Kızlar ben de bugün bebeğimin kakasına taktım çok sıvı geldi. sabaha karşı ve öğlen 2 kere yaptı ikisi de sıvıydı siyah bişeyler farkettm kakada ama google ın altını üstüne getirdim açıklama getirecek bi tanım bulamadım. Kan pıhtısı mıydı saçını mı yedi çocuk hiç anlamadım takip edicem bi süre düzelmezse doktora gidicez moralim bozuldu. Kimdi hatırlamıyorum birisi yazmıştı buraya buna benzer bişey. Süt alerjisini kafadan eledim çünkü süt ürünü tüketmedim yakın zamanda
tethyss
ya canim bende de 2 3 gundur yesil cimen yesili kaka var ben griptim onunda byrnu tikandi arada oksuruyo enfeksiyondan mi olurmus gibi bende tedirginim senin sikayetler neydi
Kuzum kiyamam ona hastalik zor zaten saglikliyken tam nefes alamiyorlar simdi dahada zordur icim cok kotu oldu gozumde canlandida yavrum dinlene dinlene iciyor burun damlasiyla falan aciver azda olsa hafifletir buharmakinan falan varmi cnm oda iyi gelir
Kuzum kiyamam ona hastalik zor zaten saglikliyken tam nefes alamiyorlar simdi dahada zordur icim cok kotu oldu gozumde canlandida yavrum dinlene dinlene iciyor burun damlasiyla falan aciver azda olsa hafifletir buharmakinan falan varmi cnm oda iyi gelir
Serum fizyo. Le dolasiyorum zaten ama cok geride olanlar kaliyo kuruyo bide yesil kakamiz basladi hasta oldugundan beri endiseleniyorim da ama bisey de yapmiyorim napsam bilemedim bende