- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Benimki öyle canım emerken memeden ayrılıyorKızlar bir tek benim bebeğim mi emerken pırtlayıp kaka yapanlardançok komik emerken anidan duraksıyo gözümün içine bakıyo ve pırt pırt öyle bakıyo ki sanki ondan gelmiyomuş gibi her çocuğun rahatlama yöntemi farklı demek
Benimki öyle canım emerken memeden ayrılıyorKızlar bir tek benim bebeğim mi emerken pırtlayıp kaka yapanlardançok komik emerken anidan duraksıyo gözümün içine bakıyo ve pırt pırt öyle bakıyo ki sanki ondan gelmiyomuş gibi her çocuğun rahatlama yöntemi farklı demek
Kuju sil fotoyu ya yazık bebeye doktor her gidişimizde kontrol ediyprdu kızımda doktorun görmesi daha doğru@zet193 @Pamuk Panda @Sevimlipanduf T tanem-tane20
@Xeroderma_pig benimki birlesik de vajinal yapisiklik diye bisey varmis dun ogrendim benimki ondan mi ki. Foto koyuyorum bakar misiniz benimki boyle
Olmasi gerektiğini gibi :))Kizlar kizi olanlara sorum. Vajijanin dudaklari yapisik mi ayri mi acaba ? :)
Geçmiş olsun canımteşekkür ederim kızlar vallahı zor koca kış hasta olmadkk. ki ben normalden
hıc hasta olmazdım. şimdi bas agrısı burunnakıntısından kırılıyorm. bu süt olayı nekdar etkılıyormus anneyı. sana da gecmıs olsun canımmKahsen
canım çok gecmıs olsun. evet yardımcı olunca cokguzel dınlenıyor ınsan. Benım kvler de yardım etmıyor yıne altkatımda olmalarına ragmen. dunden berı ben , ben degılın hasta halde cocuk bakmaya calısıyrm
Gecmis olsun canimteşekkür ederim kızlar vallahı zor koca kış hasta olmadkk. ki ben normalden
hıc hasta olmazdım. şimdi bas agrısı burunnakıntısından kırılıyorm. bu süt olayı nekdar etkılıyormus anneyı
Sil canim fotoyu ceza yersin hemde tek bi görmüyoruz mazallah@zet193 @Pamuk Panda @Sevimlipanduf T tanem-tane20
@Xeroderma_pig benimki birlesik de vajinal yapisiklik diye bisey varmis dun ogrendim benimki ondan mi ki. Foto koyuyorum bakar misiniz benimki boyle
Canım kontrollerde doktorunun bakması daha sağlıklı olur. Bizim doktorumuz açıp bakıyor yapışıklık var mı diye. Bir sonraki kontrolde sorman daha iyi olur. Fotoğrafı da silebilirsen iyi olur bence istismar edebilecek çok fazla sapık zihniyetli insanlar var çevremizde maalesef bu topike de üyeler dışında başkaları da girebiliyor. Rabbim korusun evlatlarımızı böyle insanlardan..@zet193 @Pamuk Panda @Sevimlipanduf T tanem-tane20
Gunaaydinnn herkese ❤ dün eşimle 10. Yıl donumumuzdu sevgililigimizin. Güzel bir b yemekle kutladik. Bana da iyi geldi. Ama o 3 4 saat içinde kızımı çok özledim :) hep videolarında baktım :)
Ayy kizlar ben okadar yogunum ko teli elime alamiyorum bile esim askere gitti onun hazirlik telasesi annemlere geldim tum evi buraya tasidim sehir degistirdim burda mevlit gezme derkeb vakit gecmis nasildaaa iyiyimmm yanisen nasilsin kuzum nasi gidiyoo
vegan ürünlerde bırak sütü hayvansal hiçbir madde yok ben büyük oglum için alıyırum yine de içeriğine bak tabiKızlar çocuk doktoruna gittim ,Alerji uzmanı kana bakıp alerji yok demişti , adam hayret etti diyen doktora alerji bu dedi .tekrar gaita yapıp sonuca göre bir düşüncem sütü kesip mama verip deneysek mi diye dedi. Alerji uzmanına götürüyorum bilmiyor bu kadar basit şeyi ne edeyim şaştım. Alerji uzmanı yola devam etmem daha doğru ama şimdi üçüncü bir doktor ariycm mecbur
Genelde 5 6 kez canım. Ama bu aralar dhaa fazla yapıyor. Sadece kaka göstermez tabi ki sıkıntılı olduğunu normal olabilir
Kesinlikle canım burda küçücük hastahanedeki doktor alerji diyor araştırma hastahanesi de alerji uzmanı yok diyor ama çocuk kıvranıyor karın ağrısından .
Migrosa ugrayim bir ara paketli ama vegan olan şeyler yeniliyor mu. Bu gittiğim alerji diyen doktor da ye diyor çünkü doğru düzgün bilmiyorm ki ne yapacağımı tüm google amcaya sorcam mecbur :)
İyi canım ya önemli birşey yoktur o zaman hehralde
Kızlar çocuk doktoruna gittim ,Alerji uzmanı kana bakıp alerji yok demişti , adam hayret etti diyen doktora alerji bu dedi .tekrar gaita yapıp sonuca göre bir düşüncem sütü kesip mama verip deneysek mi diye dedi. Alerji uzmanına götürüyorum bilmiyor bu kadar basit şeyi ne edeyim şaştım. Alerji uzmanı yola devam etmem daha doğru ama şimdi üçüncü bir doktor ariycm mecbur
Genelde 5 6 kez canım. Ama bu aralar dhaa fazla yapıyor. Sadece kaka göstermez tabi ki sıkıntılı olduğunu normal olabilir
Kesinlikle canım burda küçücük hastahanedeki doktor alerji diyor araştırma hastahanesi de alerji uzmanı yok diyor ama çocuk kıvranıyor karın ağrısından .
Migrosa ugrayim bir ara paketli ama vegan olan şeyler yeniliyor mu. Bu gittiğim alerji diyen doktor da ye diyor çünkü doğru düzgün bilmiyorm ki ne yapacağımı tüm google amcaya sorcam mecbur :)
İyi canım ya önemli birşey yoktur o zaman hehralde
Kizlar benim bebegim yesil renkli,mukuslu kaka yapiyordu kac gündür. Hic baska belirti yoktu ateş huysuzluk gibi... bugun dr a aldim kan,idrar ve kaka tahlili yapıldı. Enfeksiyon var dedi dr. Iğne verdi. Ya 2 aylik bebege igne verilir mi?? Baska dr a alsam mi sizce??
Mama versen bir hafta sen gozlemlesen sutu sag dolaba at yine cnmAynen kuzum nasıl bilmiyorlar anlamadım , Dr dedi ki zaten kandan belli olmazmış bir yaşından önce. Belirtilere göre karar veriliyomuscama bu doktorda üçüncü kez tahlil istedi ya kaç kere tahlil yaptın sonuç ortada tedavi yolu gostersene . Vakit kaybediyoruz yani böyle çocuk da huzursuz karnı ağrıyor kıvranıyor hep
Bugun doktor kontrolumuz vardi. Menenjit ve rotayi 3. Ay icinde yapalim. Bu ay agir bi asi oldu zaten dedi. Goz testine bence gerek yok sasi degil, bak takibi yaoiyor ama artik devlet istiyor. Gorunebilirsiniz dedi. Yesil kakayi sordum. Yesil kaka sari sariya donuk yesile donuk bunlar Normal. Siyah, kirmizi ve kanli olursa problem dedi. Mukuslu da oluyor bazen dedim. Yuzde 15inden fazlasi sumuksu yapidaysa bakalim dedi. Yuzde 15 ini ne biliim ben ya
10dk sonra silinmiyorda dimi suan aktif degil galiba tuhCanım kontrollerde doktorunun bakması daha sağlıklı olur. Bizim doktorumuz açıp bakıyor yapışıklık var mı diye. Bir sonraki kontrolde sorman daha iyi olur. Fotoğrafı da silebilirsen iyi olur bence istismar edebilecek çok fazla sapık zihniyetli insanlar var çevremizde maalesef bu topike de üyeler dışında başkaları da girebiliyor. Rabbim korusun evlatlarımızı böyle insanlardan..
Benim 28. Gün regil gibi başladı hâlâ o yoğunlukta devam ediyor. 2 defa kocaman pıhtılar düşürdüm arkasından çiş yapoyormusum gibi kan aktı o derece yoğun. İlaç azalttı. Cuma kontrolde dr ne diyecek bakalımIste isin ilginc tarafi dr u telefonla ariyorim normal olabilir diyor. Benim yoğun bir kanama seklinde degil ama. Akinti şeklinde birkac damla. Sonra 2-3 gun yok, sonra tekrar...
Nasil silcem kuzumCanım kendin parmaklarınla dudakları aç iç dudaklarda birbirine yapışık mı anlarsın hem bence bu fotoyu sil istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?