğiz o tuhaf geldi bana

10dk sonra silinmiyorda dimi suan aktif degil galiba tuh

Iste isin ilginc tarafi dr u telefonla ariyorim normal olabilir diyor. Benim yoğun bir kanama seklinde degil ama. Akinti şeklinde birkac damla. Sonra 2-3 gun yok, sonra tekrar...
Benim 28. Gün regil gibi başladı hâlâ o yoğunlukta devam ediyor. 2 defa kocaman pıhtılar düşürdüm arkasından çiş yapoyormusum gibi kan aktı o derece yoğun. İlaç azalttı. Cuma kontrolde dr ne diyecek bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…