2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Agzim yandi valla silme yada duzenleme tusu yok neden oluyodu sanki kime mesaj atabilirz silmesi icin acaba bilgisi olan var mi

Agzim yandi valla silme yada duzenleme tusu yok neden oluyodu sanki kime mesaj atabilirz silmesi icin acaba bilgisi olan var mi
@Ytmz sorsana o konu adminiya silebiliyordur belki bazen uygunsuz diyip yazilar siliniyor bikere yilbasiyla ilgili yorum yapmistim hemen silindi

@Ytmz girip gelip gorup donene deeeek bebisle kayboldu bu ara adminimiz mesaj attim bakalim geri donus olur ins

Kızlar ben de bugün bebeğimin kakasına taktım çok sıvı geldi. sabaha karşı ve öğlen 2 kere yaptı ikisi de sıvıydı siyah bişeyler farkettm kakada ama google ın altını üstüne getirdim açıklama getirecek bi tanım bulamadım. Kan pıhtısı mıydı saçını mı yedi çocuk hiç anlamadım takip edicem bi süre düzelmezse doktora gidicez moralim bozuldu. Kimdi hatırlamıyorum birisi yazmıştı buraya buna benzer bişey. Süt alerjisini kafadan eledim çünkü süt ürünü tüketmedim yakın zamanda

21 gun canim cok sukur ki tatil gibi takiliyorum benim memleketime cikti bide gorusede gidiyorum

Benim yengeminki de oyls ara ara oluyor sanirim red benimde emmiyo burnu rikali cekiyo birakiyo

tethyss ya canim bende de 2 3 gundur yesil cimen yesili kaka var ben griptim onunda byrnu tikandi arada oksuruyo enfeksiyondan mi olurmus gibi bende tedirginim senin sikayetler neydi

Benim yengeminki de oyls ara ara oluyor sanirim red benimde emmiyo burnu rikali cekiyo birakiyo
Kuzum kiyamam ona hastalik zor zaten saglikliyken tam nefes alamiyorlar simdi dahada zordur icim cok kotu oldu gozumde canlandida yavrum dinlene dinlene iciyor burun damlasiyla falan aciver azda olsa hafifletir buharmakinan falan varmi cnm oda iyi gelir

Serum fizyo. Le dolasiyorum zaten ama cok geride olanlar kaliyo kuruyo bide yesil kakamiz basladi hasta oldugundan beri endiseleniyorim da ama bisey de yapmiyorim napsam bilemedim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…