2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ayy çok geçmiş olsun en korktuğum şey deprem allah beterinden korusun
Saol kuzum tekrarini yasamayiz birdaha insallah
Bu arada dedigin gibi unutuyorlar esimin teyzesi geldi bebek gormeye bizim huysuzu gorunce ay hic durmuyor diyo siz bizden beterdiniz dedim gercektende oyle cocuk 24 saat uyanik
Bir saniye uyurken gormedik gece git uyanik gunduz git uyanik hic uyumazdi simdi 6 bucuk yedi aylik oldular sesi sokugu kesilMis artık

Masallah annene bizimki geldi cocuk seviyor boyuna ben temizlik bulasik yemek vs yapiyorum ben dersem
Ne istiyorsan aksama ne yiyecekseniz yapin diye oylesi bi cesit yemek yapar yanina pilav yok corba yok
Hele bir temizlik yapisi var yapmasa daha iyi vilada yapiyor salon yarisi supurulmus yarisi duruyor suyu sıkılmamis terlikle basmis izi cikmis sonrada sen benim yaptimi begenmiyon ben bakim cocuga istedini yap der sanki guzel temizledide ben begenmedim
Eski halinden berbat etmis

Canım ben 3 kez aldım, çiftli ya birini 15 gun kullandım en fazla çünkü bunu kaynar suyla yıkamak istedim bozuluyor, sadece ılık suyla yıkatabiliyorum o da çok steril olmuyor tabi ondan dolayı uzun kullanmamaya çalıştım hep

Bakıldı canım iki kere lokasit çıktı . Maflor verdi ama yine çıkıyor bugün yine test sonucu alcaz o da akşama çıkacak.
Bakıyorum bende artık dört gündür daha sıkı diyet yapıyorum hala ishali vs geçmedi belki zaman ağlıyordur diye devam edicem yine
Hay Allah geçmiş olsun

Ya kusacak aman dikkat diye diye düzgün sevemiyoruz bile bebeğimizi ağzı açık süt şişesi bizimkiler dün akşam babası biraz sarsarak sıkıştırarak sevmek istedi sonra kaç posta kustu
aynen bırak sevmeyi kımıldamaya kımıldatmaya korkuyorum gazı gecse bari diyorum o da gecmiyır gaza kıvranıp kusuyor çok emiyor kusuyor iki hareketleniyor kusuyor bizimki her fırsatts kusuyor

Kızlar Dr. Gittik. Bu mevsim geçişlerinde çocuğu dışarı çıkarmayın. Tozlar polenler etkilenir dedi. Damla verdi gerekli olursa kullanacağız. Tam havalar düzeldi çıkarız derken olana bakar mısınız?
Çocuk Dr. Uğradım alt temizliğini gösterdi. Ay nasıl yaptı. Ben kıyamıyorum yapamıyorum öyle. Eyvah eyvah

Bi dene bakalim insallah oyle alisir bas parmakla isaret parmagiyla sıkıpta akitabilirsin agzina ben oyle ogretmistim memeyi emmeyi ucu cıkarip cekistiriyordu lastik gibi uzuyordu

Ya onu bi beceremiyorum sıkıyorum çıkmıyo şimdi emziriyorum 2 dk emmedi silikonsuz sıpa. Ara ara denerim yine. Simdi elimle süt fışkırtma çalışması yapayım

Ben fazla kullanmışım demek yaa. Gerçi ben hiç kaynatmadım, sadece ilk aldığımda. Sonra hep biberon emzik temizleyiciyle ılık suda temizledim. Biraz uçsuz deneyip olmazsa yenisini alayım o zaman

Ayy kuzum geçmiş olsun yaa şimdi gördüm. Allah korusun

Ben fazla kullanmışım demek yaa. Gerçi ben hiç kaynatmadım, sadece ilk aldığımda. Sonra hep biberon emzik temizleyiciyle ılık suda temizledim. Biraz uçsuz deneyip olmazsa yenisini alayım o zaman
Ben şimdi denedim bu emzirmede 2-3 dk emiyor, sanırım o on sut denilen kolay gelen kısımı emip diğerine geçmiyor zorlanıyor gene bende silikonu takmak zorunda kaldım, kaynatma zaten canım sonra kullanılmıyor denedim ben değişik bişiy oluyor

Tamam hocam büyüksün
Ben napicaM ya iki yasina kadar makinaylaMi dolanacagim :-( simdide biberona kiziyor meme reddi diyorlar ama bence red falan degil bu az geliyo diye sinir oluyor biberon deligini 2 ye yukselttim
Kesmedi bardaktan verim icinede pipet koyayimm bari )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…